Kinderen van de Zon: Bevrijding van Verslaving campagne start 31 juli 2015 / July 21, 2015 door Brian Ramsell

Kinderen van de Zon:
 Bevrijding van Verslaving campagne start 31 juli 2015
July 21, 2015 door Brian Ramsell
herplaatst 28 juli 2015
Screen Shot 2015-05-27 at 6.48.28 AM

tob-tran

Morphogenesis Spiritueel Activisme

Volle Maan Planetaire Grid Transmissies

Belichten van Verslaving in het massabewustzijn

Tabak Transmissie – Volle Maan, 31 juli

8:00 pm in alle tijdzones = 20.00 uur in Nederland

Deel deze link met je netwerk!
Voor onze volgende handeling van dienstverlening belichten we één van de meest diep ingebedde verstoringen in de menselijke psyche: Verslaving.
Door oprechte aandacht te geven aan dit enorme wereldwijde probleem, starten we een krachtige reeks van energie overdrachten op afstand over de op de Volle Manen van de maanden juli, augustus en september om positieve verschuivingen te brengen naar drie destructieve reflecties van verslaving : TABAK, VERWERKTE VOEDINGSMIDDELEN en DRUGS.

We beginnen op 31 juli Blauwe Maan met de TABAK VERSLAVING. Statistieken vermelden dat het roken van sigaretten de belangrijkste oorzaak is van te voorkomen sterfgevallen in de wereld. In deze giftige gewoonte zijn zo velen van ons verstrikt geraakt … en hebben bijdragen aan de ervaringen van sociale ballingschap en depressie, terwijl het tegelijkertijd onze levenskracht verminderd, emotionele pijn verstikt, onze bankrekeningen leeg trekt en onze lichaam tempels vergiftigd.

In aanvulling op de goed gedocumenteerde gezondheidsrisico’s kunnen de chemicaliën die in de meeste sigaretten zitten ook voorkomen dat het lichaam maximale voordeel ontvangt van het transformerende licht dat binnen komt vanuit de fysieke Sun. Dit is een belangrijk obstakel voor het biologische proces van menselijke morfogenese en het openen van de zegels van uitgebreide zintuiglijke waarneming.
Dit is de reden waarom onze persoonlijke waakzaamheid in het morfogenese programma zo belangrijk is. We snijden de nieuwe paden door onze meesterschap over het menselijk programma, dat ons in staat stelt om anderen te helpen naar de vrijheid van de Goddelijke Mens expressie.
Wees welkom in deze krachtige spirituele activisme beweging om het menselijk ras te bekrachtigen om op te staan en de ketenen af te werpen van beperkende en externe afhankelijkheid.
Ons spirituele activisme coördineert met het persoonlijk programma van
Morfogenese, een bewustzijn versnellend programma.
Als u zich  nog niet hebt aangemeld, kunt u dat hier doen.

Screen Shot 2015-07-20 at 7.01.10 AM
We roepen op voor de Bevrijding van de Mensheid
Overzicht Transmissie Strategie
In de komende drie Volle Manen zullen we pleiten voor Goddelijke Tussenkomst terwijl wij het collectieve lichaam van het menselijk ras met een grote boost van universele licht bekrachtigen.
Deze strategie zal worden toegepast door middel van drie zeer gespecialiseerde audio’s naar elk gebied van focus, TABAK, verwerkte voedingsmiddelen en drugs.
Primaire Doelstellingen
1. We zullen het Eenheidsbewustzijn Grid programmeren.
Onze hoogste prioriteit is om het planetaire Kristallijnen Grid met onze persoonlijke codes van een verslavingsvrije blauwdruk te programmeren. Dit Grid zaaien kan helpen om de nodige energetische funderingen om de mensheid te bevrijden van de gevangenis cel van verslaving.
2. We zullen Goddelijke Interventie aanroepen.
We roepen de Goddelijke interveniërende steun aan van de subtiele sferen om te komen en te doen wat gedaan moet worden om de reflectie van verslaving te verschuiven. Dit verzekerd ons ervan dat alles is uitgevoerd in directe overeenstemming met het evolutionaire plan voor het hoogste goed van allen.
3. Wij zullen ons land waar wij verblijven bekrachtigen.
We zullen bewust samensmelten met een energetisch surrogaat die alle menselijke zielen vertegenwoordigt in ons land van verblijf en degenen die permanente vrijheid van verslaving willen. Onze Groeps Avatar zal een diepe penetratie van het Kosmische licht leveren, bedoeld om soevereine zelfbekrachtiging te inspireren terwijl het helpt nieuwe leven-bevestigende percepties vast te houden.
Screen Shot 2015-07-20 at 7.01.19 AM
Wat is Kosmisch Licht?
universal-light
Kosmisch licht is een hoog geconcentreerde werking van het transformeren van energie die is gekwalificeerd met specifieke aandachtspunten van Goddelijke perfectie. Het is een machtige stroming die, wanneer bewust aangeroepen, intelligentie heeft aanstuurt in zijn ontelbare vormen van expressie. Voorbeelden hiervan zijn het licht van Kosmische Will, Goddelijke Liefde, Harmonie, enz. Het wordt vaak aangeduid als het Heilige Vuur, Kosmische Licht, kristallijn licht en de planetaire regenboog stralen.
Tijdens deze transmissie werkzaamheden zal het Kosmisch licht enorm helpen bij het bekrachtigen van diegene die verlangen naar vrijheid van verslaving.
Screen Shot 2015-07-20 at 7.02.02 AM
Belangrijke Transmissie Details
Vrijheid van Verslaving
Gratis Transmissie Registratie
Transmissie Opstelling
Markeer uw agenda’s en kalenders met deze data.


31 juli ~ Volle Maan
Transmissie Tabak
  29 augustus ~ Volle Maan
Verwerkte voedingsmiddelen Transmissie
28 september ~ Volle Maan / Maansverduistering
Drug Transmissie (Geneesmiddelen & Verdovende middelen)
Deel dit alstublieft met jullie netwerken om te helpen bouwen aan een
machtig transmissie team.
© Children of the Sun Humanitarian Foundation, Inc. You have permission to share our free public information through any medium as long as it is offered at no cost, it is not altered, and the proper credit is given to the Foundation.