Interview met Holly Celiano -Nieuw Financieel Systeem (QFS) – Deel I – Juli 2022

Interview met Holly Celiano -Nieuw Financieel Systeem (QFS) – Deel I – Juli 2022

Gepubliceerd op 21 juli 2022

Welkom bij ons Interview met Holly Celiano om het Nieuwe Financiële Systeem te bespreken dat hier eind juli 2022 langzaam achter de schermen wordt onthuld. Dit interview wordt gesponsord door The Center of the Advancement of Humanity en wordt gehost door mede-oprichter Joshua Shapiro (ook bekend als een kristallen schedel en paranormale ontdekkingsreiziger).

Een beetje over Holly’s achtergrond: Holly is geboren wetende dat ze hier is voor een specifiek doel op Aarde en sinds een jong kind, weet ze dat ze zeer sterk verbonden is met God. 11 jaar geleden, toen ze 50 was, leerde ze over wat de Global Currency Reset wordt genoemd (de herverdeling van rijkdom die nu achter de schermen plaatsvindt) en dit is wat ze ontdekte als haar doel.

Holly is een activiste voor het ontwaken van de mensheid en is zeer betrokken bij de huidige wereldwijde valuta rijkdom overdracht. Haar Humanitaire Stichting zal honderden wereldwijde projecten hosten die de mensheid zullen bijstaan op een wereldwijde schaal die zal leiden tot het tot stand brengen van een Gouden Eeuw en genezing voor onze wereld. Dit zal een wereldwijde, vooruitstrevende Humanitaire Stichting zijn (waarvan zij al vele krachtige connecties heeft gemaakt om met haar samen te werken) die de verborgen technologieën en hulpbronnen tot stand zal brengen die duizenden jaren lang voor ons geheim zijn gehouden.

Verder heeft Holly contact met enkele mensen van binnenuit die haar absoluut bevestigen dat dit Nieuwe Financiële Systeem met Quantum alles zeker bestaat en dat het Quantum Financiële Systeem (QFS) het oude systeem al heeft vervangen maar nog niet publiekelijk is aangekondigd. Verder dat alle nieuwe valuta’s gebaseerd zullen zijn op activa of gedekt door edele metalen en dat de verschillende valuta’s van alle landen van de wereld dezelfde waarde zullen hebben. Werkelijk een verbazingwekkende nieuwe wereld op komst voor ons allen – met zichtbare tekenen van deze wonderbaarlijke veranderingen die misschien al in dit jaar 2022 plaatsvinden!!! 🙂

Zoals Holly tijdens het interview instrueerde, als een kijker haar wil bereiken, stuur dan een email naar Joshua op de email van het Centrum: center4advancementofhumanity@gmail.com == onderwerp: Ik zou graag met Holly willen praten.

Nu, in maart van dit jaar (2022), voelde Joshua zich geïnspireerd om te beginnen te werken met andere zielsverwanten over de hele wereld met als doel het creëren van een nieuw spiritueel gebaseerd centrum genaamd, “Het Centrum voor de Bevordering van de Mensheid” – dat in eerste instantie de meest belangrijke en inzichtelijke informatie zal delen over belangrijke wereldmysteries, samen met het onthullen van de ware geschiedenis en de aard van onze wereld. Holly heeft een rol aanvaard als adviseur voor het Centrum en via haar hierboven besproken Stichting, verwachten we samen te werken aan vele projecten om een meer vreedzame en harmonieuze wereld te creëren.

Om contact op te nemen met Joshua Shapiro in verband met zijn werk of informatieverzameling met de kristallen schedels, het paranormale of UFO’s en ET’s, is zijn email:

crystalskullexplorers@gmail.com of u kunt naar zijn website gaan op:

https://cse.crystalskullexplorers.com/ — Je zou Joshua ook kunnen e-mailen over de zes gratis e-boeken (pdf formaat dat hij aanbiedt) die behandelen: Kristallen Schedels / Tartaria / Platte Aarde / Boodschappen van zijn Toekomstige Zelf / Zitten We in een Computersimulatie / Overzicht van wat er achter de schermen gebeurt {mei 2021, want vrij accuraat}

De Link naar het Crystal Skull Explorers Rumble Video Kanaal is:

https://rumble.com/c/c-626273

Het Centrum voor de Bevordering van de Mensheid – On-line Bronnen:

===================================================

Rumble Video Kanaal: https://rumble.com/c/c-1617742

(Welkomstvideo met Joshua / Interview met Joshua over Tartaria /

begin juni {2022} de start van twee nieuwe video series met Galactisch Contact met Rev. Dove Johnson {Galactische Federatie Raad} en Rev. Dr. Phil DeLong {Pleiadiaan}, dit nieuwe interview met Holly, een interview met Mel Carmine, juli 2022, Kristallen Schedel Panel)

Emailadres voor contact:

center4advancementofhumanity@gmail.com

Telegram Kanaal:

https://t.me/Center4AdvofHumanity

Centrum Overzicht Webpagina:

https://www.crystalskullexplorers.com/Center4AdvHumanity.html

Opmerking: Het Centrum voor de Bevordering van de Mensheid is in zijn vroege stadia van vorming – we zijn op zoek naar individuen, groepen en centra over de hele wereld om ons te helpen meerdere locaties op te zetten, evenals andere mensen die geïnteresseerd zijn om zich bij ons aan te sluiten als lid. Ons doel is om het belangrijkste centrum in Georgia in de V.S. te bouwen met zustercentra over de hele wereld. Voel je vrij om ons te e-mailen als je meer wilt weten over hoe je ons kunt helpen om The Center op te zetten.

Dank u en ik hoop dat u geniet van dit video-interview,

Holly en Joshua

21 juli 2022

Vertaling: wakkeremensen.org