Het Grootste Oorlogsverhaal Ooit Verteld, Het Licht Heeft Gewonnen!

Het Grootste Oorlogsverhaal Ooit Verteld, Het Licht Heeft Gewonnen!

28.09.2021 21:41 Exiting the Matrix | Mark Baughman

Door Mark Baughman op 24 september, 2021

De geïnformeerde mensen die hun onderzoek hebben gedaan, kennen delen van dit verhaal; sommigen kennen bijna alles. Maar voor het grote publiek is de “Grootste Oorlog in de Geschiedenis” geheim gehouden tot dit EBS (Emergency Broadcast System) die over weken, zo niet een maand, zal worden uitgezonden. De Alliantie zal de gruwelijke misdaden tegen de mensheid in de komende weken bekendmaken. De valse Main Stream Media, gecontroleerd door de duisteren, zullen worden neergehaald. Ja, de machtige Alliantie bestaat uit zeventien landen militaire strijdkrachten en wordt gesteund door de NESARA/GESARA wetten (Global Economic and Reformation Act) die in 2015 door alle 209 landen van deze wereld zijn ondertekend. Onwetend vragen de mensen zich af, wie is de vijand? Wat is het doel? Welnu, degenen die het niet volledig weten; hebben het aangevoeld of weten dat er een kwaadaardig deel van de mensheid is geweest dat ons in het duister heeft gehouden. Eeuwenlang hebben zij alle mogelijke middelen gebruikt en wij leren nu, dat het werkelijk al duizenden jaren is. Deze vijand is een geheim satanisch genootschap dat sinds de jaren zeventienhonderd de illuminati wordt genoemd en daarvoor de uitbreiding van het Romeinse Rijk; De Katholieke Kerk. Velen noemen het tegenwoordig de Deep State, of de Cabal. Want zij hebben mensen, kerken en regeringen omgekocht, bedreigd, vermoord, of zich toegeëigend, om iedereen op de planeet onder controle te houden. Natuurlijk begrijpen alle mensen dit: voor macht, geld en controle over iedereen en alles op de planeet. Veel gepubliceerde artikelen over de onevenwichtige financiële statistieken van de wereld, hebben in openbare artikelen verklaard, dat de bovenste één procent 60% van de rijkdom van de wereld controleert. Ik moet iedereen inlichten dat de 0,1% van de superrijken 99,9% van de rijkdom controleren, en dat het grootste deel ervan verborgen is in tunnels en ondergrondse D.U.M.B.’s (Deep Underground Military Bases) op ongeveer drie, vijf en tien kilometer diepte onder onze voeten over de hele wereld. Ik zal later meer vertellen over deze ondergrondse heiligdommen voor de Cabal, maar deze voor de wereld verborgen plaatsen werden gebruikt om hun grote “Misdaden tegen de Mensheid” buiten de ogen van het publiek te houden, zodat zij hun kwaad kunnen doen zonder dat bijna iedereen het ziet. Dit was om de normale bevolking in het duister en onwetend te houden.

Begrijp alstublieft, deze “Grootste Oorlog in de Geschiedenis” is een heel andere oorlog dan het bestormen van de stranden van een land om het terug te veroveren. Dit is een oorlog van informatie en infiltratie.  Deze oorlog is ook geheim voor de algemene bevolking. Ze gebruikten alle achterkamer deals, geld, bedreigingen en moord om hun kwade wil door te zetten. Maar de goede mensen over de hele wereld namen een standpunt in en Gods wil om deze planeet te bevrijden van al het kwaad was al miljoenen jaren gepland. De duisternis zal zich keren naar het licht, terwijl Gods wil voor altijd overeind blijft voor de mensheid. Want één van de grootste wetten van God is kiezen, voor het grootste deel van de mensheid, werden ons leugens verteld door alle bronnen, om ons in slavernij te houden en ons zelfs te laten denken dat we vrijheid hadden in vele landen, maar dat was niet zo: zelfs in Amerika. Want zelfs onze grote grondwet werd in 1871 afgepakt en tot een corporatie gemaakt en eigendom van het Vaticaan, zoals alle landen op deze planeet.

De kroonjuwelen in de positieve richting waren twee grote documenten; “De Verklaring van Onafhankelijkheid” en “De Grondwet van de Verenigde Staten”. Natuurlijk stuurde God of de Schepper van de Oerbron zijn zoon, Jezus of Jesjoea (echte naam) om NIET toe te staan dat de Aarde te duister of te slecht zou worden en om haar te helpen redden. Tot de tijd van het “Grote Ontwaken”. Deze tijd is nu en in de nabije toekomst. Het begin van de “Grootste Transitie in de Menselijke Geschiedenis”.

Begrijp, het echte verhaal is dat het Romeinse Rijk werd getransformeerd naar de Katholieke Kerk, omdat de leiders van het vervagende Romeinse Rijk een manier nodig hadden om de controle te houden, en gebruik maakten van het Concilie van Nicea, de echte Zoon van God, om Jezus naam en verhaal door de Duistere Kant te gebruiken om de controle over de planeet te behouden. Dit werd bevestigd door “Q” in een live interview dat we hadden. Van Q interview, werd Jezus hierheen gestuurd om NIET toe te staan dat de Aarde voor altijd naar het Kwaad of naar de Duisternis zou keren. Begrijp dat mensen die NIET bewust zijn en nog steeds een tweekamerbrein hebben, niet voor zichzelf kunnen denken en geleid moeten worden. De bewuste geest denkt voor zichzelf, onderzoekt, leidt zichzelf en denkt na over wat hun doel in het leven is.

De besluiten die in 321 na Christus genomen werden, waren om toe te staan “hoe Jezus verraden en aanbeden moest worden.” Zij beslisten welke hoofdstukken of boeken in de bijbel mochten staan en welke niet. Dit leidde tot een totalitaire Katholieke Kerk die besliste over de meeste dingen in Europa in die tijd; wie goed en kwaad was, wie koning of koningin werd, totdat vele groepen zich afsplitsten tegen de jaren 1500 met protestantse kerken en zoals ook vele regeringen deden. Maar de Katholieke Kerk regeerde over de “Donkere Middeleeuwen” en beging vele “Misdaden tegen de Mensheid”, waaronder het leiden van de 199 jaar durende oorlog met kruistochten over hun waarheid over Wie heeft gelijk? De Moslims of de Katholieken over hoe zij dezelfde God aanbidden. Dit is hetzelfde in de moderne tijd, om toe te staan dat Pedofiele Priesters gewoon worden overgeplaatst en nog steeds dezelfde misdaden plegen, en de meesten worden niet vervolgd. Vele Priesters hadden kinderen met hun Nonnen die werden gedood bij de geboorte, en vele graven rond sommige kerken. Dit is een deel van de niet-heilige agenda van de katholieke kerk. In de hogere delen van de hiërarchie van de katholieke kerk, aanbaden ze satan. De Romeinen leerden dit van een kleine groep die ze jaren eerder veroverden. Dit was om macht en geld te krijgen. Ze aanbidden echt satan.

Laten we verder gaan in de tijd, de Amerikaanse Revolutie; de oorlog werd gewonnen door echt boeren tegen de Kroon van Engeland in 1776. Toen creëerden de grote stichters van Amerika twee van de grootste documenten voor een regering in de geschiedenis, en iedereen weet wat ze zijn. Maar de Engelse Kroon was niet van plan om een belangrijk inkomen of land te laten gaan, zonder meer gevechten, vandaar “de oorlog van 1812”, waarbij ze het Witte Huis in brand staken en één van de grootste documenten uit de geschiedenis verbrandden. De mensen moeten “wakker worden” voor het feit dat de Europese elite en de Monarchie Amerika NIET zouden laten gaan, infiltratie was de volgende stap. Daarom geeft President Grant in 1871 de macht over aan de Illuminati door de Republiek der Verenigde Staten om te vormen tot een corporatie die eigendom is van het Vaticaan en bestuurd wordt door de Kroon van Engeland. Kijk wat B.A.R. betekent “British Accreditation Registry”, dit zou u alles moeten vertellen over het “Zeerecht” in het Amerikaanse rechtssysteem, niet onafhankelijk van de Kroon van Engeland.

Vervolgens is er de “The Federal Reserve”, die in handen is van de Rothchilds, en helemaal geen deel uitmaakt van de Amerikaanse regering. De Federal Reserve werd in 1913 door de illuminati omgekocht en in het leven geroepen om het geld van Amerika te controleren. De Titanic werd tot zinken gebracht, om het verzet tegen de Federal Reserve te stoppen. Daarom controleerden de Rothchild’s en de illuminati het drukken van de Amerikaanse munteenheid en hoe het gecreëerd en gebruikt werd.

Alle oorlogen, inclusief de Burgeroorlog, werden door de illuminati gecreëerd. Albert Pike onthulde in 1871 dat de door de illuminati geleide wereld in de toekomst drie wereldoorlogen zou krijgen. We hadden er twee, ze maakten grote winst door hun banksysteem dat geld leverde aan beide kanten. Ze kregen het resultaat dat ze wilden: groot verdriet en schade creëren, zodat ze de controle over de wereldbevolking kunnen houden. Men kan 9/11 een valse vlag noemen, gecreëerd door beide Bush presidenten, de CIA, de Mossad van Israël en de eigenaars van de twin towers zelf. Er werd meer dan zes triljoen dollar uitgegeven aan de nep-terroristen die werden ingehuurd om het bieden van de CIA en de illuminati te doen, om de wereld rond te gaan en een paar mensen te vinden met bommen of geweren die een paar mensen kwaad zouden kunnen doen. Deze oorlog zou eeuwig blijven duren; dat was hun plan. De Derde Wereldoorlog waar Albert Pike over sprak zou een nep buitenaardse invasie zijn met echte anti-zwaartekracht schepen met robotachtige Grijze Buitenaardsen in de schepen en Special Forces die de schepen echt zouden bedienen. De machtige Alliantie heeft dit plan volledig tegengehouden.

En dan nu het echte hartverscheurende nieuws over mensenhandel, pedofilie en adrenochrome bewerkingen en waar het vandaan komt. Er was groot kwaad op deze planeet; kinderoffers door de katholieke kerk en satanische sektes, en het doden van kinderen voor een chemische stof om hun leven te verlengen, adrenochroom genaamd. Dit is waar we komen in de top winst en verkoop van drugs op de planeet Aarde en daarbuiten is adrenochrome. Adrenochrome wordt gemaakt van het bloed van een kind, hoe jonger hoe beter, dat eigenschappen heeft. Om adrenochrome te maken, krijgen kinderen elektrische schokken om hun adrenaline hoog te krijgen en vervolgens doden ze de kinderen om het bloed met een grote hoeveelheid stamcellen eruit te halen. Het bloed met de hoge adrenaline en de menselijke stamcellen houden de bloeddrinkers jong. Van het worldundercover.com citaat: “Wat IS adrenochroom precies? In wetenschappelijke termen is het een chemische stof die in het menselijk lichaam wordt geproduceerd wanneer adrenaline [ook bekend als epinefrine] oxideert. Hoe wordt de chemische stof geëxtraheerd? Een potentieel slachtoffer wordt geterroriseerd, waardoor de hoeveelheid adrenaline die door zijn lichaam stroomt, toeneemt. Vervolgens worden zij gedood en wordt het adrenochroom met een naald en een injectiespuit onder aan de achterkant van hun nek en uit hun ruggengraat gehaald. Eenmaal verzameld, kan de chemische stof op de zwarte markt worden verkocht tegen exorbitante prijzen.” Laat het tot je doordringen; deze verborgen ECHTE gebeurtenissen op deze planeet, dat zes tot acht miljoen kinderen worden meegenomen voor voornamelijk adrenochrome verwerking. Dit is puur kwaad. Het heeft bestaan, uit het zicht op deze planeet. De machtige Alliantie heeft het allemaal gestopt, tegen september 2021.

De redding van de kinderen in de D.U.M.B.’s in de laatste vijf jaar, die werden gebruikt om adrenochroom te maken, kinderoffers voor de satanische cultus van de illuminati en voor seks, werd geleid door Special Forces van de Alliantie. Pedofilie is normaal binnen veel  Deep State criminelen. Dit is niet anders voor veel Hollywood mensen, politici wereldwijd, en zelfs veel van de Koninklijke Families. Epstein Island zal daar het bewijs van zijn, zelfs zijn er nog veel meer plaatsen en eilanden waar dit wordt uitgevoerd.

Terug naar de tijdlijn van de geschiedenis, in de jaren ’60 werd JFK vermoord toen hij probeerde de Federal Reserve op te heffen, en de Deep State vermoordde hem daarvoor, de geldcontrole is hun belangrijkste wapen. Er zijn notitieboeken, dikke, de Alliantie heeft het exacte scenario om de Cabal neer te halen. Maar het staat al in de hoogste versnelling sinds de 9/11 valse vlag. De plannen zijn in die tijd ontwikkeld. De Alliantie gaat terug tot Howard Hughes en Nicola Tesla, in de twintiger jaren. Het Q-team werd gevormd door JFK in de jaren ’60 en na zijn moord sloten 200 Amerikaanse Generaals en Admiraals zich aan bij de Alliantie en begonnen met het plan om de deep state cabal neer te halen. Het plan is al zes decennia in de maak, en het huidige plan is gemaakt en aangepast met de hulp van het leger en met gebruikmaking van kwantumcomputers voor toekomstige tijdlijnscenario’s. De Q Anon groep bestaat uit 200 loyale generaals, en bezorgde burgers die vrezen dat Amerika overgenomen zal worden door het socialisme. Na 9/11, maakt de Q groep hun winnende plannen, om te winnen, ongeacht wat de Verenigde Staten doen om het tegen te gaan. Begrijp me goed, met Operatie Mockingbird in de jaren ’50, gecreëerd door de CIA. De Deep State controleert 90% van de media, en de grote internetbedrijven. Weet dat de Republikeinse Tea Party, langzaam het imago, de reputatie en het hart van de conservatieve Republikeinen heeft vernietigd in de Fake News Media. De Deep State maffia media deed hetzelfde met de Q Anon groep die de “Q” Drops volgde gepost op 4 Chan of 8 Chan van oktober 2017 tot december 2020. Mensen moeten begrijpen, dit was een manier om het nepnieuws te omzeilen om informatie naar het leger en het publiek te krijgen voor de echte waarheid. President Trump was de eerste die “FAKE NEWS uitschreeuwde” naar het publiek, slechts een van zijn belangrijkste prestaties. President Trump werd eindeloos aangevallen op Fake Media. President Trump was ook de eerste die “Twitter” gebruikte om de nepnieuwsnetwerken te omzeilen en “ervoor te zorgen dat zijn woorden NIET werden verdraaid, door de corrupte pers”.

De grote Overwinningen en zorgen van de laatste vijf jaar:

De verkiezing van president Trump in 2016 met een grote overwinning voor de goede kant! De loyaliteit van Trump aan het echte volk van de Verenigde Staten was een grote klap voor de Deep State. Hillary had moeten winnen. Met de Dominion computer aan de gang, dacht de Deep State dat door 20% van de stemmen naar Hillary te switchen, ze de verkiezingen zouden winnen. Ze begrepen gewoon niet dat het Amerikaanse volk wakker was geschud voor de oude onzin die Hillary bood. Ik heb nog nooit zoveel moddergooien gezien in een verkiezing, en Hillary betaalde ervoor, het Amerikaanse volk kon er eindelijk dwars doorheen kijken!

Militaire actie die nodig was om de kop van de slang zo snel mogelijk af te hakken, gebeurde al voor de inauguratie van Trump, met het neerhalen van de top 13 illuminati families. Laat me je vertellen over de eerste grote actie die door de Alliantie werd ondernomen en het waren multi-aanvallen op hetzelfde moment op 24 december 2016. Begrijp dat President Trump voor het eerst werd gekozen op 8 november 2016. Trump ontmoette de militaire Generaals en Admiraals, op 9 november 2016 om te praten over het neerhalen van de top dertien families van de wereld machtigste maffia genaamd de illuminati. Weet dat President Trump werd geselecteerd door onze grote militairen en Admiraal Rogers ontmoette hem in 2014 om hem te overtuigen zich kandidaat te stellen. Aangezien Admiraal Rogers hoofd van de NSA was, wist hij dat Trump schoon was en zonder corruptie. Terug naar de eerste inval die de richting van de planeet bepaalde; naar het licht (goed) of het duister (kwaad).  Ze woonden allemaal in Venetië, Italië. Waarom was dit het perfecte moment om de top families neer te halen? Dit was de laatste dag van het satanische festival van drie dagen, en de Alliantie wist dat ze allemaal in hun huizen zouden zijn. De militairen wisten dat het hoogtepunt van het statische ritueel het offeren van een kind was. De misdadigers waren dan kwetsbaar. De Alliantie verzamelde de beste teams van Special Operations, Delta Force en Navy Seal, en kregen elk een huis van een familie toegewezen. Alle top criminele families moesten die nacht uitgeschakeld worden en niet één operatie mocht mislukken. Het lot van de wereld hing die nacht van deze operaties af. Alle operaties slaagden op wonderbaarlijke wijze. Veel dank aan de militairen die deel uitmaakten van die prachtige operatie. Ik hoop dat jullie vereerd zullen zijn en een film zullen laten maken van dit belangrijke deel van de geschiedenis voor de mensheid!

De kwaadaardige ondergrondse veilige haven voor de illuminati operaties begrijpen. Er waren meer dan 3.500 Dumbs wereldwijd met 10.000 mijl aan Mav-Lev treinen in tunnels, gebouwd door de illuminati die de meeste grote D.U.M.B.’s met elkaar verbinden; om kinderen, mensen, Drugs, en het verwerken van Adrenochrome te verhandelen. De machtige Alliantie is de tunnels en DUMB’s aan het uitschakelen sinds de jaren ’80, maar het echte werk is begonnen sinds president Trump president is geworden. Gene Decode hield ons Anon’s jarenlang op de hoogte van de voortgang van de tunnel en D.U.M.B.’s wereldwijd, door het patroon van aardbevingen die zo’n 3, 5, en 10 kilometer lager waren, over de hele wereld. Zijn “decodes” waren perfect om op de hoogte te blijven van de geheime oorlog met de illuminati. Wat is het bewijs? Een normale aardbeving heeft P & S golven in het signaal, maar een tactische atoombom die gebruikt wordt om tunnels op te blazen niet. De wapenexplosie heeft maar één golf, daarom kun je het verschil zien. Als ze precies op deze dieptes zijn, is het duidelijk geen nep. Ook zouden we aardbevingen krijgen op negatieve diepte, wat betekent dat de explosies in de atmosfeer van de Aarde waren, dit waren gecamoufleerde anti-zwaartekracht vaartuigen van de illuminati die werden uitgeschakeld door wapens van de Alliantie, toen ze begonnen te proberen te ontsnappen. Echt bewijs was onlangs, dat er nu zoutwatergeisers zijn in het midden van Griekenland, want wat daar eerst was, was een Mav-Lev treintunnel die door Alliance troepen werd uitgeschakeld. Op een gegeven moment, tijdens het uitschakelen van de tunnels en de D.U.M.B.s, verloor de Alliantie ongeveer 200 special forces in een ondergrondse tunnel bij IJsland. Ze dachten dat de Deep State agenten zich zouden overgeven, maar toen de Alliantietroepen er eenmaal waren, lieten ze bommen afgaan en bliezen iedereen op, inclusief zichzelf. We moeten hun grote opoffering eren.

De echte reden voor de brand in de Norte Dame was om de kinderoffers te stoppen die in het Paasweekend zouden plaatsvinden. De Alliantie waarschuwde de mensen binnen om waardevolle spullen eruit te halen, en vijf dagen voor Paaszondag sloeg de Alliantie toe met een DEW (Direct Energy Weapon) (Lazer Weapon) vanuit een ruimtesatelliet of een TR3B antizwaartekrachtvaartuig van de U.S. Air Force. Dit gebeurde op 15 april 2019 en was een belangrijke overwinning in de geheime oorlog met de illuminati. Dit was een waarschuwing aan het Vaticaan om alle kinderoffers te stoppen. Ik kwam er later achter, dat er ongeveer 600 kinderen gepland waren om dat weekend geofferd te worden, om te proberen Lucifer zelf in een lichaam te laten herrijzen. Je denkt dat dit niet kan gebeuren, vraag het nog eens en onderzoek het.

Biden heeft de verkiezing in 2020 niet gewonnen, het was grote fraude die Trump en de Alliantie hebben laten gebeuren, niet alleen om mensen te arresteren die dit al tientallen jaren doen, maar om het NIET ooit nog eens te laten gebeuren. Dit om aan het Amerikaanse volk en de wereld te onthullen, want het is in elk land altijd doorgegaan. President Trump waarvan we wisten dat hij de meerderheid had gewonnen, maar in werkelijkheid won met 80,4% van de echte stemmen, ook gecontroleerd door het QVS (Quantum Voting System). Dit zal binnenkort onthuld worden en president Trump zal weer aantreden, ook in grootse stijl. Zodra de EBS afgaat.

We weten wel dat Biden in werkelijkheid gewoon beëdigd is bij de oude U.S. Corporations die Ulysses S. Grant in 1871 liet vormen door de illuminati. Grant was een dronkaard, en die werd afbetaald, net als veel politici en regeringsmensen van nu. De oorspronkelijke grondwet werd destijds door deze verraders veranderd. Momenteel is dit nepbedrijf failliet en ter ziele, en veel Patriotten weten dat NIET. Nep Biden is president van absoluut niets, behalve het 10 vierkante mijl gebied van D.C. dat eigenlijk geen deel uitmaakt van Amerika. Ongeveer 80% van de Congresleden zijn gearresteerd en aangeklaagd, net als het hele Hooggerechtshof. Het leger heeft bepaald dat deze twee entiteiten, die Biden in hun ambt toelieten zonder een behoorlijke rechtsgang, “gevangen entiteiten” waren.

De Deep State dreigt met 6 tactische kernwapens in kofferstijl, als Biden niet wordt toegelaten tot zijn ambt. De Alliantie stond niet toe dat Biden de Nucleaire Voetbal (Nuclear weapons control suitcase) en enige toegang tot het Pentagon of inlichtingen van de NSA, of het Ministerie van Defensie.

Gene Decode onthult begin september 2021 dat de Alliantie de controle heeft over de tactische Nucleaire wapens van de Cabal. Het Ministerie van Defensie laat op 21 september 2021 weten dat ze “11 cabal kernwapens hebben gevonden en ontwapend, die door de cabal als pressiemiddel werden gebruikt om hun arrestaties te voorkomen”. Het is allemaal voorbij voor de Deep State ratten, breng het recht binnen en arresteer ze, laat het Special Forces regenen op deze klootzakken! Begrijp, onze Grondwet heeft een manier om ervoor te zorgen, de overgang naar een zogenaamde nieuwe gekozen president is legaal en rechtmatig, het leger moest het land overnemen, en op 6 maart 2021 vastgesteld dat er massale kiezersfraude was, en het ministerie van Defensie heeft president Trump op 11 maart 2021 weer als opperbevelhebber aangesteld.

De illuminati zitten achter de Amerikaanse machtsovername, met de CCP om onze regering te infiltreren en over te nemen. Het zit al tientallen jaren in de plannen, want de Amerikaanse militairen zijn “wakker geworden” van de wetenschap dat de illuminati beide kanten van de oorlog financieren om winst te maken en groot lijden van de bevolking te creëren. Het Amerikaanse leger speelt die spelletjes niet meer mee.

Hier is wat commandant Ashtar vorig jaar op 10/27/2020 verklaarde over de Chinese CCP-troepen en doelen om bases over de hele wereld te plaatsen: “Waarom landde het communistische Chinese leger op Canadese bodem?

Ashtar: Zij zijn, in feite, het nieuwe Deep State leger. Trump heeft nu veel controle over het Amerikaanse leger. Ashtar: Ze zullen proberen om bases te installeren over de hele wereld, maar het zal niet worden toegestaan. ”

In het tijdsbestek van januari tot februari 2021 had de CCP naar verluidt troepen in Canada, en de Mexicaanse grens om over te komen in Amerika na het aantreden van Biden op ongeveer 250.000 tot 300.000 bereik. De CCP had onroerend goed gekocht in Oklahoma om daar ook troepen te plaatsen. De Alliantie maakte hun dreigement aan de Deep State om hen “uit te schakelen” waar toen CCP-troepen via ondergrondse tunnels in de staat New York naar en wij denken in Pennsylvania trokken op basis van ontvangen inlichtingen. De eerste 25.000 Chinese troepen werden uitgeschakeld in hun ondergrondse D.U.M.B was door een F-16 die een bunker buster bom losliet. De F-16 werd geraakt met tegenmaatregelen en vloog kreupel boven Michigan na de ontploffing, waar de piloot zich ergens in upper-Michigan in veiligheid bracht. De D.U.M.B. waar 50.000 troepen in zaten werd dieper getuned, en de militairen gebruikten de “Rods of God” gelanceerd vanaf een satelliet wat “wolfraamstalen telefoonpaalvormige projectielen” zijn die tot tien kilometer naar beneden kunnen doordringen zonder gebruik te maken van een explosief, de impact is genoeg om over een groot gebied te vernietigen. De Chinese troepen aan de Mexicaanse grens en in Canada zijn al maanden geleden uitgeschakeld door Alliance troepen, volgens bronnen. Het uitschakelen van deze ondergrondse D.U.M.B.’s werd bevestigd door multi-militaire bronnen.

De exacte timing van de strijd van de Taiwanese en Amerikaanse troepen met de CCP op het vasteland van China is niet bekend, maar volgens mijn informatie van de Taiwanese regering was het begin februari 2021. We weten wel dat er een Amerikaanse vliegdekschipgroep opereerde in de Zuid-Chinese Zee en dat er lucht-luchtgevechten plaatsvonden en dat de Rode Luchtmacht van China die dag veel verliezen leed. We weten dat er op een bepaald moment drie Navy Carrier Groups (ongeveer 100 schepen) voor de westkust in de Stille Oceaan en twee Navy Carrier Groups voor de oostkust in de Atlantische Oceaan lagen om onze grenzen te beschermen.

De Alliantietroepen waren maanden en maanden daarvoor duidelijk bezig met het uitschakelen van tunnels en D.U.M.B’s onder het vasteland van China, op grond van rapporten en updates over de zogenaamde aardbevingen die tien kilometer naar beneden plaatsvonden, waar Gene Decode weet dat dit het uitschakelen is van deze ondergrondse kwaadaardige veilige toevluchtsoorden voor tientallen jaren van deze grote criminele activiteit van Deep State operatives. De Alliantie Leider van Canada heeft bevestigd dat de CCP kaput is, zoals zij het zegt. Dit was twee maanden geleden. Zij verklaarde ook op 9/22/2021 dat als u meldt dat er nu Chinese troepen op Canadese bodem zijn, “u gearresteerd zult worden om wat zij noemt voor een Spa te gaan. (Spa=Militair Vuurpeloton/Hanging)”.

Het Evergreen schip dat in maart 2021 in het Suezkanaal vastzat, was een grote overwinning voor de Alliantie. De machtige Alliantie stopte veel dingen naar hun bestemming, waaronder: Massavernietigingswapens (nucleaire en bio-wapens) Adrenochrome, geaborteerd Baby Foetus weefsel om te gebruiken in vaccins, en levende kinderen in de containers van het schip. Alle containers op het schip zijn doorzocht door de speciale strijdkrachten van de Alliantie. Het Evergreen schip dat vastzit in het Suez kanaal zat daar vast om veel dingen te onthullen waaronder Kinderhandel. Er waren meer dan 1.245 kinderen gered op dat schip in de containers. Er werden ook ongeveer 1200 kinderen dood aangetroffen in de containers. Dit is het illuminati wereldwijde trafficking systeem. De piloot van het schip was Alliance, maar door de gaten in de Microsoft software kon de Space Force inbreken in de software van het schip en de besturing overnemen en het aan de grond zetten. Het had ook massavernietigingswapens aan boord. Veel andere schepen die werden geblokkeerd hadden wapens aan boord om een oorlog te beginnen in het Midden-Oosten, de wapens zouden aan de Moslims worden gegeven door de Israël Mossad. Het plan is om alles in het nieuws te onthullen. De Deep State verliest 400 miljoen per uur met de vastzittende schepen, ja!!! Met dit, en de 10 dagen waarheid op TV zodra de EBS is geactiveerd en iedereen zal leren over kinderhandel en de misdaden tegen de menselijkheid, zo kwaadaardig en echt. Alliance Special Forces zijn ingezet om elke Deep State lading te doorzoeken en te voorkomen, want de Clintons waren mede-eigenaar van de Evergreen Scheepvaartlijnen.

Van ongeveer april tot september 2021 zijn Myanmar en Afghanistan nu in handen van de Alliantie, ze hebben al hun “papavervelden” verbrand, die niet alleen de belangrijkste bron waren voor de illegale handel in drugs, maar Gene Decode onthulde dat 50% van alle Big Pharma drugs opium en oliederivaten in hun pillen gebruiken. Hoe ziek zijn deze deep state ratten. Afghanistan is nu het eerste Deep State vrije land in de wereld. De reden dat Amerika Afghanistan moest verlaten was om te voldoen aan de NESARA/GESARA wetten, van geen buitenlandse troepen op iemands grondgebied. Onthoud, vredesakkoord over de hele wereld.

De laatste grote zet van de illuminati, was het creëren van de nep Covid-19 crisis en om iedereen gevaccineerd te krijgen, met als doel de wereld te ontvolken tot 500 miljoen wereldwijd, voor hun laatste controle zet. Dit zal in hun gezicht ontploffen. De EBS zal alles onthullen over de Covid-19, veel artsen, verpleegkundigen en echte onderzoekers hebben een ton aan informatie op het internet door middel van artikelen of video’s. Eenvoudig, de Covid-19 is een bacterie, en kan gemakkelijk worden genezen met ivermectine of HCQ, hydrochloraquine. Ook zijn de vaccins vergif, met veel schadelijke chemicaliën in zich om je langzaam te doden, hoe meer prikken je krijgt, hoe dichter bij de dood je bent! Weet dat medische professionals die deze “chemische mix van experimenten”, die GEEN vaccin is, promoten, in de toekomst vervolgd zullen worden door het internationale Neurenberg 2.0 rechtssysteem. Begrijp dat de patiënt over elk medicijn of injectie MOET WORDEN GEÏNFORMEERD DAT HET EEN EXPERIMENT IS, anders kan de zorgverlener voor die misdaad worden aangeklaagd en zullen zij worden vervolgd. Begrijp goed, er zijn al vijf jaar arrestaties aan de gang en er zijn militaire tribunalen over de hele wereld. Koningin Romana kondigde aan dat tot september 2021 2.7 (?) cabal leden zijn geëxecuteerd.

Wat betreft de veiligheid van ieders geld en financiën, zal er een volledige overname zijn van de financiën van de Planeet door het QFS, (Quantum Financieel systeem, dat onhackbaar is. Iedereen zal een rekening hebben op dit systeem in de wereld. Om te resetten, zal er een GCR of Global Currency Reset, en R/V of Re-Evaluatie van valuta’s, die landen waren volledig ten onrechte gedevalueerd zoals; Irak, Vietnam en Zimbabwe. Er zullen meer landen bij betrokken zijn, maar dit zijn voorbeelden.

Wat de nabije toekomst brengt

De EBS zal plaatsvinden in de komende weken of maanden, en de definitieve neerhalen van de Deep State ratten over de hele wereld. Dit is waarom Lynn Wood aankondigde dat iedereen drie tot vier weken voedsel moet inslaan voor jezelf en je familie. De Alliantie zal het Space Force wapen gebruiken om elektriciteit, mobiele telefoons, internet in een stadsgebied “uit te schakelen”, de Alliantie strijdkrachten zullen zelfs een totale black-out gebruiken, misschien zelfs twee weken, ofwel om hen uit te drijven en hen op de vlucht te vangen, of om de black-out te behouden en hen op te sporen binnen het militaire quarantaine gebied naar hun schuilplaatsen. De Alliantie weet al wie ze zijn. De meeste gebieden met weinig Cabal-leden, zoals op het platteland of in kleine steden, zullen waarschijnlijk GEEN onderbreking van hun diensten meemaken. Gene Decode gebruikte Melbourne, Australië als een stad waar de Deep State een bolwerk heeft. Verwacht hardere manieren om deze ratten op deze bolwerken in het nauw te drijven. In Amerika kennen we Chicago, Philadelphia, Los Angeles, Seattle, Portland, en New York, als mogelijke vestingen. Begrijp, de Alliantie zal er zijn om wereldwijd de staat van beleg af te dwingen en de Deep State ratten op te pakken, zoals Romana Didulo zegt in “ongemarkeerde vliegtuigen (geen landsvlag) zijn van ons / Geallieerde Strijdkrachten.”

Voor de Nieuwe Aarde en haar richting zullen humanitairen de weg wijzen, om de planeet opnieuw op te bouwen, met technologie die verborgen was en om een einde te maken aan alle honger, armoede, niemand zonder huisvesting en geen kinderen die iets wordt aangedaan, ooit! We zullen het doen met nulpuntenergie; een weg naar vrije-energie, waterstof of elektrische auto’s, voedselreplicators, anti-zwaartekracht technologie en de kroonjuweel Med-Bedden of Hemelse Kamers om ALLE kwalen voor het lichaam te verhelpen. Niemand zal worden uitgesloten van de planeet en allen zullen delen in de rijkdom en overvloed van deze grote menselijke planeet. De eerste grote overgang van de planeet zal in de komende drie tot zes weken plaatsvinden, vanuit verschillende bronnen, maar de exacte timing is onbekend. We weten wel dat dit een grote overgang is voor de mensheid.

De verklaring van de Schepper, de misdaden tegen de mensheid en tegen de Kinderen, citaat “Genoeg is Genoeg”. Want God zal altijd zegevieren over de Duisternis, want de “Grootste Oorlog in de Geschiedenis” op planeet Aarde is de overwinning van het Licht over de Duisternis, het kwaad van deze wereld. In de komende weken of maanden zal de EBS de misdaden van de Deep State tegen de mensheid onthullen, de mensheid zal huilen in tranen van verdriet. Dit zal het “Grote Ontwaken” zijn. Maar met deze informatie zullen we ons realiseren dat de mensheid de volgende stap in de evolutie heeft bereikt, om dichter bij God te komen, om de waarheid te kennen van wat er is gebeurd. En om meer waarheden te kennen van verborgen technologie en de waarheid van de Melkweg en andere werelden. Want de mensheid is nog maar net echt begonnen, de laatste stap naar wat echt echt is, en waarachtig. Want zo zal God het Licht op de mensheid laten schijnen en de waarheid laten vertellen. De oorlog over het duister is gewonnen! Laat Vrijheid heersen door de kosmos, en laat Gods Licht schijnen voor iedereen!

God zegene iedereen! (Q Drop #3950)

Mark Baughman

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

Gerelateerd: https://ufo.wakkeremensen.org/disclosure/michael-salla/de-geheime-ondergrondse-oorlog-bereikt-zijn-laatste-aftelling/