Geesten? We Zagen Deze Menselijke Vormen Bewegen in de Duisternis en Een van Hen Liep Dwars Door het Kanon / door Staff Writer, September 27th, 2020

Geesten? We Zagen Deze Menselijke Vormen Bewegen in de Duisternis en Een van Hen Liep Dwars Door het Kanon

door Staff Writer, September 27th, 2020

( Strange Sounds) Zoals veel mensen in de zomer doen, bezochten Greg Yuelling en zijn familie het beroemde Slagveld van de Burgeroorlog in Gettysburg, Pennsylvania, eerder deze maand.

“Ik heb mensen horen zeggen dat je er video’s van geesten kunt vastleggen, maar we waren zo sceptisch tot die avond,” de 46-jarige zei tegen de U.S. Sun. “Ik twijfelde altijd aan de betrouwbaarheid van die geestenvideo’s die je op TV ziet, ik was altijd ongelovig.”

Toen voegde hij deze woorden toe aan de krant: “Ik geloof nu alles.”

Wat gebeurde er?

“We gingen er gewoon heen als toeristen, om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Burgeroorlog en om het oude slagveld te zien, waar de Gettysburg toespraak werd gegeven en al die dingen,” vertelde Yuelling aan de krant.

En gezien alle spookverhalen – meer dan 50.000 soldaten verloren het leven tijdens de driedaagse strijd in juli 1863 – denk je niet dat ze binnen zouden blijven als de zon onderging, denk je?

“We reden er op een nacht langs, en we begonnen geluiden te horen,” zei Yuelling tegen de krant. “Ik hoorde dingen aan de linkerkant, en mijn oom hoorde dingen aan de rechterkant, en er was een mist – maar de mist was raar. Het was maar op één plek, niet verspreid.”

Het werd vreemder.

“Toen zagen we deze vormen bewegen in de duisternis. Ze waren zo groot als mensen. Een van hen rende dwars door het kanon heen,” vertelde hij aan de krant.

Ja, de video was aan het rollen – en er zijn vage vormen te zien die blijkbaar bewegen op het gras bij de kanonnen voordat ze wegglippen.

Yuelling noemde de hele beproeving “eng” en “gek” – zozeer zelfs dat zijn geschrokken oom snel het raam omhoog rolde, zei de krant.

“We gingen terug, en keken de video’s keer op keer, en toen bliezen we ze op het grote scherm op om ze van dichterbij te bekijken,” zei hij tegen de krant.

Slecht idee

“Dat maakte ons nog banger,” merkte Yuelling op tegen the Sun.

Het ging ook na uren niet beter, toen hij de krant vertelde dat hij dit vreemde, onheilspellende gevoel niet kon afschudden, alsof er iets was dat me vertelde om terug te gaan.

Slaap zou niet komen voor Yuelling die nacht, vertelde hij the Sun – maar hij zou ook niet teruggaan naar de plek van de schijnbare verschijningen: “Ik was doodsbang, dus ik ging niet.”

Bron– Strange Sounds

vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl