Geënsceneerde “Mars Tegen Angst” in Brussel geannuleerd wegens … “VREES voor de Veiligheid” /Bernie Suarez, Activist Post, / maart 27, 2016

Geënsceneerde “Mars Tegen Angst” in Brussel geannuleerd wegens … “VREES voor de Veiligheid”
Bernie Suarez, Activist Post, maart 27, 2016

fearmarch
Neemt iedereen er wel kennis van hoe het valse vlag script zich ontwikkelt?
Blijkbaar worden geënsceneerde aanslagen die plaatsvinden in Europa opgevolgd door deze rare “Anti-Angst” Marsen, die alleen dienen om meer aandacht te vestigen op de false flag gebeurtenis en door de staat gesponsord “terrorisme. “
Het is allemaal onderdeel van het ‘terrorisme’ propaganda, angst en sociale manipulatie dat de staat uitoefent over de massa’s op hun weg naar hun nieuwe wereldorde.
De ironie van het zien van de ‘Mars Tegen Angst’ geannuleerd door de ‘angst’ zelf gaat alleen maar om te laten zien dat er niets echt en organisch is omtrent deze inspanning. Het toont ons ook dat de staat, niet de mensen, deze gebeurtenissen beheersen.

De organisatoren van een “Mars Tegen Angst” die gepland was voor zondag ter gelegenheid van de terroristische aanslagen van Brussel zeiden dat ze  het evenement hadden geannuleerd nadat de autoriteiten hen gevraagd hadden om dit te doen vanwege angst voor de veiligheid, die de staat aanwendt over de massa’s op hun weg naar hun nieuwe wereldorde.

“We begrijpen dit verzoek. De veiligheid van onze burgers is een absolute prioriteit. Wij sluiten ons aan bij de autoriteiten in een voorstel voor een vertraging en vragen de mensen deze zondag niet te komen,” zeiden de organisatoren in een verklaring op zaterdag.
De autoriteiten hadden eerder gevraagd om de mars af te blazen, misschien voor een aantal weken, om de politie de gelegenheid te geven om hun middelen te concentreren op het onderzoek naar de aanslagen die 31 doden en 300 gewonden tot gevolg hadden.
Zij (de autoriteiten in België die ongetwijfeld onder controle van het Westen en de NAVO staan) sturen duidelijk misleidende berichten naar het volk; hier zijn drie van hen: