Feeën en kleine mensen

Feeën en kleine mensen
“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, heeft weinig waarde naast wat in ons ligt.”
In vrijwel elke cultuur over de hele wereld horen we legendes van menselijke wezens die anders zijn dan wij: reuzen, zeemeerminnen, cobolts, elfjes, feeën, aardmannetjes en kabouters. Deze verschillende wezens of natuurgeesten bevolken de overlevering van stammen zo divers als de Perzen genii, de Griekse salamanders, sylfen en watergeesten, de zeemeerminnen van de Schotse eilanden, de Noord-Amerikaanse Yeti, de Noorse vorstreuzen, de Duitse dwergen, Verschrikkelijke sneeuwmannen van de Himalaya’s en de feeën, elfen en kabouters van de Kelten.
Maar wat is de bron van deze legendes? Zijn het alleen maar grillige sprookjes of is er feitelijk toch wat basis voor? Waar kwamen deze wezens vandaan, en waar zijn ze naar verdwenen in een wereld van de 21e eeuw? Is het mogelijk dat in de afgelopen eeuwen deze planeet werd bevolkt door veel verschillende soorten mensen, en dat nu de meeste van hen zijn uitgestorven? Zijn deze rassen volledig driedimensionaal, of bestaan ze naast ons in een enigszins gewijzigde dimensie? Vibreren ze met een zelfde snelheid zoals wij, grotendeels onzichtbaar voor de meesten van de wereld, tenzij iemand zijn innerlijke etherische zicht heeft ontwikkeld?

Is er fysiek bewijs dat ze bestaan? En wat hebben reuzen, feeën met Buitenaardse visitaties van doen? Is het mogelijk dat sommige van deze wezens van een andere planeet kwamen, of dat dit misschien de oorspronkelijke bewoners van planeet Aarde waren en dat wij de ware indringers zijn?

Sinds de opkomst van digitale fotografie beginnen we tekenen te zien van een ander soort leven dat lijkt te bestaan tussen de scheuren van de menselijke wereld. Eerst waren er de foto’s van lichtgevende symmetrische Orbs die lijken te verblijven in de natuur of op plaatsen van harmonie, of waar melodieuze muziek aanwezig is. Ik heb foto’s van zulke orbs genomen om me heen terwijl ik een fluit speelde in een heilige hoek van de kust van Cornwall, bekend als Saint Nectan’s Glen. De veelkleurige Orbs van Saint Nectan’s Glen is een oud heiligdom heilig voor de Vrouwe van het Meer. Het kan alleen gevonden worden na het maken van een wandeling van 45  minuten via een primordiaal bos dat is opgegroeid rond een stromende beek. 
Aan het einde van deze wandeling is een enorme waterval en een heel bos vol sprookjesachtig volk, ver weg van de gekmakende wereld van de mens. Vliegende insecten kaarten hebben daar groepen minstens 3 keer mee op pelgrimstocht genomen, nu breng ik mijn fluit mee en ontdek ik dat wat hen naar ons toe trekt de muziek is.
Zijn deze vreemd vliegende lichtgevende wezens de feeën van de oude legendes? Het is mogelijk. Elk nauwkeurig onderzoek van de structuur van de bollen zelf, laat zien dat het geen vuurvliegen of insecten zijn en meestal niet met het blote oog kunnen worden gezien. Misschien voor de meesten van ons, is dit hoe onze moderne wereld het gemakkelijkst in staat is om ze waar te nemen. Bekijk deze veelkleurige foto’s en zie de structuur in elk van de gekleurde bollen.
Meer recentelijk, heeft een 53-jarige man genaamd John Hyatt, die een docent is aan de Universiteit van Manchester in Engeland en de directeur is van het Manchester Instituut voor Onderzoek en Innovatie in Kunst en Design (MIRIAD) aan de Manchester Metropolitan Universiteit, foto’s gemaakt van wat hij beweert kleine gevleugelde wezens te zijn. Hij fotografeerde het landschap van Lancashire de afgelopen twee jaar, en toen hij zijn foto’s opblies, kon hij zijn ogen niet geloven. Deze buitengewone foto’s werden gemaakt in de Rossendale-vallei in Lancashire. Let op de verschijning van Orbs direct achter hen.
Hyatt zegt dat toen hij ze voor het eerst zag, hij een extra foto moest nemen. Hij hoopt nu dat de wezens waarvan hij foto’s heeft genomen, de perceptie over elfjes van andere mensen zal veranderen. “Er zijn vreemdere dingen in het leven dan feeën, en het leven groeit overal. Ik geloof niet dat het slechts kleinere versies van ons zijn en dat we aan het einde van de dag naar huis gaan en een kopje thee drinken. Vanuit mijn ervaring vermaakten ze zich gewoon en was er een klein dansje in het zonlicht. Het zijn gewoon prachtige foto’s en schoonheid kan mensen doen geloven.”
Een aantal van deze geweldige foto’s is te vinden op het web, maar toen ik het artikel op het Britse tabloid Mirror bestudeerde, bleef mijn computer constant bevriezen en verscheen er een vreemd bericht over het “debuggen van het script”, waardoor ik me afvroeg of politieke machthebbers zich opzettelijke mengden in het creëren van deze informatie die breder gedeeld werd met het publiek. Deze tweede foto toont een fee die ’s nachts over een tuin vliegt. Hij werd ook genomen door John Hyatt in Groot-Brittannië, wat de lichtgevende beweging laat zien van de vleugels terwijl de ledematen van de fee meer in focus blijven.
En dan is er het geval van mevrouw Wildgoose. Net als John Hyatt maakte Lisa Wildgoose foto’s in het oude Bluebell Woods bij Towcester, Northampton, toen ze een verbazingwekkend beeld kreeg van wat een piepklein gevleugeld figuur lijkt te zijn dat in de buurt van een hangend klokje hangt. Bij vergroting lijkt het wezen op blond haar en glanzende schoenen. De 42-jarige, merkte alleen de kleine sprite op toen ze thuiskwam en door de foto’s van haar dag ging. Miss Wildgoose, die professioneel als fotograaf werkt, was de dag ervoor in het bos op pad om voor een familie foto’s te nemen en besloot vervolgens terug te keren om de volgende dag haar eigen fotoshoot te doen. “Als klein meisje ben ik opgegroeid in het geloven in feeën en Tinkerbell is mijn favoriete film, dus ik zou het leuk vinden om een echte fee te zijn,” zei Miss Wildgoose. Ze woont dicht bij het bos met haar tweelingdochters. Later die avond toen ze terugkeerde, zag ze wat ze gelooft dat een fee is. Ze belde onmiddellijk haar meisjes, Mia en Madison. De vijfjarigen wierpen een blik op de foto en zeiden: ‘Dat is geen vlieg mam – dat is een fee.’

“In het begin was ik echt geschokt en in de war. Ik dacht dat het waarschijnlijk maar een vlieg was … maar toen de meisjes het zagen, was er geen twijfel in hun gedachten. “De foto verbaasde vrienden en familie, omdat wanneer het kleine beeld wordt opgeblazen, het duidelijk een wezen met twee benen laat zien met twee armen en vier vleugels.
Deze volgende foto is afkomstig van een stilstaand beeld dat is genomen van een bewakingscamera in Memphis, Tennessee. De eigenaar van het magazijn verifieert dat deze afbeelding op geen enkele manier is bewerkt. Hij liet verschillende mensen het beeld beoordelen om te bepalen of het een soort insect was, maar niemand kon concluderen dat het een soort insect was. De eigenaar legde uit dat deze camera een bewegingssensor heeft en is geprogrammeerd om beeldalarmen naar zijn laptop te sturen wanneer er iets in dit magazijn wordt verplaatst. Dus ging het beeld rechtstreeks van de camera naar zijn computer. Hij zei dat hij een reeks foto’s had gekregen, ver na de werkdag, die liet zien dat deze paarse vlek overal in het gebouw rondvliegt. De afbeelding in deze video was in het midden van de serie en het was het minst wazig. Het magazijn is een beveiligd gebouw tot op de dag van vandaag.
Hij heeft deze foto gemaakt voor natuuronderzoekers en wetenschappers van natuurcentra en musea, en elk van deze professionals heeft geconcludeerd dat dit geen bekend insect is. Op basis van de andere foto’s die zijn gemaakt met de videofeed, schatten ze dat dit schepsel minder dan vijf centimeter lang is en dat de kleur van de elf ook een bron van verwarring is. De lichten in het magazijn branden om veiligheidsredenen, maar waarom vroeg hij zich af, gloeit dit object? Feitelijke insecten zijn gevangen genomen met zijn beveiligingscamera en ze zien er precies uit als insecten. Er is geen vreemde gloed of een vreemde paarse kleur. Toch, na drie jaar onafhankelijk onderzoek van deze foto, is de eigenaar van het magazijn nog steeds niet zeker hoe dit beeld kan worden verklaard.
  
Onlangs ben ik ook een afbeelding tegengekomen van het lichaam van een fee die op een fossiel is gedrukt, wat aantoont dat deze wezens een fysieke realiteit hebben, ook al maken hun geringe formaat en snelle snelheid het moeilijk om ze met het blote oog te zien. Bekijk deze interessante afbeelding en zie wat je denkt. Zoals we in ons artikel over GIANTS bespreken, lijkt het erop dat de menselijke soort in al zijn vele variaties, veel verschillende maten en vormen heeft en het ons goed zou kunnen doen om te overwegen dat we niet de enige levende wezens zijn die op deze planeet leven. Er zijn verschillende anderen. Dus de impact die we maken op onze omgeving en de wereld, maakt een verschil voor elke vorm van leven die de aarde ons huis noemt.
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien