Een Rapport verklaart dat de VN minstens 3.300 pedofielen in dienst heeft, ………………… / door Matt Agorist / Maandag 19 februari 2018

Een Rapport verklaart dat de VN minstens 3.300 pedofielen in dienst heeft, verantwoordelijk voor 60.000 verkrachtingen in de laatste 10 jaar.
door Matt Agorist,/ Maandag 19 februari 2018


(Matt Agorist) Een voormalig hooggeplaatste functionaris (klokkenluider) van binnen de VN is naar buiten gekomen met een rapport over een pedofilienetwerk van enorme proporties waarbij duizenden VN-medewerkers het leven hebben verwoest van tienduizenden onschuldige kinderen.
Een ronduit angstaanjagend dossier is vrijgegeven door een voormalige hoge ambtenaar van de Verenigde Naties dat onthult dat medewerkers van de Verenigde Naties het afgelopen decennium meer dan 60.000 verkrachtingen hebben uitgevoerd. Bovendien schat het dossier dat de organisatie momenteel minstens 3300 pedofielen in dienst heeft. In slechts tien jaar, onder het mom van hulpverlening, hebben de Verenigde Naties letterlijk landen over de hele wereld verkracht en geplunderd. Het probleem is zo uit de hand gelopen dat het de voormalige insider van de VN, Andrew Macleod, ertoe bracht als klokkenluider te dienen en het bewijsmateriaal over te dragen aan Priti Patel, secretaris van het Britse ministerie van Internationale Ontwikkeling (DFID).

Volgens het exclusieve rapport van The Sun laat het dossier zien dat bovenop de 3.300 pedofielen die voor de organisatie werken, duizenden meer “roofzuchtige” seksueel misbruikers zich specifiek richten op hulp aan goede doelen om dicht bij kwetsbare vrouwen en kinderen te komen. 

Volgens Macleod is iedereen die probeert te lekken over het gruwelijke en wijdverspreide misbruik, stil is en ontslagen.


Toen hij zijn dossier met The Sun deelde, waarschuwde Prof MacLeod afgelopen nacht dat het schokkende misbruikschandaal op dezelfde schaal was als dat van de katholieke kerk.
Hoewel het rapport onthult dat er 3.300 huidige werknemers zijn die actieve pedofielen op de loonlijst van de VN zijn, schat Macleod dat het echte aantal veel hoger zal zijn.
“Er zijn tienduizenden hulpverleners over de hele wereld met pedofiele neigingen, maar als je een UNICEF-T-shirt draagt, zal niemand je vragen wat je van plan bent. 
“Je hebt de straffeloosheid om te doen wat je wilt.
“Het is endemisch in de hulpindustrie over de hele wereld”.
“Het systeem heeft fouten gemaakt en had dit al jaren geleden moeten stoppen.”
Volgens het rapport in de zon:
Professor MacLeod werkte als hulpbaas voor de VN over de hele wereld, waaronder spraakmakende banen op de Balkan, Rwanda en Pakistan – waar hij hoofd was van het Emergency Coordination Center van de VN.
Hij pleit voor veel hardere controles op hulpverleners in het veld, evenals de misbruikers onder hen om voor het gerecht te worden gebracht en wil dat het Verenigd Koninkrijk het gevecht aangaat.
Het grimmige cijfer van 60.000 van de professor is gebaseerd op de toelating van VN-secretaris-generaal Antonio Guterres vorig jaar dat VN-vredesmachten en civiel personeel 311 slachtoffers misbruikten in slechts één periode van 12 maanden in 2016.


De VN geeft ook toe dat het waarschijnlijke aantal gevallen dat tegen haar personeel wordt gemeld, verdubbel moet worden, omdat zulke figuren buiten oorlogsgebieden niet centraal worden gemeld.
Prof MacLeod schat ook dat slechts een op de 10 van alle verkrachtingen en aanvallen door personeel van de VN wordt gerapporteerd, omdat zelfs in het Verenigd Koninkrijk het meldingscijfer slechts 14 procent is.
Op basis van bewijsmateriaal van Prof MacLeod beschuldigde ex-kabinetsminister Priti Patel – die afgelopen november ontslag nam – deze week hoge functionarissen van DFID van deelname aan de cover-up .
“Verkrachtingen van kinderen worden onbedoeld gedeeltelijk gefinancierd door de belastingbetaler in het Verenigd Koninkrijk”, legt Macleod uit. 

“Ik weet dat er op hoog niveau van de Verenigde Naties veel discussies zijn geweest over dat er ‘iets moet worden gedaan’, maar er kwam niets van aan de orde, en als je kijkt naar het record van klokkenluiders, die werden ontslagen, ‘zei hij.


“We kijken naar een probleem op de schaal van de katholieke kerk – zo niet groter.”

Zoals het Free Thought Project al jaren rapporteert, worden geen van deze roofdieren ooit aansprakelijk gesteld, en zoals dit rapport laat zien, zijn alleen degenen die de klok luiden ontslagen.

Als een klap voor de slachtoffers van mensenhandel wereldwijd werd in Haïti een massale kinderseksring onthuld – waarbij internationale ‘vredeshandhavers’ bij de Verenigde Naties en andere hooggeplaatste functionarissen uit de hele wereld betrokken waren – en niemand ging de gevangenis in.

Jarenlang kwamen VN-vredestroepen, hun hoge commandanten en ander ‘personeel’ uit de hele wereld naar Haïti voor seks met jongens en meisjes vanaf 12 jaar.

Alleen al in Haïti, zijn meer dan 300 kinderen in het afgelopen decennium met deze claims naar voren gekomen en slechts een klein deel van de beschuldigden is ooit geconfronteerd met enige vorm van aansprakelijkheid. En dit is de organisatie waar regeringen van de wereld op vertrouwen om de vrede te bewaren … geen wonder dat we in een voortdurende staat van oorlog verkeren.

Over de auteur

Matt Agorist
  is een eervol ontslagen veteraan van de USMC en voormalig inlichtingenoperator die rechtstreeks werd aangesteld door de NSA. Deze eerdere ervaring geeft hem een ​​uniek inzicht in de wereld van corruptie bij de overheid en de Amerikaanse politiestaat. Agorist is al meer dan een decennium een ​​onafhankelijke journalist en is te zien op mainstream-netwerken over de hele wereld. Agorist is ook de Editor bij Large bij het Free Thought Project. Volg @MattAgorist op Twitter ,  Steemit en nu op  Facebook.
Bron:
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Het spijt me
Vergeef me
Ik houd van jou

Dank u wel