Beelden van Elfen, Kabouters en Feeën Op Camera

Beelden van Elfen, Kabouters en Feeën Op Camera

Door: Alue Loskotova

Natuurgeesten en subtiele wezens zijn hier bij ons, soms materialiseren ze zich in onze dimensie en soms worden ze zelfs op camera vastgelegd.

In het artikel van vandaag zal ik jullie een aantal interessante gevallen laten zien waarin een klein mysterieus personage op camera werd vastgelegd. Hoe is dat eigenlijk mogelijk? Immers, feeën, elfen en andere natuurwezens verblijven in een andere dimensie en hebben geen fysieke vorm, dus hoe zou het mogelijk zijn om ze te filmen op camera?

Het werkt hetzelfde als bij geesten. De geest heeft geen vaste vorm, maar hij kan – als hij daartoe besluit en als hij daarvoor genoeg energie heeft – zijn vorm voor korte tijd “verdichten” en zo voor de camera’s boeiend worden. In een gedeeltelijk gecomprimeerde vorm heeft het ook het vermogen tot interactie met voorwerpen. In deze vorm houdt geen enkel ontastbaar wezen het lang vol, zodat opnamen van eventuele geesten slechts enkele seconden duren en de openbaring daarna verdwijnt.

Van sommige soorten feeën en elfen is zelfs aangetoond dat zij het vermogen hebben om van hun dimensie naar de onze over te gaan, via verschillende portalen. Dit betekent dat als een natuurlijk wezen besluit dit te doen, hij je in staat kan stellen hem te zien of zelfs een film te maken.

Geval 1: De Kabouter in de Tuin

Heb je je ooit afgevraagd hoe de elfen er eigenlijk uitzien en of de beeldjes van de tuinkabouters (ook wel “kabouters” genoemd) met de werkelijkheid overeenkomen? In dat geval zal de volgende video je opwinden. Tuinelven met puntmutsen zijn geen pure menselijke verbeelding, hun beeld komt overeen met de werkelijkheid. Blijkbaar deelden in het verleden enkele helderziende mensen hun ervaringen in de natuur, deze ervaringen werden overgebracht naar kunst, sprookjes en later films. Deze elfen zijn verschillend, de kappen zijn soms rood, blauw, groen, of bruin. Afhankelijk van het type elf. De elf die het bloembed in de video bestuurt is wit.

Geval 2: Kleine boself

Erwin Saunders woont in Groot-Brittannië en is dol op elfjes. Hij gaat naar de natuur en probeert vriendschap met ze te sluiten. Hij neemt een camera mee zodat hij er een kan fotograferen als die opduikt. Natuurgeesten houden van mensen met opbouwende energie en een zuiver karakter dat ze soms laten zien. Erwin heeft waarschijnlijk een selectieprocedure doorlopen, want naar verluidt is hij erin geslaagd een elf te fotograferen die hem vanaf een rots nieuwsgierig aankijkt en zich dan verstopt.

Het heeft een kleine ophef veroorzaakt op het internet, mensen speculeren of de opname echt is of dat het fictie is. Het is waarschijnlijk echt animatie. Maar ik heb thuis een foto die de lezeres me jaren geleden bracht. Ze was in Šumava op een geheime plek die genezend is, en dit wezen verscheen daar. Haar hoofd is zichtbaar op de foto en ze ziet er hetzelfde uit. Bovendien is de foto echt verbazingwekkend energetisch. Ook al heb ik de foto niet genomen, het is mijn schat en het bewijs dat de boselven echt zijn en kunnen verschijnen voor goede mensen. Dus als er een video-animatie is, is het zeker dat Erwin waarschijnlijk de elfjes ziet, want het personage in de film komt overeen met wat er werkelijk beweegt in het bos.

Hier is Erwin’s beroemde video. Hij gaat het bos in, zet de camera aan en wacht op de elfjes. Op 4:10 zegt hij dat hij er een zag en zet de camera in die richting. Hij zegt dat de elf zich daar verstopt heeft, dat hij stil moest zijn en wachten tot hij misschien terug zou komen. Dan om 5:20 zet Erwin de camera achter hem scherp en zegt dat de elf naar hem kijkt van boven de rots.

Precies om 5:50 gluurt de elf even naar buiten, ziet alleen een stukje van het hoofd en verstopt zich. We moeten dan wachten tot 6:10 voor de volledige onthulling , wanneer de elf daadwerkelijk tevoorschijn komt en in zijn geheel te zien is.

Erwin heeft het voor elkaar, als een echte feeënonderzoeker. Aan het eind van de video bereidt hij aas voor om de feeën te lokken. Op de plaats waar hij aanneemt dat de feeën zich bewegen, wil hij de zaden van courgettes en wortels leggen, die niet in het bos groeien, en waarvan wordt gezegd dat de feeën deze zaden fascineren. Maar dan besluit hij om er snoepjes neer te leggen. Hij zegt dat deze snoepjes gevuld zijn met “sorbet” (eigenlijk een mengsel van suiker en fruit) en dat de feeën helemaal gek van hem zijn. Hij prikt een snoepje aan de stok, maakt de grond wat plat en steekt het stokje in de grond om er zeker van te zijn dat de feeën hem zien en controleert dan later of ze hem hebben meegenomen.

Geval 3: Insectenfee

Deze video is uit 2008 en werd opgenomen in het Verenigd Koninkrijk. Er is niet veel over het geval bekend, omdat de commentaren eronder zijn uitgezet. Daarna heeft de auteur in kwestie nog een video uitgebracht die thematisch niets met de eerste te maken heeft, maar waar wel een paar mensen commentaar op schrijven. Een vrouw schreef daar in 2020 dat ze een paar jaar geleden hetzelfde wezen in Canada had gezien en of er iets over het wezen was bekend geworden… Geen antwoord. De auteur heeft 13 jaar lang niets toegevoegd of geschreven. Sommigen zeggen dat het oplichterij is. Maar ik vraag me af wat de mogelijkheden waren van het vervalsen van een video op een camera van slechte kwaliteit in 2008?

Het schepsel is op video op 1:35

Geval 4: Orcs

Niet alleen goede feeën en elfen komen onze dimensie binnen. Af en toe kunnen we orcs tegenkomen die klein en lelijk zijn. Wie ze ziet, schijt bijna in zijn broek.

 

Geloof jij in Feeën en elfjes en heb je er directe ervaring mee? Of is alles maar een sprookje en animatie voor jou? Schrijf in de commentaren.

Door Alue Loskotova

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org