Amazone beschaving

Amazone beschaving

Door Fersen Byron

Door deze foto (die ik deelde op facebook) bleef er voor een zekere Italiaanse dame uit de “beschaafde” wereld weinig tijd over om ons beesten te noemen. Ik wil één ding zeggen tegen alle mensen die denken zoals zij:

Ik ben opgegroeid in de Amazone, in de stam van mijn moeder … dus ik zou de dames en heren van de eerste “beschaafde” wereld willen vragen om na te denken over hun evolutie … ze eten alles wat loopt, vliegt en kruipt en op volwassen leeftijd drinken ze de melk van andere ezels, koeien, schapen, alsof het behoeftige baby’s zijn.

De andere wezens in het geëvolueerde tijdperk stoppen met melk te drinken, maar de “beschaafde” mens gaat daar mee door, misschien omdat de reclame het zegt!

Tja! Ik zou aandacht besteden aan deze “evolutie” die naar superioriteit ruikt. Hoe meer deze mens evolueert, hoe meer deze mens zich van zichzelf en van anderen distantieert.

In de Amazone is het niet normaal om een ​​puppy van een andere soort borstvoeding te geven, maar het kan wel. Vind je dat walgelijk? Denk je dat we niet erg beschaafd en geëvolueerd zijn?

Denk na over wat jullie je kinderen laten eten, zodat zelfs jij niet weet wat jij hen op hun bord schept! In jullie geëvolueerde samenleving bevinden kinderen zich in de steegjes waar ze drugs verkopen. In de Amazone, baden ze in de rivieren met onze dolfijnen.

In jullie geëvolueerde samenleving worden de ouderen in de ouderenopvang gestopt. Onze ouderen blijven in het gezin, als wijze raadgevers.

In jullie geavanceerde samenleving is er vrouwenmoord, in het Amazonegebied worden vrouwen gerespecteerd als moeder natuur.

In jullie geëvolueerde samenleving leeft een ieder, door alleen naar zijn eigen tuin te kijken. In de Amazone daarentegen zijn alle kinderen van iedereen. Eten wordt onder iedereen verdeeld, er is geen ambitie, egoïsme en afgunst.

Jouw beschaving die zo geëvolueerd is, bouwt een vernietigingswapen, de ene wil de andere overheersen en wat erger is, ze vernietigen wat van iedereen is: de Amazone!

Weet je nog wel zeker dat jij de “beschaafde” bent?! Is het niet zo dat in jouw beschaafde samenleving, die zo “ver vooruit is”, jij verwacht dat iedereen moet leven zoals jij dat zegt, met jullie wetten en met intolerantie jegens andere volkeren en culturen?

Ik zou tegen deze “geëvolueerde en beschaafde” Italiaanse dame willen zeggen dat, toen Italië nog niet bestond, en verdeeld was als een puzzel in vele talen, mijn voorouders deze landen al betraden en alles begon bergafwaarts te gaan toen de blanke mens besloot om zijn vernietigende “beschaving” in die wereld te brengen.

De eerste keer dat ik ziek werd was toen mijn vader, een Italiaan, ons bezocht en ons de griep bracht waarvan ik niet eens wist wat het was, maar toch leefde ik blootsvoets en naakt.

Ja, ik ben een ruwe wilde, maar ik ken het verschil tussen goed en kwaad, tussen de waarheid en de leugen. Ik denk dat jullie als “beschaafden” dit vermogen hebben verloren en alles in je eigen voordeel waardeert.

Als kind wist ik niet wat een poes of hondje was, ik had ze nog nooit gezien. Ik deelde mijn dagen met de jaguars, apen, luiaards en schildpadden, ik baadde met Botto, onze roze dolfijn. Ik klom met de makaken en ik rende met wilde zwijnen en misschien heb ik daarom een ​​andere concessie van dingen.

Het is bij ons niet zo verbazingwekkend dat een vrouw een baby van “javali” zoogt, en dat zij ook babyslangen borstvoeding geeft. Vreemd is het niet? Maar dit gebeurt ook!

Respecteer culturen die je niet kent. Ik sta niet toe dat mensen die de Amazone alleen via tv kennen, kritiek hebben op een volk dat hen nog veel te leren zou kunnen hebben. Ik heb nog geen inboorling een harige creatuur achter de auto zien slepen, hem levend begraven, hem pijn zien doen met zuur, met vuurwerk, hem ophangen, hem levend verbranden met een steekvlam… Ik weet dat dat is wat een “beschaafde mens” doet!

Denk er over na hoe hoog jullie graad van “beschaving” is, en hoe jullie in jullie vernietigende manier van zijn in de wereld staan!