2018-02-13 – Het UFO Fenomeen & Onze Buitenaardse Familie + Disclosure met buitenaards grondpersoneel – Micha Beuger

2018-02-13  –  Het UFO Fenomeen & Onze Buitenaardse Familie
Disclosure – Arcturianen – Plejadiërs – Sirianen – Andromedanen – enzovoort – al spellen zij dit zelf ietsje anders.
Zo luiden de titel met subtitels van het nieuwe blog van wakkeremensen. Zie de volgende link. http://www.ufofenomeen.blogspot.nl/Onderstaand nieuw logo voor  Buitenaards Net  is een geschenk van wakkeremensen. Hiervoor mijn hartelijke dank!


Mijn artikel  Disclosure met buitenaards grondpersoneel  is tevens gepubliceerd op hun blog  UFO Fenomeen

 2018-02-13  –  Disclosure met buitenaards grondpersoneel  –  Micha Beuger

Disclosure  betekent letterlijk  Onthulling.
Van kwesties, die het daglicht niet verdragen, maar die dankzij onze innerlijke Dageraad aan het licht komen. Van wie en wat wij als mensen werkelijk zijn, namelijk eeuwige wezens met levenservaring in hemelse werelden. Van het bestaan van buitenaardse beschavingen en dat wij al onvoorstelbaar lang met enkele van ze samenwerken.
Dit laatste is vanzelfsprekend voor ondertussen miljoenen aardse mensen en dat worden er steeds meer. Maar dit wordt nog steeds niet officieel erkend. Dat zou onze reguliere religies en wetenschap ook slecht uitkomen. De wetenschap verkondigt Aarde als enige wereld in ons planetenstelsel met menselijk of gelijkwaardig leven. Volgens recente ontdekkingen, wemelt de Kosmos van leefbare planeten, maar die zouden totaal onbereikbaar zijn. Vanwege de lichtsnelheid, die als uiterst haalbare wordt beschouwd. Toch zijn er contacten, zelfs met Andromeda. Nu geloof ik, dat al die met onze instrumenten gemeten astronomische afstanden, slechts virtuele afstanden zijn. Omdat lichtstralen, dankzij de structuur van onze ruimtetijd, ………………………………….