Wat Is Er Echt In Onze Werkelijkheid / door Beyond Medicine

Wat Is Er Echt In Onze Werkelijkheid

Lieve mensen,

Misschien lijkt het zo dat op dit moment niets meer ‘waar’ (b)lijkt te zijn en dat het lijkt of de aardse realiteit waarin we al die tijd geleefd hebben één grote illusie is.
En in zekere zin is dat waar en op een andere manier bekeken ook weer niet.

In het woord ‘reality’ (realiteit) zit inderdaad het woord ‘real’ (waar, echt, werkelijk).
En als iets ‘real’ voor ons is, dan wil dat eigenlijk alleen maar zeggen dat dit onze waarheid is, dat we dit geloven, vertrouwen … dat ‘het’ is zoals het is.

Doordat nieuwe inzichten nu in zo’n grote vaart komen, merken we enorme contrasten in de realiteit waarin we dachten te leven, de realiteit waarin we (b)lijken te leven en de realiteit waarin we zouden willen leven.
Hierdoor lijkt de ‘oude’ realiteit een illusie lijkt te zijn geweest, terwijl deze voor velen ooit écht leek op basis van wat we toen wel/niet wisten, geloofden en voor waar hebben gehouden.
Niet alleen de realiteit verandert nu heel snel, maar vooral ook onze perceptie van deze realiteit.

Voor veel mensen is deze shift in perceptie die nu gaande is geen verrassing.
Andere mensen hebben lang gewacht op deze grote verandering.
Voor nog veel meer mensen is/wordt het een enorme shock.

De komende tijd kan voor velen een heel intense ervaring worden, afhankelijk van de mate waarin we (voor)bereid zijn om min of meer flexibel te schakelen tussen onze  waarheden, waarneming (perceptie) en realiteiten.

Onze gidsen geven nu iets langer dan 2 jaar aan om onszelf en ons netwerk voor te bereiden op deze grote veranderingen, ook al wisten wij langere tijd niet precies hoe ‘de grote ontwaking’ eruit zou gaan zien.

En nu wordt gevraagd aan ons allemaal, echt goed te zorgen voor onszelf, onze balans en onze energie.
Dat we dicht bij onszelf blijven zodat we er kunnen zijn voor degenen die minder goed zijn voorbereid.

Er wordt gevraagd dat we er zijn voor elkaar en voor onze naasten willen zorgen.
Elkaar niet veroordelen op verschillen in perceptie, maar – met begrip over hoe het mechaniek van perceptie werkt – je hart open te houden voor de mensen in je omgeving die dit misschien nooit hebben geleerd.

Er zijn veel mensen die tot op heden altijd maar één ‘point of view’ hebben gekent en de realiteit dus alleen maar vanuit hetzelfde perspectief hebben kunnen waarnemen en logischerwijs veel moeite (gaan) hebben met wat er gebeurd.

In het proces van ‘the Great Awakening’ gaat het werk vergelijkbaar aan ‘the Reconnection‘ een zeer belangrijke rol spelen.
Disclosure is dichterbij dan ooit, er komt een ‘Great Wave’ aan die op zoek gaat naar antwoorden, support en verbinding.
Verbinding met ons (Hogere) Zelf, met elkaar, met het leven op Aarde en in de Kosmos.

De ‘Great Awakening’ draagt een enorme potentie tot verbroedering, verbinding en heling van onszelf als individu en onze samenleving als collectief.

Heb elkaar lief en hou elkaar vast.
We kunnen dit als Family of Light, met elkaar verbonden in een netwerk!

Jacqueline & Philip

Healing Centre Beyond Medicine