Beyond Medicine nieuwsbrief mei 2022

Beste Mensen,

Jullie herinneren je misschien dat in de vorige nieuwsbrief wij 3 korte cryptische statements beschreven die Ezra’el, één van onze buitenaardse gidsen, ergens in de vroege jaren 2020 gaf, kort voordat de fysieke manifestatie van deze omvangrijke transformatie op Aarde zich liet zien.

Eén van de dingen die hij aangaf was “Er wordt gezorgd voor een level playing field …“.

Nu hebben onze minds een soort natuurlijke neiging hier direct een betekenis aan te willen geven.

En dat is super !

Laat dit proces zijn vrije loop, maar wel in het besef dat er niet één betekenis is, maar het betekenis heeft op vele lagen en aspecten en dus vele betekenissen kan hebben in heel verschillende contexten.

Ezrael heeft vaker statements gemaakt die jaren later nog aan het doorontwikkelen zijn in diepgang en betekenis en in allerlei perspectieven terugkomt. De Tripple A is er ook zo één.

Zijn statements zijn soms niet zozeer klant-en-klare informatie, maar eerder triggers voor een bewustzijnsproces rondom een bepaald thema.

En soms wordt het dan heel bijzonder als een dergelijke quote ineens op een onverwachte manier in onze realiteit komt.

In de afgelopen maanden heb ik nu meerdere keren een statement voorbij  zien komen ‘QFS gaat zorgen voor een level playing field…’.
QFS staat voor Quantum Financial System.

En hoewel ik niet gedacht had dat het statement van Ezra’el (ook) deze betekenis zou kunnen hebben, was het verleidelijk genoeg om er nog dieper in te duiken.

No worries, we gaan hier niet inhoudelijk over het QFS uitweiden als financieel systeem, maar is het echt wel de moeite waard om ons in het bewustzijnsaspect te verdiepen.

Ik neem jullie even mee in terug in de tijd … iedere maand krijg ik een soort aanwijzing over het onderwerp voor de komende nieuwsbrief.

Verder weet ik dan nog niet veel, maar dat komt meestal tijdens het schrijven. Uit de aanwijzing volgt meestal ook een drang naar meer onderzoek voor mijzelf.

In de nieuwsbrief van Mei vorig jaar was dat het ‘Quantum Field’ als aanwijzing en ontdek ik de verregaande techniek die inmiddels al bestaat om ‘Aardse problemen’ in het Quantum Veld te brengen om vervolgens oplossingen uit dit veld te extraheren … de Quantum Computer als fysieke expressie in technologie van iets wat we feitelijk met ons eigen bewustzijn doen.

Het onderliggende model van een klassieke computer een representatie is van onze ‘Physical Mind’ (binair/lineair/één uitkomst) terwijl de werking van een Quantum computer een afspiegeling is van onze Higher Mind (ontelbare mogelijke uitkomsten met waarschijnlijkheden).

Behalve een onderwerp over technologie, dus ook een onderwerp over bewustzijn.

Bashar heeft vaker gezegd dat we deze systemen creëren om onszelf te te leren begrijpen … zodra we in de toekomst de werking ervan volledig hebben begrepen wordt die technologie overbodig en ontwikkelen we nieuwe fysieke representaties op basis van het bewustzijn dat we dan hebben.

Zo gebruiken we de fysieke realiteit om ons bewustzijn beter te leren begrijpen.

Veel buitenaardse beschavingen hebben niet alleen een veel verder ontwikkeld bewustzijn, maar tevens ook een veel verder ontwikkelde technologie.
Hun schepen zijn zelfs een samenvoeging van technologie en bewustzijn en zij besturen hun schepen met hun bewustzijn !

Technologie kan pas ontwikkeld worden als het bewustzijn in staat is het als idee te ontvangen. Het concept van de Quantum Computer is ‘bedacht’ in de jaren 70, maar pas 10 jaar geleden was de mens ver genoeg ontwikkeld om het in de fysieke realiteit te ontwikkelen.

Juist om deze reden zullen de meeste buitenaardse beschavingen zeer terughoudend zijn in het geven van technologie en ons eerder aan ideeën helpen om daarmee onze eigen technologie te ontwikkelen.

Wat we hier zo mooi kunnen waarnemen is dat de evolutie van een beschaving in het fysieke niet plaatsvindt door het verlaten van het “Physical Mind” richting de “Higher Mind” (wat eerder verplaatsing van bewustzijn is, dan verruiming), maar door integratie en verbinding (Reconnection) van deze verschillende lagen van het bewustzijn.

Dit of dat wordt dit én dat … de delen worden een geheel.

<< foto : kern van een quantum computer >>

Vrijwel tegelijk met de nieuwsbrief van mei vorig jaar kwam toen ook het QFS bij ons in beeld en ontdekten we de ontwikkeling van een compleet nieuw financieel systeem dat al zo goed als klaar staat en als bèta versie (voor publiek) al in gebruik is. 

Ik ervaarde in het begin een zekere weerstand tegen het hele idee – nog wat actieve veroordelingen over mijn oude werkomgevingen – en vroeg mijn gids Ezra’el waarom dit ons pad kruist.

Hij moedigde ons aan om hier in te duiken, niet alleen informatief maar ook actief. Maar met open hart en open mind, ongeacht wat we zou tegenkomen.
Het zou ons compleet nieuwe perspectieven geven, mogelijkheden leren zien en ook de nodige ervaring geven voor toekomstige community projecten.

En inderdaad, een compleet nieuwe wereld is hier voor ons opengegaan en we hebben enorm veel geleerd over mensen, communities, vertrouwen, geduld, de relatie mens en overvloed … 

Dus stelde ik mezelf vragen zoals  :

– Hoe kunnen we een maatschappij transformeren die geprogrammeerd is om de waarde van landen/bedrijven/mensen uit te drukken in financiële/economische nettowaarde?

– Hoe gaan we naar het collectieve bewustzijn dat de grootste waarde in de mens zelf ligt, met een verlangen naar expressie ervan?

Want o-zo vaak horen we zeggen ‘straks in de nieuwe wereld bestaat geld niet meer’ en zijn ‘leeft iedereen in geluk, voorspoed en liefde’.

Maar zou dit echt vanzelf gaan ?
Wie gaat daar voor zorgen ?
En wat houd ons dan tegen om dat nu al te doen ?

Laten we ons eens voorstellen dat we een manier zouden vinden om het financiele speelveld voor iedereen gelijk te maken … Financial Level Playing Field’.
Waarbij alle continenten, bevolkingen en individuele mensen wereldwijd gelijke toegang hebben tot de financiële middelen die nodig zijn.

Dan verliest het concept van ‘waarde op basis van bezit’ haar macht en wordt de waarde bepaald door de ‘waarde die wordt toegevoegd’ aan de community.

Eigenlijk moet je nu even stoppen met lezen en de omkering in de energie voelen. In zo’n model ligt de focus dus niet meer om wat er binnenkomt (want wat nodig is, is er) maar om wat er uitgaat als bijdrage (expressie).

Geld blijft (nog) wel bestaan als middel van uitwisseling maar heeft niet meer de macht van manipulatie omdat iedereen gelijke toegang heeft tot de financiële middelen die nodig zijn.

De uitnodiging is om hier serieus voor te gaan zitten en te visualiseren hoe dit de wereld – of iets kleiner, onze maatschappij, of nog iets kleiner, ons persoonlijk leven – verandert en wat onze bijdrage gaat worden in die wereld.

Misschien lukt het niet om het idee als een positieve constructie met grote waarschijnlijkheid in je verbeelding te krijgen.

Misschien gaan er nu gedachten door je heen als :

– ik heb niets met geld, geld zou niet nodig moeten zijn, geld is de oorzaak van
   …
– dan ga ik doen wat ik wil … klaar, eerst maar eens ..
– daar denk ik wel over na als het zover is, eerst maar eens …
– dit idee geloof ik helemaal niets van …
– …

Door wat er zich in de afgelopen duizenden jaren, generatie op generatie, heeft afgespeeld aan gebrek, gebruik en misbruik van gelden, leeft er bij velen een negatief sentiment op, soms zelfs met het idee dat het haaks staat op spirituele  groei en bewustwording.

En het is juist met deze energie, deze lading waarmee we de bestaande realiteit vasthouden.

Tijdens mijn eigen onderzoek in het afgelopen jaar ben ik bij mezelf diep van binnen een ongeloof tegengekomen dat de wereld kan veranderen op dit vlak, hoewel ook ik al jaren verlang naar een wereld waarin het compleet anders is.
Door er mee aan de slag te gaan zag ik hoe vast ik zat in ‘oude financiele overtuigingen’ en kon de abundance wel voelen, maar niet echt geloven dat het er is.

Naarmate we meer en meer gaan beseffen dat onze realiteit een manifestatie is van ons collectieve bewustzijn, dan geldt dit net zo voor dit thema.
En is het de moeite waard, juist nu, om te onderzoeken wat onze overtuigingen zijn die ons beperken, die ons terughouden om onze meerwaarde toe te voegen aan de wereld.

Dan hebben we het over de waarde van onszelf die we toevoegen aan de wereld in plaats van de waarde die we hebben in gelden of materie.

Hetgeen ons nu terughoudt heeft vaak te maken met overtuigingen over eigen waarde, soms minderwaarde, het idee niet goed genoeg te zijn, het niet te verdienen, eerst nog beter te moeten worden, eerst nog …

De introductie van een dergelijk nieuw financieel systeem met een level playing field gaat een enorm helingsproces triggeren en een giga shift in bewustzijn brengen.

We creëren namelijk deze systemen om onszelf te te leren begrijpen … zodra we in de toekomst de werking ervan volledig hebben begrepen hebben we deze technologie overbodig en ontwikkelen we nieuwe fysieke representaties.

Tot die tijd hebben we een leerweg te gaan in onze binnenwereld, van schaarste en werken voor je eigen kostje (individueel proces gericht op overleving) naar ontelbare mogelijkheden en samenwerken aan community (collectief proces gericht op overlevering).

Hoelang zullen we een dergelijk QFS nodig hebben ?
Hoelang zullen we erover doen om een nieuw systeem te omarmen en te vertrouwen dat ook daar geen addertjes onder het gras zitten ?
Hoelang zullen we erover doen om onze angst voor schaarste achter ons te laten ?

Hoelang zullen we erover doen om te beseffen dat er genoeg is voor iedereen om te doen wat er nodig is ?

Hoelang zullen we erover doen om te beseffen dat kracht van een community wordt bepaald door ieders benodigde bijdrage als gelijkwaardig te zien ?

Het is buitengewoon leerzaam echt te gaan voelen dat het huidige financiele systeem letterlijk en figuurlijk failliet is en het tegelijkertijd nog zo in ons persoonlijke systeem zit verankerd dat we het nauwelijks durven los te laten.

En mocht je nog geen behoefte voelen om alvast in de ’technische kant’ van het QFS te duiken, dan nog is het enorm leerzaam om ons voor te bereiden door ons in te tunen en ons in te leven in wat er gaat komen.
Hoe onze levens gaan veranderen, hoe de samenleving gaat veranderen, hoe de wereld gaat veranderen. Hoe wij gaan veranderen.
En ook …

Hoe dit is voor mensen die hun hele leven armoe hebben gekend ?

Hoe dit is voor mensen die hun hele leven aan de rand van de samenleving hebben gestaan ?

Hoe dit werkt voor mensen die hun hele leven ‘in de top’ van de samenleving hebben gestaan ?

En zo zijn er duizenden varianten denkbaar … 

In het besef dat alles wat er in dat proces in ons opkomt, alles wat zich laat zien, is een reflectie van onszelf, van ons eigen bewustzijn.
In dit proces kom je je mooiste intenties en je lelijkste oordelen tegen.

Een ander statement dat Ezra’el vele jaren geleden heeft gemaakt toen ik hem vroeg hoe ik het beste verder kon groeien in mijn bewustzijn, hij zei …

Als je een Quantum Shift wil maken, zul je bereid moeten zijn alles los te laten wat je denkt te weten over jezelf en over je realiteit.

Welnu, ook dit statement heeft op tal van manieren betekenis voor mij gekregen, misschien iets voor een andere keer, maar graag deel ik deze nu in het kader van de aankomende Quantum Financial Shift en het los gaan laten van alles wat we denken te weten over onszelf en onze  financiele realiteit. 

Want als we niet los laten, dan houden we het vast, terwijl deze versie van de realiteit de mensheid als collectief niet (meer) dient.

English Translation can be found on Human-ET One


Lieve mensen,

Deze keer heeft de nieuwsbrief een thema dat misschien niet je favoriete onderwerp is. En dat is vaak juist waar onze groei ligt … 

Ons het het onderzoek in onszelf veel opgeleverd om te zien waar wij nog vast zitten/zaten in oud systeemdenken.

We hebben dat allemaal, en juist daarom mag het tegen het Licht gehouden worden.

Het idee is om je te inspireren te onderzoeken hoe deze thema’s zich in jouw leven en wereld openbaren.

Ezra’el geeft dit thema met een reden, waarbij ook de timing relevant lijkt.
Eerlijk gezegd was er enige aarzeling om dit onderwerp in de nieuwsbrief te brengen, maar de aanwijzing van Ezra’el was helder.

De ontwikkeling van een nieuw systeem is verbazingwekkend vergevorderd en sommige insiders claimen dat het systeem is ontwikkeld door mensen op Aarde, op basis van suggesties van buitenaf.

Er wordt gezegd dat het Quantum Financial Systeem een soort bewustzijn heeft. Iets in mij weet het, herkent het, maar bewijs of bevestiging hebben we er (nog) niet voor.

Hoe dan ook, we hopen dat deze nieuwsbrief je mag inspireren in de ontwikkeling van je eigen unieke perspectieven !

Hou van elkaar en hou elkaar nog steeds goed vast de komende maanden!
Knuffel elkaar en wees er voor elkaar.

Voor nu, heel veel liefs !!

En tot gauw, in levende lijve, op één van de online events en op de online community Human-ET One!

Jacqueline en Philip

https://www.ethealing.nl/nl/