Onze Wereld Terugnemen /16 april 2019 / Condor

Onze Wereld Terugnemen
16 april 2019 / Condor
Beste allemaal,

De brand in de Notre Dame-kathedraal in Parijs heeft duidelijk gemaakt dat de extreme facties in de schaduwregering van de Cabal door niets te stoppen zijn om hun corrupte macht over de mensheid te behouden. Ze hebben geen eerbied voor schoonheid, liefde, heiligheid, mededogen of iets anders dat positief is. Het maakt deel uit van de energetische oorlog die plaatsvindt tussen de krachten van het licht en de krachten van de duisternis op deze planeet, omdat Parijs een sterke energievortex bevat en zich in de buurt van de belangrijkste leylijn van de planeet bevindt. Hoeveel meer onzin gaan we pikken?

De tijd dat de grote massa mensen doelloos de incidenten heeft gadegeslagen die deel uitmaken van deze oorlog en afgezien hebben van het bijdragen aan de overwinning van het licht is zover het mij betreft tot een einde gekomen.

We kunnen niet aanvaarden dat de Cabal de wereld verderf brengt, structurele oplossingen blokkeert voor de fundamentele problemen van de mensheid en onnodig lijden doet voortduren terwijl we alle kennis, hulpmiddelen en technologieën hebben die nodig zijn om van deze planeet een harmonieuze en evenwichtige nieuwe tuin van Eden te maken.


Ik roep jullie op om een wereldwijde mail storm te creëren die meer mensen dan ooit zal bereiken en hen zal informeren over wat er echt gaande is en hoe de Cabal deze planeet in de lage vibraties heeft gehouden door het creëren van vernietiging, gebrek, terreur, misdaad en conflicten. en het handhaven van het op schulden gebaseerde menselijk slavernij energie oogst systeem.

Iedereen moet het feit onder ogen zien dat we zijn grootgebracht en geconditioneerd om te leven in een zeer beperkt en verwrongen realiteitsgevoel dat de Cabal en hun niet-fysieke medewerkers in staat stelde ons te parasiteren en dat ze nooit onze belangen hebben behartigd.

We zijn allemaal verantwoordelijk om de plaag van de duistere occultistische elite af te werpen en onze wereld terug te nemen uit hun greep. Iedereen kan iets doen, zelfs kleine acties tellen als er genoeg mensen zijn.

Overwinning van het licht!

Condor

http://xekleidoma.info/

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien