Hogere Bewustzijn Symptomen – de17 Tekenen / Door Spiritual Unite

HOGERE BEWUSTZIJN SYMPTOMEN –
DE 17 TEKENEN

Bron: Spiritual Unite – 22 April 2021

Dit artikel gaat over hogere bewustzijn symptomen. We weten allemaal dat de hele schepping de manifestatie is van de goddelijke bron; we zijn ons er ook van bewust dat zelfs het kleinste element bestaat als pure energie.

De objectdichtheid bepaalt hoe snel die energie fysiek kan vibreren. Alles wat fysiek gemanifesteerd wordt, vibreert op een bepaald frequentiebereik zodat onze menselijke zintuigen het kunnen waarnemen.

Er zijn grenzen aan het waarnemen van de hogere dimensies of het hogere bewustzijn omdat de frequentiesnelheid en vibratie niet binnen het bereik van de menselijke waarneming liggen.

Wij missen het vertrouwen en het vermogen om te geloven in iets dat we niet kunnen waarnemen met onze normale zintuigen.

Het feit dat je iets niet kunt waarnemen, betekent niet dat het niet bestaat. Een voorbeeld zou zijn wanneer je op een hondenfluitje blaast, en je bent niet in staat om het te horen, maar de vibratie en het geluid zijn echt omdat de hond erop reageert.

Sommige mensen kunnen wezens uit hogere dimensies waarnemen omdat zij geleerd hebben ze te ervaren via veel verschillende zintuigen; voor de meeste mensen denk ik dat dit buiten hun bereik van waarneming ligt.

Veel mensen beginnen te werken met energieën uit verschillende dimensies; zij werken er bewust aan om hun trillingen te verhogen.

Gerelateerde Berichten:

Wanneer je je vibratie verhoogt, ontvang je meer directe en duidelijke begeleiding van je hogere zelf, omdat die op een veel hoger tempo vibreert.

Wanneer je deze directe verbinding hebt, maakt dat het mogelijk om de informatie gemakkelijk te ontvangen.

Het verhogen van je vibratie kan heel behulpzaam zijn; je kunt dit doen door specifiek energiewerk te doen met je hogere zelf en gidsen. Het verhogen van dit energieniveau kan door iedereen worden gedaan.

Wanneer je je vibratie verhoogt, opent dit ook deuren naar een ander niveau van bewustzijn. Het eerste niveau van verandering is het maanbewustzijn. Dit is waar je psychische en helende vermogens toenemen. Ik geloof dat deze hogere bewustzijnsverschijnselen ongeveer vijf jaar duren.

Veel voorkomende Hoger Bewustzijn Symptomen

Buitenlichamelijke Ervaring (Uittreding)

Een van de hoger bewustzijn symptomen is het hebben van een uittredingservaring. Wanneer je afgescheiden bent van je fysieke bewustzijn, kun je andere dimensies verkennen – triggers kunnen je helpen je voor te bereiden op een energetische verschuiving naar andere realiteiten.

Geluiden

Als u zoemende, brommende of elektrische geluiden hoort, maar u kunt de bron van het geluid niet vinden – een ander voorbeeld is wanneer u slaapt, en u hoort elektrische geluiden die vaag klinken als communicatie.

Het horen van geluiden zonder fysieke bron kan erop wijzen dat u een verhoogd bewustzijn heeft.

Tintelend gevoel

Een ander teken van hoger bewustzijn is wanneer u een tintelende sensatie door uw lichaam voelt – bijvoorbeeld, haren die overeind staan of kippenvel.

Stemmen horen

Als u stemmen hoort, gezang, gelach, of uw naam wordt geroepen, maar er is niemand in de buurt.

Zinkend gevoel

Een ander symptoom van hoger bewustzijn is wanneer u voelt dat u zinkt of uitdijt. Weet dat u het aanvoelt in plaats van dat u lichamelijke symptomen heeft.

Gevoelloosheid of verlamming

U voelt zich gevoelloos of verlamd in uw lichaam.

Gewichtloosheid voelen

Gewichtloosheid voelen of het gevoel hebben dat u zweeft, een gevoel van lichtheid dat zich door uw lichaam verspreidt.

Trillingen

U voelt inwendige trillingen die niet normaal zijn.

Impulsen

Je voelt impulsen van energie.

Aanwezigheid

Je hoort voetstappen, of je voelt een aanwezigheid.

Inwendig schommelen

Je voelt inwendig schommelen, draaien of beweging.

Armen gaan omhoog

Uw armen of benen gaan omhoog terwijl u slaapt.

Energiepiek

U voelt een golf van energie door uw lichaam stromen.

Geluiden horen

Je hoort geluiden die anders zijn dan normaal, muziek, belletjes, enz.

Gerelateerde Berichten:

Geuren

Aangename geuren, bloemen, geuren, enz.

Paranormale gaven

Je paranormale vermogens beginnen te bloeien; je aura begint te veranderen.

Getallenpatronen

Je begint synchronische getallenpatronen te zien, omdat je afgestemd bent op de universele vibraties.

Hoe je kunt reageren op de symptomen

Er zijn vele theorieën over de oorzaak en de aard van de trillingen die gepaard gaan met uittredingen.

Dit is meestal het directe resultaat van het hogere frequentie, niet-fysieke lichaam dat uit fase gaat met het eigenlijke fysieke lichaam. Meestal vermindert de intensiteit van de vibratie snel na de afscheiding.

De basissensaties bepalen of een afscheiding van het lichaam kan worden bereikt. Ik denk dat het volgende een goede richtlijn is voor hoe men kan reageren op een trillingstoestand.

  1. Het zou helpen als je altijd kalm blijft. De trillingen, gevoelloosheid, geluid zijn allemaal normale ervaringen. Als de trillingen zich door je lichaam verspreiden, moet je je ontspannen en ervan genieten. Het is altijd goed om eraan te denken niet te bewegen of aan je fysieke lichaam te denken. Elke beweging kan het trillingsproces stilleggen.
  2. Laat alles toe om je te omhullen, de geluiden, de gevoelloosheid, en alles uit te breiden. Je kunt toestaan dat het zich door je wezen verspreidt zonder enig oordeel.
  3. Vertel het universum dat je accepteert wat er in je lichaam gebeurt, sta het toe en verwelkom het.
  4. Laat het allemaal binnen en blijf geaard. Een kleine verschuiving in je gedachtepatroon kan de vibratie van je lichaam beïnvloeden, dus let op je gedachten.

Lieve ziel, hartelijk dank dat je ons artikel tot het einde hebt gelezen, we houden van je en waarderen je zeer. Net als jij vertrouwen wij op de experts in een bepaald gebied om hun kennis en unieke wijsheid te consolideren en ons te brengen. Je leest dit omdat wij een zielenfamilie zijn en wij ons inspannen om je spirituele waarheid te brengen in zulke onzekere tijden.

Bron: https://www.spiritualunite.com/articles/

Vertaling: Martien