Boodschap van P’taah Jij Creëert Jouw Werkelijkheid / Posted July 23, 2015 on Healing Energy Tools

Boodschap van P’taah
Jij Creëert Jouw Werkelijkheid
Posted July 23, 2015 on Healing Energy Tools

you
Jullie creëren jullie werkelijkheid ieder moment opnieuw van moment tot moment. Het meeste van de tijd die je van je dag besteed weet je inderdaad niet echt hoe je de realiteit creëert, hoe je de schijnbaar willekeurige gebeurtenissen creëert die zich voordoen in je leven. Maar je creëert ze wel. Je creëert ze door het eigen weefsel van je wezen.
Wat ben je werkelijk? Je bent een groots lichaam van elektromagnetische energie. Nu, die elektromagnetische energie is niet alleen gegeven vanuit je cellulaire structuur, maar ook vanuit je emotionele lichaam. Jouw e-motie is je Krachtbron.
Die energie genaamd e-motie is zo uitzonderlijk, en bevat meer vermogen dan alle atoomenergie op jullie Aard oppervlak. Nu gaan je gedachten ook in elektromagnetische golven, zo te zeggen. Jou gedachten bestaan niet eens in je geest. Echt, dat doen ze niet. We weten dat dat is hoe jullie zijn opgevoed om te denken, dat wanneer je iets denkt, dat die gedachten in je hoofd zitten en tot niemand anders behoren.

Fout. De gedachten bestaan niet in je hoofd. Je gedachten zijn elektromagnetische golven die uitgaan in het Universum. Die gedachten kunnen inderdaad worden bevestigd door die elektromagnetische energie genaamd e-motie, want dat is inderdaad de krachtbron van jou.

Jullie overtuigingen en ideeën over realiteit, bevestigd door de e-moties die deze gedachten opwekken, brengen dat wat “Energie” wordt genoemd naar jullie voort. Dus wat jullie creëren in je leven is een weerspiegeling van wie je denkt dat je bent, want er bestaat niets in je leven dat niet slechts een reflectie van jou is.
Totdat jullie tot de vreugde en de vervulling van dit leven kunnen komen, het liefhebben van jullie prachtige planeet, het genezen van het gekwelde hart, het afstemmen van de angsten die jullie gevangen houden, leven in de opwinding en de volheid van ieder moment zonder verleden of toekomst, deze dimensie is alles dat je kunt weten, is er geen ontkomen aan. Dat is de tweedeling: Als jullie leven in de vreugde en harmonie van deze levens ervaring zonder verlangen naar enige andere, creëer je automatisch de ruimte om de uitgebreide werkelijkheid te ervaren, de vierde dichtheid genoemd, Ascensie genoemd, Eenheid  genoemd.
– P’taah
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl