Er is iets enorms ‘onzinnigs’ aan het licht aan het komen!

Er is iets enorms ‘onzinnigs’ aan het licht aan het komen!

Elon Musk stelt de nauwkeurigheid van de COVID-tests aan de kaak en het Portugees Hof van Beroep vindt de PCR-tests onbetrouwbaar en heft de quarantaine op!

In Portugal is de zaak van de onbetrouwbare PCR-test onder de rechter geweest. Wat u niet op het “nieuws” hoort, is het vonnis van de beroepsrechter:

“De PCR is onbetrouwbaar en heft daarmee de reden van quarantainemaatregelen op!” LINK

Er bestaat al geruime tijd twijfel over de PCR-tests, die gebaseerd zijn op een publicatie van de Duitse viroloog Christian Drosten en die door de particuliere onderneming WHO zijn doorgedrukt. Vooral het feit dat de resultaten van de test worden gebruikt voor officiële beslissingen van quarantaine tot lockdowns. Deze twijfels zijn nu vastgelegd in een beslissing van een Portugees hof van beroep.

Elon Musk twitterde afgelopen week dat hij vier keer in één dag werd getest op het coronavirus:
“Dezelfde machine, dezelfde test (Snelle antigeentest van B
D) en dezelfde verpleegster” en kreeg twee positieve en twee negatieve resultaten!

– Elon Musk (@elonmusk) 13 november 2020  RapidBDtest verwijst vermoedelijk naar Becton Dickinson, een medisch-technologisch bedrijf.

Musk ging verder met het betwijfelen van de nauwkeurigheid van de COVID-19 tests in de volgende tweet: – Elon Musk (@elonmusk)13 november 2020 

Het zou geweldig zijn om te horen van mensen die veel weten over de PCR-testindustrie. Wat is bij benadering het fout-positieve percentage, alles bij elkaar genomen, voor cov2 PCR-tests?

Toen hem gevraagd werd of hij symptomen voelde, zei de Tesla-stichter dat ze mild waren, zoals die van een gewone verkoudheid en niet veel anders,” rapporteerde The Daily Wire.

En als je over onzinnige maatregelen voor Kerstmis in Engeland wilt lezen: LINK

Mensen uit verschillende huishoudens mogen zich van 3 tot 24 december niet in binnenruimtes mengen, waarna de regel vijf dagen wordt versoepeld voordat hij opnieuw wordt opgelegd, volgens sommige van de kranten van vandaag. De regering probeert dit te verkopen als de enige manier om “Kerstmis te redden”  en The Sun heeft die lijn in haar berichtgeving overgenomen.

Peter Sattva