Bill Gates En De Wereld Elite LATEN HUN EIGEN KINDEREN NIET VACCINEREN. / Geplaatst op 17-11-2020 – door wakkeremensen

Bill Gates En De Wereld Elite LATEN HUN EIGEN KINDEREN NIET VACCINEREN.

Geplaatst op 17-11-2020 – door wakkeremensen

De absoluut slechtste medische beslissing die een ouder van een pasgeboren kind kan nemen is om artsen en verpleegkundigen toe te staan het immuunsysteem van hun kind ernstig in gevaar te brengen door hem of haar te injecteren met bekende neurotoxinen, vreemde eiwitten en kankerverwekkende stoffen zoals kwik, formaldehyde, apenniercellen, varkensvirussen en genetisch gemanipuleerde cellen van menselijke abortussen. Daarom weigerde miljardair Bill Gates, de beruchte en verraderlijke bevolkingscontrolefreak en Microsoft mogul, zijn eigen kinderen te vaccineren toen ze opgroeiden, zelfs terwijl hij overal ter wereld, vooral in derdewereldlanden, giftige prikken promoot.

Het is waar. De voormalige privéarts van Gates uit Seattle zei in de jaren negentig: “Ik weet niet of hij ze als volwassenen heeft laten vaccineren, maar ik kan u vertellen dat hij blanco weigerde om ze als kind te laten vaccineren”.

We weten dit omdat het citaat komt van de dokter van Gates tijdens een gesprek op een medisch symposium, dat een kleine oproer veroorzaakte. Onder de aanwezige artsen, die de dokter van Gates beschuldigden van het breken van de positie van ‘dokter-patiënt vertrouwelijkheid’, bleek dit een “grijs gebied”, omdat hij privé met andere artsen sprak. 

Toch was het te laat – de kat was uit de zak- en nu kent de wereld de ultieme hypocrisie van de elite, die radicaal en religieus vaccins als de “heilige graal” van de geneeskunde promoot, terwijl ze dezelfde giftige stoffen uit het bloed en het spierweefsel van hun eigen kinderen houden, goed en wel wetend dat het hoge risico op directe bijwerkingen en ongewenste gevolgen in de toekomst, veel groter is dan de mogelijke voordelen.

De drie kinderen van Bill Gates, Jennifer, Phoebe en Rory, kregen NOOIT vaccins en zijn nu gezonde jong volwassenen. 

De kinderen van Gates, geboren tussen 1996 en 2002, hebben nooit kwik en formaldehyde injecties in hun spierweefsel gekregen als een vorm van “immuniteit”, ook al is hun vader de meest dogmatische campagnevoerder en opdrachtgever voor de vaccinindustrie. Wacht, je dacht dat hij enkel zijn fortuin had verdiend met computersoftware? Denk er nog eens over na. Er is enorme winst in de chemische geneeskunde en bevolkingscontrole, en verraderlijke Bill rijdt elke dag op die geldkoe.

Volgens TruthWiki, “wordt Gates alom bekritiseerd omdat hij concurrentie verstorend is en omdat hij een pro-vaccin zeloot is. Hij houdt zich bezig met vele ‘filantropische activiteiten’, zoals het doneren van grote hoeveelheden geld aan verschillende wetenschappelijke onderzoeksprogramma’s via de Bill & Melinda Gates Foundation. Gates is zelfs zo ver gegaan dat hij technologieën financiert die zijn ontworpen voor massale sterilisatie om het probleem van overbevolking aan te pakken, zoals hij het noemt.

De kuddetheorie is altijd al een grote bedriegerij geweest, en de elite van de wereld weet dat. De meeste gevaccineerde kinderen zijn het feitelijke risico voor elkaar, omdat ze vaak de virussen die ze net geïnjecteerd hebben gekregen in de eerste weken na hun giftige prik afstoten. Volgens een studie, vaccineren de rijkste families in Californië (die vaak blank zijn) hun kinderen NIET.

In feite krijgen meer dan 16.000 kinderen op kleuterschoolleeftijd in Californië geen vaccinaties omdat hun blanke, elitaire ouders ze met behulp van religieuze, persoonlijke geloofsovertuiging en dokters-geautoriseerde vrijstellingen uitsluiten. Snap je? De elite weet dat er iets inherent mis is met vaccinaties, maar ze praten er gewoon niet over, en het MSM-nieuws zal het zeker nooit behandelen.

De rijkste Amerikanen willen niet riskeren dat hun kinderen autisme krijgen van experimentele vaccins, met inbegrip van Polio, Malaria, MMR, en de CDC “hoogst geadviseerde” jaarlijkse griepprikken. 

Volgens de voormalige arts van Bill Gates, die achter gesloten deuren werd geciteerd op een medisch seminar, zei Gates dat zijn kinderen geen vaccins nodig hadden, maar is de hele wereld niet anders geschoold? Informeert de CDC ons niet dat baby’s geboren zijn met zwakke, gecompromitteerde immuunsystemen en 50 vaccins moeten hebben voor de leeftijd van 7 jaar, of dat ze hoogstwaarschijnlijk zullen sterven aan besmettelijke ziekten? Is dat niet het verhaal?

Hier is meer over de mening van Bill Gates over vaccins, zoals die wordt gedeeld door zijn eigen arts van het seminar: “Het waren mooie kinderen, echt wijs en levendig, en hij zei dat het goed met ze zou gaan; ze hadden geen schoten nodig.” 

Nu, Bill Gates en zijn corrupte Stichting duwen experimentele, ongeteste malaria-vaccins op onschuldige Afrikanen in Kenia, Ghana en Malawi, enz… Critici schreeuwen dat het allemaal deel uitmaakt van een ontvolkingsplan, en sommige vaccins, waaronder de tetanus prik, blijken chemicaliën te bevatten die jonge meisjes steriliseren – chemicaliën die helemaal niets te maken hebben met de werking van het vaccin.

De “missie” van Bill Gates om de bevolking van de derde wereld te beschermen tegen ziekten door middel van massale vaccinatie is in strijd met zijn eigen persoonlijke acties met zijn eigen kinderen en overschrijdt grenzen met zijn diepe financiële samenwerking met gezondheid agentschappen en vaccinfabrikanten.

Bronnen 1 2 

Vertaling: Martien