Zonne-Activiteit Neemt Toe – Symptomen & Effecten Source: 5D ~ Contributing Writer: by Alex Myles /2 Juli 2019

Zonne-Activiteit Neemt Toe – Symptomen & Effecten
Zonnestorm Nu zeer actief. Het duurt een paar dagen voor de Coronale Massa Uitstoot (tot 10 miljard ton plasma), die vrijkomt met een Zonnestraal, om de Aarde te bereiken, omdat deze zo dicht en zwaar is, daarom heeft het tot op heden geduurd voordat de status van de “actieve” Geomagnetische Storm werd bereikt. 
Echter, de energie van een Zonnevlam, die helder en licht en een beetje anders is, duurt slechts 8 minuten om onze planeet te bereiken – dus het is waarschijnlijk dat degenen die zeer gevoelig zijn de Zonnevlammen de afgelopen week hebben gevoeld en nu de volledige impact van deze Storm voelen.
Zonnestormen verstoren tijdelijk de magnetosfeer van de Aarde omdat zonnewinden en fakkels in wisselwerking staan met het elektromagnetische veld van de Aarde. We hebben allemaal een persoonlijk Elektromagnetisch Veld dat ons omringt (onze aura) en elke Elektromagnetische Energie die de Aarde beïnvloedt beïnvloedt ook ons eigen Energieveld.

Net zoals het weer op Aarde ons emotioneel, mentaal, geestelijk, spiritueel en fysiek kan beïnvloeden, zo kan het weer in het heelal ons ook emotioneel, geestelijk en fysiek beïnvloeden, vooral wanneer het onze Aarde raakt.

De afgelopen 24 uur is de zonnewind steeds intenser geworden en deze Inkomende Energie kan van invloed zijn op alles wat er op deze planeet bestaat.
Een van de belangrijkste dingen die degenen die zeer gevoelig zijn voor energie zullen opmerken is een verstoring in hun slaappatronen, zoals onderzoek heeft uitgewezen dat Zonnestormen ons lichaamsritme desynchroniseren, de interne biologische klok die onze slaap- en ontwakingtijden controleert.
Dit komt omdat de elektromagnetische activiteit van de Geomagnetische Storm ervoor zorgt dat onze pijnappelklier een toename van Melatonine produceert – wat onze slaaproutine verstoort.
Zonnevlammen staan bekend om hun invloed op de Schumann Resonantie (de hartslag van de Aarde), die ook van invloed is op onze eigen innerlijke hartslag. Dit wordt dan verondersteld om onze hersenactiviteit te beïnvloeden, en het algemene evenwicht, het welzijn en het gevoel van stabiliteit in de wereld te beïnvloeden. Men gelooft ook dat vlammen een directe invloed hebben op ons zenuwstelsel, waardoor we ons extra gespannen en voorzichtig voelen, en over het algemeen alsof we bestaan in de ” vecht- of vluchtmodus “.
Daarom voelen we ons op dit moment misschien extra angstig en denken we in het algemeen het ergste in elke situatie waar we bij betrokken zijn. Misschien hebben we zelfs gemerkt dat we de nadruk leggen op fouten uit het verleden of dat we bang zijn voor wat ons in de toekomst te wachten staat.
Dit is allemaal te wijten aan het feit dat onze lagere vibraties naar boven worden getrokken door de NIEUWE Hogere Trillingsenergie die uit deze Zonnestorm komt, en het is allemaal voor ons Hoger Goed en helpt ons om belangrijke veranderingen te maken die ons wegleiden van ons verleden, zodat we positief naar het heden/de toekomst bewegen.
Oude onbewerkte emoties (opgeslagen cellulaire herinneringen) en open wonden uit het verleden zullen ook naar de oppervlakte komen zodat ze erkend en genezen kunnen worden – wat, wanneer ze opgelost zijn, onze vibratie hoger zal doen tillen.
Dit kan ertoe leiden dat we ons richten tot degenen van wie we vervreemd zijn of met wie we misverstanden hebben, of die we niet hebben vergeven, of aan wie we om vergeving willen vragen.
We kunnen ook vinden dat we twistziek zijn en gevoelig met de mensen om ons heen, en we kunnen het gevoel hebben dat alles wat extern is zeer turbulent is op dit moment – hoewel dit misschien waar is, heeft ons verhoogde gevoel van bewustzijn een vergroot effect.
Dit klinkt allemaal alsof het een paar extreem traumatische dagen zullen worden, maar als we ons bewust zijn van wat er gebeurt, en we aandacht besteden aan onze denkpatronen en hoe ons lichaam zich voelt, zullen we beseffen dat we volledig in controle zijn en kunnen we op een makkelijke manier door deze storm navigeren, net zoals we dat bij elk ander gedaan hebben (bewust of onbewust).
Intense energetische periodes zijn altijd diep transformerend en bieden enorme mogelijkheden voor zelfontplooiing. Velen van ons zullen een interne ‘verschuiving’ opmerken en in de komende dagen zullen we ons misschien niet 100% onszelf voelen (dit is geschreven in mei, maar zonnevlammen en Schumannresonantie blijven ons beïnvloeden), en mogelijk zelfs ‘buitenlichamelijke’ ervaringen opmerken. We kunnen ook een toevloed van Synchroniciteiten opmerken, die slechts kleine tekenen en bevestigingen zijn die ons waarschuwen dat alles goed is en we op het juiste pad zijn.
Het kan voelen alsof onze hoofden rumoerig zijn, en dat zelfs als we helemaal alleen en in stilte zijn, het nog steeds lijkt alsof alles veel te luidruchtig is. Onze oren kunnen rinkelen en ons lichaam kan rusteloos zijn, waardoor meditatie en bewustwording opeens veel te moeilijk, zo niet onmogelijk, voelen.
Elke cel in ons lichaam zal aanvoelen op hoog alarm, als we de Inkomende Energiegolven voelen. Onze Aura (ons persoonlijk elektromagnetisch veld) zal op natuurlijke wijze de inkomende hoge vibraties in de atmosfeer oppikken en zal als een gek werken om ons af te stemmen op deze nieuwe energie zodat we op dezelfde frequentie kunnen vibreren en weer terug kunnen keren naar Vrede en Harmonie.
Op Collectief niveau ontvangt het MENselijk Bewustzijn een uitnodiging van het Universum om op een veel Hogere frequentie te vibreren dan de frequentie waar we momenteel op vibreren.
Voor een Verschuiving in ons persoonlijke leven, maar ook in de Mensheid als geheel, is het essentieel dat we vertrouwen stellen in Goddelijke Universele Energie en dat we de komende dagen van deze zonnestorm met innerlijke en externe rust, kalmte en geloof uit deze zonnestorm gaan.
Ook al zullen we ons getriggerd voelen om te exploderen, zoals de Zon heeft gedaan, als we reageren met Mededogen, Vriendelijkheid, Begrip en Empathie, verbetert en verheft dat onze eigen, evenals de Collectieve Energie van de hele Aarde.
Enkele veel voorkomende symptomen die mensen ervaren tijdens zonnestormen zijn: 
 •  Drukkende Hoofdpijn
 •  Je voelt je niet goed of onevenwichtig…
 •  Opvliegers 
 •  Duizeligheid, misselijkheid
 •   Uitputting 
 •   Oorsuizingen
 •  Moeite met focussen
 •   Verwarring, mistige geest, vergeetachtigheid
 •   Tijdelijk dingen misplaatsen
 •   Verstoorde slaappatronen
 •   Angst, stress, prikkelbaarheid, droefheid
 •   Nerveusheid, bezorgdheid, angst
 •   Overweldigd voelen
 •   Verhoogd bewustzijn, verbeterde intuïtie, inzichten die uit het ‘niets’ lijken te  verschijnen
 •   Moeite met het bijhouden van de tijd (de tijd voelt te langzaam of met grote snelheid aan).
 •  Het opmerken van synchroniteiten, d.w.z. bepaalde nummerpatronen die steeds opnieuw verschijnen
 •  Voorgevoelens, intense dromen of nachtmerries
 •  Problemen met de communicatie
 •  Elektronische apparaten die weigeren
 De reden voor veel van het bovenstaande is dat onze persoonlijke trilling op een frequentie staat die veel lager is dan de trilling van de nieuwe energie die uit de Zon / Universum komt.
Om onze vibratie te verhogen zodat we resoneren met de Hogere energie kunnen we:
 • Drink veel gefilterd water (geen leidingwater).
 •  Neem zoutwaterbaden….
 •  Mediteren en bewust blijven van terugkerende gedachten en gevoelens
 •  Vermijd cafeïne en alcohol…
 •  Tijd doorbrengen in de natuur
 •  Hoog vibrerend voedsel zoals groenten en fruit consumeren
 •  Herinner jezelf eraan dat alles in Het Universum uit energie bestaat en dat bewuste gedachten en intenties onmiddellijk kunnen veranderen hoe we denken en voelen.
 •  Diep ademhalen
 •  Vergeven, loslaten, overgave, vriendelijkheid, compassie, acceptatie en empathie in de praktijk brengen
 •  (Waar mogelijk) tijdelijk loskoppelen van alles / iedereen waar de energie giftig is en wordt afgetapt.
Zonnestormen bieden ons de mogelijkheid om DNA-activaties, Downloads en upgrades te ontvangen die van het heldere Licht en de energie van de Zon komen. Dit stelt ons in staat om actief deel te nemen aan het manifesteren van wat we willen bereiken en ontvangen in ons leven, dus het is essentieel dat we ons met positieve intentie concentreren, vooral wanneer we met ons verleden of de verre toekomst te maken hebben.
Wanneer ons Bewust gewaarzijn hoog is, zijn we in staat om Inkomende Supergeladen Energie Golflengtes aan te boren en de informatie die erin is opgeslagen te begrijpen. Wanneer we deze energie gebruiken en benutten, kan de instroom van energie ons begeleiden in ons leven en ons uiteindelijk leiden naar ons volledige potentieel en ons Hoger Doel hier op Aarde.
Niet alleen zullen we merken dat Onze Energie opnieuw gekalibreerd wordt zodat het resoneert met Universele Energie, we zullen dit ook op een persoonlijk niveau merken als we precies ontdekken met wie en wat we sterk resoneren in ons dagelijks leven. Dit zal een periode zijn van loslaten, afsluiten, en ook een tijd om sterke en betekenisvolle banden te vormen met wat en wie echt belangrijk voor ons is.
Alex Myles
Vertaling: Martien – voor wakkeremensen.org