Zeer sterke shifts: Je voelt welke aspecten zich de grootste keerpunten bevinden / 21 augustus 2019 / Door Fran Tielemans

Zeer sterke shifts: Je voelt welke aspecten zich de grootste keerpunten bevinden
21 augustus 2019 / Door Fran Tielemans

Deze laatste weken van augustus voelen aan alsof we in een wasmachine om en om werden gedraaid, lang gespoeld, en uiteindelijk nog een rondje droogtrommel krijgen om zeker het (door je Hoger Zelf) gewenste resultaat te krijgen.

Nu begin je te zien hoe de grote veranderingsbeweging in je leven zich aftekent. Je voelt op welke aspecten zich de grootste keerpunten bevinden.

Je wéét dat je visie en ideeën rond bepaalde dingen nu echt aan het veranderen zijn, en dat je steeds minder weerstand voelt naar vernieuwing die bij je hoort . Ook in je dromen wordt er hard gewerkt, aan je weerstanden, aan het creëren van nieuwe openingen, aan voorbereiding op de komende jaren – waarin elk van ons stilaan beweegt naar een heel nieuwe setting. Voor sommigen zal dit een steeds sterkere bevestiging zijn van de weg die ze al een tijd gaan, en ze zullen steeds meer nieuwe elementen zien opduiken, wat vreugde geeft. Anderen zullen eerst nog door diepgaande loslaat-scenario’s gaan, – maar die zijn tegelijk grote openingen naar dingen die veel meer vreugde, vervulling en vrede brengen dan het huidige. En dat is een belangrijk besef: dat je altijd aan het bewegen bent naar een hoger niveau van zijn, aangedreven door je hoogste zelf, en dat je deze beweging lang kan tegenwerken, maar nooit verhinderen, want het licht, jouw Licht, breekt er altijd doorheen, altijd. 

Sinds zaterdagmiddag zeer sterke shifts; heel veel honger, gepiep in oren, enorme vermoeidheid of hyperactiviteit, gevoelens van irritatie, boosheid, angsten, verdriet, – wie gevoelig is voor hyperventilatie kan er nu last van hebben -, moeite met in- of doorslapen, rare dromen, enz… Eigen aan zo’n shift is dat er altijd mensen zijn die het van in het begin onmiddellijk keihard voelen, bij anderen komt het pas een tijdje later binnen – en sommigen weten niet waar we het over hebben; en dat is allemaal helemaal oké; wie er wél last van heeft weet dat hij of zij daar niet alleen in zit, maar dat over de hele wereld mensen dit tezelfdertijd voelen, én weet dat het als een golf is die door je heen rolt, en dan weer verdwijnt – en je uiteindelijk (nadat hij door je mentaal, emotioneel en op de duur door je fysiek lichaam geassimileerd is) altijd verrijkt (wijzer, liefdevoller, bewuster) achterlaat; het helpt wel om te ontladen, om toch dingen fysiek te doén, of veel water te gebruiken.

Fran Tielemans
www.maitreya.be


Jij bent niet wat je voelt, jij bent het bewustzijn dat dit allemaal omvat.