Tweelingvlam Ascensie Rapport: Leeuwenpoortportaal en de Evolutie van de Mensheid / Gechanneld door: MataHariji Jennifer

Tweelingvlam Ascensie Rapport: Leeuwenpoortportaal en de Evolutie van de Mensheid

Gechanneld door: MataHariji Jennifer – 30 Juli 2022

Dierbare mooie broeders en zusters,

Gegroet van de Allerhoogste. Wij komen nu op dit moment van jullie tijd naar voren met groot nieuws om met jullie, de zich steeds ontwikkelende mensheid, te delen.

Wij bevinden ons momenteel in een uiterst krachtige en machtige tijd van de zonne- en maancyclus en gaan snel in de richting van het 8:8 Leeuwenpoort Ascensieportaal. Elk jaar op het moment van de Leeuwenpoort lijnt de aarde zich uit met de Siriuszon, en de grote piramiden van Gizeh en de Sfinx.

Onze voorouders begrepen heel goed dat dit een zeer gunstige tijd in onze evolutiecyclus is, omdat de aarde op dit tijdstip veel dichter bij de galactische kern verblijft en in uitlijning wordt geplaatst waarbij het fotonische lichtbombardement diep wordt geïntensiveerd door de specifieke plaats van de aarde ten opzichte van de Siriuszon, en dit heeft een belangrijk effect op ons DNA.

Als wij begrijpen wie wij zijn als frequentie-zenders, kunnen wij de kracht van deze tijd gebruiken om ons te stabiliseren in een hoger dimensionaal verlicht bewustzijn.

Begrijpen dat wij altijd de macht hebben om te kiezen en ons af te stemmen op de gedachten, tijdlijnen en frequenties die wij in onze werkelijkheid willen magnetiseren, is essentieel. Bijvoorbeeld, als wij een belangrijker inkomen of een heilige vereniging met onze goddelijke geliefde willen manifesteren, als wij negatieve gedachten toestaan zoals “Dat zal mij nooit overkomen, alleen goede dingen overkomen alle anderen, dat is maar een utopie,” om ons bewustzijn te doordringen, omdat wij zenders zijn, zal dit een uitlijning activeren met het magnetisme van ons hartsverlangen.

Het is zeer aan te bevelen om met affirmaties te werken, zoals “Ik ben een magneet voor alle grote dingen. Ik ben een magneet voor mijn bestemming. Ik trek gemakkelijk alles aan waar ik op afgestemd ben op een frequentieniveau.”

Wanneer wij de verantwoordelijkheid nemen en de kracht van onze gedachtevormen aanwenden en ze afstemmen op wat wij wensen te manifesteren, activeren wij werkelijk de superkrachten die ons hogere zelf vóór onze incarnatie in ons heeft gelegd.

Ik deel dit uiterst diepe inzicht met jullie allen, en ik hoop dat jullie dit een paar keer zullen lezen om het diep in jullie bewustzijn te laten zinken.

Ik word momenteel gecontacteerd door een enorm aantal tweelingvlammen in onze gemeenschap die door hun tweelingvlam gecontacteerd worden. Veel van deze mensen zijn al drie, vier, vijf, zes, zeven, acht, negen en zelfs tien jaar niet meer gecontacteerd door hun tweelingvlam. Maar de energieën van deze bijzondere poort wekken zo veel van de goddelijke mannetjes op, en zij komen in contact met hun goddelijke vrouwtjes.

Het geloof van het goddelijk vrouwelijke heeft een grote invloed gehad op het ontwaken van het goddelijk mannelijke. Het vermogen van het goddelijk vrouwelijke om onwankelbaar te staan in het weten en de herinnering van haar hart, heeft de nodige frequenties in het etherische veld gezonden, waardoor het goddelijk mannelijke in staat is te ontwaken tot de identiteit van zijn ware goddelijke tegenhanger. Deze informatie geldt niet voor iedereen op het tweelingvlampad. Zij is van toepassing op bepaalde mensen die verbonden zijn met deze specifieke Ascensiegolf.

Laat het mij alstublieft weten als u in contact bent met uw tweelingvlam in deze poort. Het helpt mij om deze informatie terug te kunnen delen met de gemeenschap.

Karmische relaties storten snel in, omdat de energieën gewoon niets meer steunen dat niet gebouwd is op een diep krachtig en stevig fundament. karmische verbindingen zijn gewoon niet meer te doen. Zoveel goddelijke mannen zijn aan het ontwaken voor het feit dat deze karmische relaties diep schadelijk zijn voor hun zielsbewustzijn en evolutie.

De energieën zijn zich nu aan het opbouwen voor de 8:8 Leeuwenpoort transmissie. In deze transmissie zullen wij werken met het planetaire sterrensysteem van Sirius en Lyra, en wij zullen werken om ons katachtige DNA te bekrachtigen. Dit is verbonden met de configuratie van onze 12-strengs DNA patronen en is diep verbonden met het online komen van veel van onze diepgaande geestelijke krachten, zoals levitatie, bilocatie, het vermogen om door muren heen te lopen, voorwerpen uit het niets te manifesteren, bedreven te zijn in telepathie en nog veel meer.

In de 8:8 Lion’s Gate Transmissie zullen wij ook de snode agenda in de sociale media opruimen, die de waarheidsprekersgemeenschap het zwijgen heeft willen opleggen.

Wij zullen een protocol activeren om een grote transformatie in ons online paradigma op gang te brengen.

Uw aanwezigheid is vereist grondpersoneel. Al degenen die komen opdagen voor de transmissies hebben een uiterst krachtige kans om één te worden met hun hogere zelf en alle gelukzaligheid, vreugde en extase te ervaren die daarmee gepaard gaan.

In liefde en eeuwig licht,

Jenji en de stam van de Witte Wolf.

Kanaal: MataHariji Jennifer

Vertaling: Reinier