Symptomen Kundalini ontwaken / 4 juni 2020 / Door Tamara van de Beek

Symptomen Kundalini ontwaken
4 juni 2020 / Door Tamara van de Beek


 Wat zijn de symptomen van een Kundalini ontwaken? Deze zijn vaak specifiek en kunnen veel psychisch en fysiek ongemak geven. In deze blog een aantal praktische en simpele tips.

Weet jij niet precies wat dat is een Kundalini ontwaken? Lees dan de vorige blog. In het blog archief vind je trouwens ook een blog die compleet gewijd is aan ascensie symptomen. In deze blog wil ik de specifieke symptomen van een kundalini ontwaken belichten.

Symptomen Kundalini ontwaken spiritueel
 Eenheidservaring die als gelukzalig wordt ervaren. Het “Goddelijke” in alles zien en voelen. Totale vervulling ervaren. Dit kunnen (tijdelijke) glimpsen zijn of langere tijd aanhouden. In sommige gevallen blijvend. In deze fase verliezen mensen de identificatie met het lichaam. Men voelt dan duidelijk dat je wel aanwezig bent in het lichaam maar het niet bent. Dit kan even onprettig en surrealistisch zijn voor sommigen.
 De wereld is plotsklaps super helder en heel erg “alive”. Je voelt de levendigheid in alles. Zelfs in herrie en omgevingsgeluid.
 Spontane uittredingen en astraal reizen.
 Anders waarnemen, op energetisch niveau dieper gaan waarnemen. Bijvoorbeeld lichtvormen gaan opmerken, of innerlijke “belletjes”, tonen en hemelse muziek horen.
 Ontwikkeling zintuigen van de ziel zoals, helderziendheid (voelen of aanraken), helderhorendheid (horen en luisteren), helderwetendheid (onmiddellijk dieper weten en diep begrip) helder ruiken (bijvoorbeeld disharmonische energie in voeding).
 Telepathische vermogens nemen in rap tempo toe.
 Sommigen ontwikkelen siddhi’s. Super sterke bovennatuurlijke psychische krachten. Het zijn latente verborgen krachten die in ieder van ons aanwezig zijn. Met de ontwikkeling van een siddhi komt veel verantwoordelijkheid. Hoe groter de kracht, hoe groter de verantwoordelijkheid. De persoon in kwestie zal zeer extreme uitdagingen en beproevingen moeten door staan.
 Spontane regressie. Spontane flashbacks uit vorige levens en helder inzicht in patronen.