Shekinah Rose / De Blauwe Straal Sterrenzaad Ascentie Symptomen: Waarom Ben Ik Hier? Wat is Mijn Doel Nu? / 12 Mei 2015

Shekinah Rose / De Blauwe Straal
Sterrenzaad Ascentie Symptomen: Waarom Ben Ik Hier? Wat is Mijn Doel Nu?
12 Mei 2015
De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Geliefde Blauwe Straal, Engelachtige Mens, Lichtdrager, Wegwijzer en Poortopzichter JIJ,
Dit jaar heeft het hoogtepunt van de recente verschuivingen en kosmische en stellaire gebeurtenissen energetische opwaarderingen van de hogere dimensies gecreëerd welke jullie in een nieuwe dimensionale frequentie geplaatst hebben. Dit spirituele Licht, komend vanuit de hogere gebieden, bevat codes van jullie ziel infusie aanwezigheid, hogere wil, bevrijding en dat één deel van de missie voltooid is. 333  
Deze nieuwe energetica kan plotseling op je inslaan vanuit een groter gevoel van de ontkoppeling van het 3D leven dat meer beëindigingen en aanvangen gecreëerd heeft. Deze interpretaties van de oude matrix van hoe de dingen zouden moeten zijn en hoe zij in je leven tevoorschijn moeten komen, worden onderbroken door de echte bestemming van jullie ziel zonder gehechtheden en dogma’s vanuit het verleden. De hogere dimensionale Lichtportalen creëren een doorbraak van de  zieldoel initiatie wat de loslating in staat stelt van de oude geloofsystemen en genezing van diepe, oude kwetsuren in de kracht van de Opperste Goddelijke Liefde. 33
Als een Blauwe Straal, Nieuwe Voorloper, Sterrenzaad, Lichtdrager, kan jouw gevoel van erbij horen komen vanuit de frequentie resonanties van thuis waar je mee doorgaat uit te lijnen met het doel van je ziel. Terwijl het landschap blijft verschuiven en oude contracten aflopen, mag je gewaarworden dat je doel aan het veranderen is, verschuift en evolueert. Je mag bij jezelf gewaarworden te zeggen, “Wat is mijn doel en waar is mijn plaats op de Aarde nu?” 444
Waarom voelen de Sterrenzaden en Lichtdragers zich niet thuis op de planeet?
Er was een tijd op Gaia toen er een groter harmonisch resonantiegebied was binnenin de bron van het Licht dat zich uitbreidde naar de andere planeten, via de Centrale Zon en het menselijke sjabloon. In dit harmonische resonantiegebeid was een collectief eenheidsbewustzijn dat je kon ervaren met de aarde, bomen, stenen, dieren, deva’s, natuur koninkrijken, andere rijken, planeten, sterren, de Zon en de Kosmos. Zoals je kunt zien vanuit de oude architectuur, werden de heilige oorden ontworpen met de uitlijning met de sterren, planeten en binnenin het harmonische resonantie energiegebied van Gaia. Je lichamelijke energiegebieden waren meer afgestemd met de harmonische resonanties van de Schepping in uitlijning met de Bron, en velen van jullie hebben oude herinneringen van iets dergelijks, zoals in de tijden van Lemuria, de gouden periodes van Atlantis, het oude Egypte, en met inlandse culturen. 11:11
Omdat jullie van deze gebieden van Licht zijn, en dat het jullie echte resonantie gebied is, kan het verblijf op Aarde aanvoelen als afgescheidenheid en een verlangen naar huis. Het feitelijke verlangen is voor diegenen die de harmonische frequenties missen en is jullie ziel aansturende kracht dat jullie intuïtief begeleidt om deze herverbindingen in jullie leven en met Gaia te vinden en te maken. Voor velen, is dit het doel geweest dat zich in jullie leven, relaties en locaties op de planeet uitspeelde.
De Sterrenzaad Lichtwerker heeft een taak te doen hier op de planeet.
De Sterrenzaad Lichtwerkers, meer dan anders op de planeet, hebben een inherent zieldoel om in Liefde, licht en waarheid van dienstverlening te zijn voor de ascentie en evolutie van de Nieuwe Aarde. Hoewel iedereen op de planeet een zieldoel heeft wat betreft het grotere geheel te dienen, heb jij, de sterrenzaad, blauwe straal altijd een gevoel gehad dat je niet van hier bent, en hebt een verlangen naar thuis, maar je hebt een taak te doen en het is niet in het normale 3D leven aangezien het ontwaking en dienstverlening aan het Licht omvat. En je mag een carrière hebben, huwelijk en kinderen, je focus zal echter zijn op het verhogen van je persoonlijke bewustzijn en frequentie om je Hogere Zelf te ontwaken jegens je spirituele gaven en kosmische afstamming. Waar je hier voor kwam om te doen.
De Sterren Wezen Galactische Licht Ambassadeur Ontwaking’ codering 12:12
Als een sterrenwezen, kwam je binnen met een specifieke codering die geactiveerd wordt door de specifieke oorsprongen van de planeten, Schepping Stralen en interdimensionale gebieden, en zielgroepen waar je van bent en doorheen kwam. Dit heeft jouw unieke resonanties gecreëerd die je uitlijnen met je doel en pad van verbindingen, ontwakingen en plaatsen waar je leeft en die je op de planeet bezoekt.
Jullie worden ook ten zeerste geactiveerd door een overeenstemming in het eenheidsgebied van zielen dat jullie pad en doel collectief als een sterrenwezen ambassadeur, liaison van hogere gebieden van dimensies en Galactische Raden bepaalt. Jullie helpen elkaar collectief om een hoger resonantiegebied op de planeet te bereiken. Weet dat jullie een vibrationale frequentie verschuiving op Gaia gecreëerd hebben. Door jullie verenigde collectieve bewustzijn, is er een grootsere Licht Bron resonantie op de planeet! 333
Sterrenzaad, Blauwe Straal Ascentie Symptomen
De variabelen van de Ascentiesymptomen hangt af van waar je bent na de hemelse gebeurtenissen en verschuivingen; sommige mogen voorbij gegaan zijn en anderen moeten nog steeds komen en zullen doorgaan door het gehele jaar heen.
Het wordt gesuggereerd om een gezondheidsdeskundige te consulteren voor symptomen aangezien niet ieder symptoom van de Ascentie is. En hoewel het een ascentiesymptoom mag zijn, mag je nog steeds hulp nodig zijn met het proces.
– Ervaren dat er iets weg is, iets mist en ook afgelopen is.
– Een gevoel van verlies.
– Het voelen van een nieuw begin, nieuwe kansen terwijl toegangspoorten voor je opengaan.
– De vibratie opeenvolgende nummer Toegangspoorten van 11:11, 12:12 en 10:10
10:10 de Nieuwe Aarde Sterrenpoort betekent dat een volledige cyclus compleet/voltooid is en dat je gereed bent om in/naar een nieuwe levensfrequentie te stappen. Wanneer je dit niveau eenmaal bereikt, mag je een hogere vibratie ervaren en je volgende activeringsprocedure kiezen. Het is het leven van vele levensspannen in één leven, alsof je in/naar een nieuw leven stapt hoewel je niet door de sluier van bewusteloosheid (van vergeten) gaat en alles met je meeneemt dat jouw hoogste pad en dienstverlening zal dienen. 
Wanneer deze toegangspoort komt, kan je niet meenemen wat niet in uitlijning is met je nieuw resonanties. Als je in een cyclus van versnelde karmische opruiming en multidimensionale tijd bent, hoef je niet over te gaan en terug te komen om levensspannen en karma te genezen, te evolueren en op te ruimen, en om toegang te verkrijgen tot het multidimensionale bewustzijn en de wijsheid. 
– De activering door de heilige Ascentie nummer opeenvolging van 13, 33, 333  en 444:
– De intensivering en uitbreiding van het doel van je ziel.
– Het loslaten van bepaalde activiteiten en de manier waarop je eens de dingen deed.
– Uitgebreide interesse in te weten waar je vandaan komt en waarom je hier bent.
– Voelen dat je in een spirituele versnelde evolutie geweest bent bevorderd door kosmische hemelse gebeurtenissen die je zielgroei, wijsheid en goddelijke macht/kracht verhoogden.
– Een gevoel van te settelen na het ontvangen van gigantische spirituele downloads en inzichten.
– Het loslaten van diepe, oude kwaadheid waarvan je niet geweten mag hebben dat het bestond. Dit helpt het lichaam bij het loslaten voor de kristallijne structuur en het herstel. Terwijl de energieën door je heen gaan, kan dit afstammen van de tijden toen de afgescheidenheid zich voordeed van de Bron/God, je stam, zielgroepen en afstamming zodat deze lijnen en energetica hersteld kunnen worden.
– De geascendeerde meesters en hogere Lichtwezens komen naar je toe.
– Je bekrachtigd voelen om in een grotere dienstverlening te zijn.
– Een uitbreidend hartbewustzijn en hoger hart besef.
– Je met je ziel, sterren en galactische familie willen verbinden
– Mensen en activiteiten loslaten die jouw ware essentie en vibratie niet dienen.
– Nieuwe mensen komen je leven binnen.
Fysieke Ascentie Symptomen
De meeste zijn verschuldigd aan de herbedrading van de nieuwe energetische systemen en het multidimensionale zintuiglijke besef van je Goddelijke Oorspronkelijke Blauwdruk die online komt.
– Tijden van hersen-mist/nevel
– Niet in staat te zijn om gebeurtenissen te herinneren en vergeetachtigheid.
– Derde oog/pijnappel ontwaking en activering
– Verteringskwesties, opgeblazen gevoel en toename van het gewicht.
– Je dieet veranderen voor je frequentie, en hoewel je dieet goed mag zijn, meer verschuivingen in wat je eet.
– Perioden van het nodig hebben van slaap en rust.
– Willen reinigen en spirituele en cellulaire loslating en zuivering voelen.
Jullie hogere configuraties van Licht zijn aan het integreren en aanpassen; sta dit alsjeblieft toe. Ben zachtaardig, liefdevol, vriendelijker en meer vergevend richting jezelf en anderen. Velen van jullie zijn door oude kwetsuur genezing en op vele niveaus door het loslaten van zielcontracten heengegaan. Weet dat er nieuwe heilige ziel partnerschappen en ondersteuning voor de Nieuwe Aarde technologieën, Vrede, oude kennis, allianties van Licht en hereniging van zielen zullen zijn en dat dit al begonnen is. Dit is reden voor feestviering, vreugde en hernieuwing van jullie nieuwe status van jullie doel om in een hogere capaciteit van jullie ware essentie en expressie te dienen, om de multidimensionale ondersteuning te dienen en te ervaren door de Licht allianties van de Galactische Raden, de Aarde, de Engelachtige Rijken, en andere geascendeerde groepen zoals Ambassadeurs van het Licht en de Nieuwe Aarde Architecten.
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright ©  by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com – Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com