Shekina Rose/De Blauwe Straal 2016 Ascentie Symptomen/Voorspellingen / 5 Februari 2016

Shekina Rose/De Blauwe Straal
2016 Ascentie Symptomen/Voorspellingen

5 Februari 2016

De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
Het jaar van de Sterrenzaad Empaat Openbaringen
Voor vele Lichtdragers, Blauwe Stralen en Sterrenzaden zal het empathische zintuiglijke besef dit jaar verhoogd worden om beslissingen te maken, die spirituele impulsen van het Universum zijn. Jullie empathische zintuiglijke gevoeligheid zal vindingrijk zijn in diens bekwaamheid om deze nieuwe manieren van communiceren met het Universum te decoderen en te downloaden, een uitbreidende richting in beweging zettend van jullie bestemming en samenwerkend met het hogere Goddelijke Plan. Deze keuzes zullen vanuit andere tijdlijnen komen, met een uitlijning aangaande jullie DNA blauwdruk welke geactiveerd wordt door jullie authentieke multidimensionale zelf. 333
Anderen in jullie leven zullen ook beslissingen maken die ook gebaseerd zijn op hun richting en nieuwe tijdlijnen die onjuist uitgelijnd kunnen zijn met jullie energiegebied. Als jouw ultra zintuiglijke empathische besef verhoogd is, kan de energie ongemakkelijk en bij tijden zelfs pijnlijk aanvoelen. Het Universum bestuurt je door de bekrachtiging van je intuïtieve gewaarwordende aard. Dit is om je in/naar de vibrationale harmonie met het Universum en een nieuwe golffrequentie van grootse mogelijkheden en succes te brengen. 444
Thema’s en openbaringen van het jaar en de jaren te komen – jullie Galactische ET Ster-verbindingen. 33
Er zullen nieuwe openbaringen zijn aangaande wie jullie zijn, aangaande jullie uitgebreide galactische oorsprongen die een hogere missie van jullie DNA Ster-afstamming zal activeren. De timing van deze informatie en openbaringen wordt via het zonne-resonerende-gebied gecollaboreerd en losgelaten. Via het zonne-resonerende-gebied, creëert een kosmische golf een cellulaire puls van de herijking van jullie Licht-belichaming. Jullie zullen in een nieuw brongebied van Lichtresonanties zijn die meer verbonden zijn met thuis, waar jullie in staat zullen zijn om meer van jullie werkelijke essentie hier op Gaia te voelen. 444
Galactische oorsprongen zielvermenging. Meer aspecten van jullie ET stellaire DNA zal oude cellulaire herinneringen van jullie uitgebreide galactische erfenis en familie ontwaken.  
Galactische oorsprongen zielvermenging integratie beëindigingen en aanvangen.Als het werkelijke ontwerp van je ziel online komt, mag het aanvoelen alsof er niets overgebleven is om naar terug te gaan – de referentie plaatsen van je verleden zijn aan het ontkoppelen. De structuren van de leringen van de maatschappij, van wat jullie dachten dat jullie waren, houden jullie niet langer meer vast. Als dit zich voordoet, sta open voor je stellaire natuur die tevoorschijn gekomen is met nieuwe ondersteuning van je zielbestemming en Goddelijke Plan.
Ascentie symptomen/voorspellingen voor de Sterrenzaad Empaat en de Blauwe Straal
Het wordt voorgesteld om een professionele gezondheidsverzorger te consulteren voor symptomen, aangezien niet ieder symptoom van de ascentie is. En hoewel het een ascentie symptoom mag zijn, mag je nog steeds hulp nodig zijn met het proces.
Openbarende geheimen: Wakker worden belletjes van beide zijden en andere aspecten van creatie en afstammingen komen ertoe te crashen waar geheimen geopenbaard zullen worden en genezing en vergiffenis uit mogen breiden.
Nieuw ontwaakte Sterrenzaden zullen zoeken om uit te vinden wie zij zijn, waar zij vandaan komen en waar zij erin passen.
Vrede en eenheidsprojecten: Een wereldwijde activeringsovereenkomst in het eenheidsgebied van zielen zal Vrede en eenheidsprojecten aansteken. De Goddelijke Kracht van Vrede zal de visie van jullie ziel ontwaken, aangaande een nieuw perspectief van wat vrede is en dat is zeer echt en tastbaar voor jullie hart. Het zal jullie ertoe brengen om met anderen samen te komen en om projecten voor vrede en eenheid te creëren. 11 11 Sterrenzaad Toegangspoort Kolossale Ontwaking Licht Alliantie van Universele Vrede
ET Galactische communicaties. Buitenaardse waarnemingen en meer communicaties zullen in dromen, in visioenen en op jullie wereld plaatsvinden.
De Aartsengelen van het Leven. Velen van de Sterrenzaden zullen meer empathisch zintuiglijk bewust zijn voor de Aartsengelen van het Leven via de Natuur en de elementen. Nieuwe paden en verbindingen voor/naar de Natuur en de Aartsengelen van het Leven zullen opengaan, waar jullie een gevoel zullen voelen van een nieuwe communicatie die in werking met hen is.
Pre-geboorte nieuwe sterrenwezen kinderen communicatie. Nieuwe sterrenwezen kinderen komen naar de Aarde en zullen communiceren met hun ouders, grootouders en familie, waar de ziel met hen zal communiceren en hen zal laten weten dat zij van de sterren zijn.
Vergeetachtigheid. Niet in staat zijn om je bepaalde herinneringen te herinneren, en tijden van vergeetachtigheid en het misplaatsen van dingen. Dit is tijdelijk en kan fluctueren als je door een brein-herijking gaat van de grotere uitbreiding van je DNA. Als je de hogere aspecten van je multidimensionale zelf vermengt, laat je los wat jou gedefinieerd heeft aangaande wie je bent en de herinneringen van het oude zelf. Dit maakt deel uit van de 10 10 toegangspoort.
Tijd en dimensionaal reizen. Gebruik je empathische zintuiglijke gevoelens om je hoogste goede te gidsen om in/naar bepaalde frequenties te draaien, om goddelijke wijsheid, goddelijk weten en downloads te verkrijgen. 12 12
Warmte golven komen vanuit het lichaam of het hoofd-chakra gebied: Dit kan spiritueel Licht zijn dat door het lichaam heen komt dat een uitbreiding van je bewustzijn en Lichtgebied is.  
Orbs, Engelen en interdimensionale wereldreizigers. Verhoogd bewustzijn, interesse en fysieke waarnemingen van interdimensionale wezens, engelen, Elementalen, lichtstralen, blauwe, gouden, paarse en roze orbs, en rode en violette gebieden en lichtstralen met inzichten aangaande de tijd en het interdimensionale reizen dat zich voordoet via deze manifestaties.
Diermedicijn. Besef en inzicht met de alliantie voor het dieren koninkrijk, aangezien zij worden zoals de engelen met boodschappen van bekrachtiging.  
Lemuria, het land van MU. Spirituele ontwaking van herinneringen en verbindingen met de tijden van het oude Lemuria en MU het moederland.
3de oog activering: Je 3de oog voelt jeukerig aan waar je het moet krabben, aangezien het meer geactiveerd en open wordt.
Hoger Hartchakra activeringen: Fysieke gevoelens en sensaties in het hogere centrum hartchakra, die je capaciteit voor Liefde en Heilige Vereniging uitbreiden.
Uitlijnen met je goddelijke aanwezigheid van je intuïtieve empathische natuur zal van uitermate belang zijn om je in harmonie en in het ritme te houden van wie je bent, met de komende verschuivingen, veranderingen en verhoogde kosmische golven. Laat je prachtige, zintuiglijke natuur je gids zijn om jou in/naar de juiste ruimte te leiden van je gevoelsbestemming naar een gelukkig hart.
Boodschap van de Blauwe Straal aan de Sterrenzaden
Jullie zijn een unieke ziel expressie, waar jullie intuïtieve empathische zintuigen een geschenk zijn om te leven in het herstellen van de resonantie vibratie van de eenheid hartmatrix van Gaia en terug doorheen het kosmische brongebied. Jullie worden groots gekoesterd en zijn geliefd, terwijl jullie de verbindende Lichtpunten binnen brengen vanuit de oorsprongen van waaruit jullie kwamen. Jullie zijn de voorlopers, en creëren een diepgaande ontwakingsverschuiving voor de mensheid in partnerschap met Gaia en jullie Galactische ster- en Lichtfamilies.
Wij bedanken jullie, wij houden van jullie, terwijl wij ons uitlijnen in de plaats van goddelijke eenheid voor alle zielharten van alle Blauwe Stralen, Sterrenzaden, Lichtdragers en de mensheid in goddelijke Liefde en Licht op de Nieuwe Aarde. Geniet van deze miraculeuze tijden. Wij zijn één met u. 888

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © Language of Light vocal sound transmissions by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com –http://shekinaspeaks.com/index.html Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com