Nee, Je Wordt Niet Gek; Het Is Deel Van Opstijging En De Verschuiving / Door: Dr. Wendy Nickerson

Nee, Je Wordt Niet Gek; Het Is Deel Van Opstijging En De Verschuiving

Door: Dr. Wendy Nickerson – 20 Februari 2021

Voor dat jullie dit lezen, realiseer je dat jullie oké zijn en dat wat jullie ervaren “De VERANDERING” is. Dit is een normaal proces wanneer de universele trillingsenergie jullie dwingt om boven jullie normale 3D niveau van bestaan hier op Aarde uit te stijgen.  Het is allemaal oké.

 1. Het gevoel alsof je in een snelkookpan zit of in intense energie; stress voelen. Vergeet niet dat je je aan het aanpassen bent aan een hogere vibratie en dat je je uiteindelijk zult aanpassen. Oude patronen, gedragingen en overtuigingen worden ook naar de oppervlakte geduwd. Er is veel gaande binnen in je.
 2. Een gevoel van desoriëntatie; niet weten waar je bent; een verlies van een gevoel van plaats. Je bent niet meer in 3D, omdat je verhuisd bent of bezig bent te verhuizen naar de hogere sferen.
 3. Ongewone pijnen en pijn in verschillende delen van jouw lichaam. Je bent geblokkeerde energie aan het zuiveren en los aan het laten die in 3D vibreert, terwijl jij in een hogere dimensie vibreert.
 4. Wakker worden tussen 2 en 4 uur ’s nachts. Er is veel gaande in je droomstaat. Je kunt daar niet voor lange tijd zijn en hebt een pauze nodig. Dit is ook het ‘reinigende en loslatende’ uur.
 5. Geheugenverlies. Een grote overvloed aan korte termijn geheugenverlies en slechts vage herinneringen aan je verleden. Je bent in meer dan één dimensie tegelijk, en als je heen en weer gaat als onderdeel van de overgang, ervaar je een ‘verbroken verbinding’. Ook is jouw verleden een deel van het Oude, en het Oude is voor altijd verdwenen. In het Nu zijn is de weg van de Nieuwe Wereld.
 6. Dingen ‘zien’ en ‘horen’. Je ervaart verschillende dimensies terwijl je in transitie bent, allemaal afhankelijk van hoe gevoelig je bent en hoe je bedraad bent.
 7. Verlies van identiteit. Je probeert toegang te krijgen tot de oude jij, maar die is er niet meer. Je weet misschien niet meer naar wie je in de spiegel kijkt. Je hebt veel van je oude patronen gewist en belichaamt nu veel meer licht en een eenvoudiger, meer gezuiverde goddelijke jij. Alles is in orde, jij bent in orde.
 8. Je ‘buiten je lichaam’ voelen. Je kan het gevoel hebben dat er iemand aan het praten is, maar jij bent het niet. Dit is ons natuurlijke verdedigingsmechanisme om te overleven wanneer we onder acute stress staan of wanneer we ons getraumatiseerd of buiten controle voelen. Je lichaam maakt veel door en je wilt er misschien niet in zijn. Mijn ascensiegids vertelde me dat dit een manier was om het overgangsproces te vergemakkelijken, en dat ik niet hoefde te ervaren wat mijn lichaam doormaakte. Dit duurde maar een korte tijd. Het ging weer voorbij.
 9. Perioden van diepe slaap. Je rust uit van al het acclimatiseren en bent aan het integreren, maar ook aan het opbouwen voor de volgende fase.
 10. Verhoogde gevoeligheid voor je omgeving. Drukte, lawaai, voedsel, TV, andere menselijke stemmen en diverse andere prikkels zijn nauwelijks te verdragen. Je raakt ook heel gemakkelijk overweldigt en raakt gemakkelijk overprikkeld. Je bent aan het afstemmen. Weet dat dit uiteindelijk voorbij zal gaan.
 11. Je hebt geen zin om iets te doen. Je bent in een rustperiode, aan het ‘rebooten’. Je lichaam weet wat het nodig heeft. Bovendien, wanneer je de hogere sferen begint te bereiken, wordt ‘doen’ en ‘dingen laten gebeuren’ overbodig omdat de Nieuwe energieën het vrouwelijke, het zich koesteren, ontvangen, creëren en zelfzorg ondersteunen. Vraag het Universum om je te ‘brengen’ wat je wilt terwijl je geniet en plezier hebt.
 12. Een intolerantie voor lagere vibrationele dingen van de 3D, weerspiegeld in conversaties, attitudes, maatschappelijke structuren, healing modaliteiten, etc. Ze maken dat je je letterlijk ‘ziek’ voelt van binnen. Je bent in een hogere vibratie en je energieën zijn niet langer op één lijn. Je wordt ‘gepusht’ om vooruit te gaan; om te ‘zijn’ en het Nieuwe te creëren.
 13. Een verlies van verlangen naar voedsel. Je lichaam is zich aan het aanpassen aan een nieuwe, hogere staat van zijn. Ook wil een deel van je hier niet meer zijn in het Oude.
 14. Een plotselinge verdwijning van vrienden, activiteiten, gewoonten, banen en woonplaatsen. Je evolueert voorbij wat je vroeger was, en deze mensen en omgeving passen niet langer bij jouw vibratie. Het Nieuwe zal spoedig komen en zo-o-o-o veel beter voelen.
 15. Je kunt bepaalde dingen absoluut niet meer doen. Wanneer je probeert je gebruikelijke routine en activiteiten te doen, voelt het ronduit afschuwelijk.
 16. Dagen van extreme vermoeidheid. Je lichaam verliest dichtheid en gaat door intense herstructurering.
 17. De behoefte om vaak te eten, samen met wat voelt als aanvallen van een lage bloedsuikerspiegel. Gewichtstoename, vooral in de buikstreek. Een verlangen naar proteïne. Je hebt een enorme hoeveelheid brandstof nodig voor dit ascensieproces. Gewichtstoename met een onvermogen om het kwijt te raken, wat je ook doet, is een van de meest typische ervaringen. Vertrouw erop dat je lichaam weet wat het doet.
 18. Het ervaren van emotionele ups en downs; huilen. Onze emoties zijn onze uitlaatklep voor ontlading, en we zijn veel aan het loslaten.
 19. Een verlangen om naar Huis te gaan, alsof alles voorbij is en je hier niet meer thuishoort. We keren terug naar de Bron. Alles is voorbij, maar velen van ons blijven om de Nieuwe Wereld te ervaren en te creëren. Ook onze oude plannen om te komen zijn voltooid.
 20. Je hebt het gevoel dat je gek wordt, of dat je een of andere geestesziekte aan het ontwikkelen bent. Jullie ervaren snel verschillende dimensies en openen zich enorm. Er is nu veel voor je beschikbaar. Je bent er alleen nog niet aan gewend. Jouw bewustzijn is verhoogd en je barrières zijn weg. Dit zal voorbijgaan en uiteindelijk zul je je heel erg Thuis voelen zoals je je nog nooit eerder hebt gevoeld, want Thuis is nu hier.
 21. Angst en paniek. Jouw ego verliest veel van zichzelf en is bang. Jouw systeem staat ook op overbelasting. Er gebeuren dingen met je die je misschien niet begrijpt. Je verliest ook gedragspatronen van een lagere vibratie die je ontwikkelde om te overleven in 3D. Hierdoor kun je je kwetsbaar en machteloos voelen. Deze patronen en gedragingen die je verliest zijn niet nodig in de hogere rijken. Dit zal overgaan en uiteindelijk zul je heel veel liefde, veiligheid en eenheid voelen. Wacht maar af.
 22. Depressie. De uiterlijke wereld is misschien niet in afstemming met de Nieuwe, hogere trilling van jou. Het voelt niet zo goed daarbuiten. Je laat ook lagere, donkerdere energieën los en je ‘doorziet’ ze. Houd vol.
 23. Levendige, wilde en soms gewelddadige dromen. Jullie laten vele, vele levens van lagere trillingsenergie los. Velen melden nu dat ze prachtige dromen ervaren. Jouw droomtoestand zal uiteindelijk verbeteren en je zult er weer van genieten. Sommigen ervaren dit loslaten terwijl ze wakker zijn. Mijn moeder merkte op een dag op dat ze geloofde dat ik overdag nachtmerries had.
 24. Nachtelijk zweten en opvliegers. Jouw lichaam wordt ‘verwarmd’ doordat het reststoffen verbrandt.
 25. Jouw plannen veranderen plotseling en gaan een heel andere richting uit. Jouw ziel is jouw energie aan het uitbalanceren. Het voelt meestal geweldig in deze nieuwe richting, omdat jouw ziel meer weet dan jijzelf. Het doorbreekt je ‘sleur’ keuzes en vibratie.
 26. Je hebt een situatie gecreëerd die je ergste nachtmerrie lijkt te zijn, met veel ‘erge nachtmerrie’ aspecten eraan. Jouw ziel begeleidt je in het ‘stretchen’ naar aspecten van jezelf waar het je aan ontbrak, of in het ‘afzwakken’ van aspecten waar je een overvloed aan had. Jouw energie is gewoon zichzelf in evenwicht aan het brengen. Jouw weg naar vrede vinden door deze situatie is de test die je voor jezelf hebt opgezet. Dit is jouw reis, en jouw ziel zou die niet hebben opgezet als je er niet klaar voor was. Jij bent degene die de uitweg vindt en dat zul je ook. Als je terugkijkt, zul je dankbaar zijn voor de ervaring en een ander mens zijn.

Dr. Wendy Nickerson

Founder of the Nickerson Institute of Integrative Health Training

Bron

Vertaling: Martien