HET VERDERE VERLOOP VAN NOVEMBER / 10 november 2017 / Door Fran Tielemans

HET VERDERE VERLOOP VAN NOVEMBER
10 november 2017 / Door Fran Tielemans
11 november is altijd wel een dag waarop je intuïtie en inspiratie een stuk sterker zijn dan gewoonlijk, maar dit jaar maakt de derde driehoek van Saturnus in Boogschutter en Uranus in Ram er toch nog iets speciaals van. De eerste driehoek hadden we in december vorig jaar, en de tweede in mei van dit jaar. Je kan eens gaan terugkijken naar die maanden om de krachtige werking hiervan te zien. Er wordt danig aan oude verkalkte structuren en regelingen geschud, er is een intens ontmantelingsproces aan de gang van al wat niet meer afgelijnd is op de hogere standaarden die we als maatschappij vanuit ons Hoger Zelf kiezen, en het kan ook zijn invloed hebben op je eigen denken, voelen en leven.
Alle onthullingen van de voorbije tijd zijn hier een symptoom van, en er zullen er nog vele volgen. Ze helpen mensen net die nieuwe standaard in 3D te brengen, om mensen heel bewust te maken over structuren die ze zelf hanteren en om nieuwe gezonde en 5D-structuren te bouwen. Jupiter zal nog een jaar in Schorpioen staan, en dit woelt een hele donkere vlek omhoog in het individueel en collectief (onder-)bewustzijn, en dit is voor ons Hoogste Goed.

Zovelen onder ons hebben in vele vorige levens zeer moeilijke vrouwelijke incarnaties gehad, waarbij ze vaak een zware prijs hebben betaald voor het durven tonen en leven van hun grote liefde, wijsheid en kracht. Zovelen hebben te maken gehad met alle aspecten van misbruik. Wees dus niet verbaasd wanneer onthullingen in de media heel wat naar boven brengen in je, dat je niet onmiddellijk kan plaatsen in je eigen levensloop, maar dat zijn vertakkingen heeft in vele levens terug. Het mag nu losgelaten worden. In deze incarnatie mogen we leren dat het veilig is om je échte Zelf neer te zetten, dat je in je (goddelijke) kracht mag staan om je 5D-leven vorm te geven en je hemel op Aarde te leven.

Uranus blijft voor veel onrust zorgen. Onbewust en vanuit ons Hoogste Zelf weten we waar we heen aan het gaan zijn, weten we dat er wat te gebeuren staat, en weten we dat vele dingen soms schoksgewijze gebeuren. Jezelf telkens weer centeren, zorgen voor voldoende ontspanning en ontlading, her-opladen met hoger trillende energie die je persoonlijkheid stilaan op 5D-level brengt, en vooral goed zorgen voor je lichaam, dat is de rode draad de komende jaren.
Op 13 november staan Venus en Jupiter conjunct (ook zichtbaar aan de nachtelijke hemel bij helder weer). Dit brengt een boost in het proces van herwaardering van het goddelijke vrouwelijke, maar met op de achtergrond de sterke Schorpioen-invloed waarin Jupiter zich bevindt, wordt alles wat niet oké is in je relaties, zeker in dichte relaties, naar boven gebracht, zodat ook dit naar hogere standaarden gebracht wordt.
De Nieuwe Maan in Schorpioen kan daar nog een schepje bovenop doen. Je kan plots voelen dat je nu wél het lef en de kracht hebt om de nodige veranderingen door te voeren, dat je nu wél in staat bent concrete stappen te ondernemen, of nog wat intenser te gaan loslaten. Alle leden van ware Nieuwe Tijds-groepen die in de steigers staan – in het voorstadium van manifestatie -, krijgen nu meer informatie hierover, ook al is dat soms nog vaag. Veel stilte en hogere afstemming is hiervoor nodig. Je kan pas écht informatie ontvangen wanneer je mind écht stil is.
Op 22 november gaat Neptunus dan eindelijk helemaal direct, en dat kan veel versluieringen opheffen, waardoor mensen plots heel duidelijk gaan zien wat hen te doen staat. De golf van grote vernieuwing is nu echt wel ingezet, en dat merk je aan alles in en rondom je. Belangrijk is dus zélf een baken van stabiliteit te zijn, ook al kost dat soms moeite. Sta als een waarnemer in het leven, zie wat er te zien valt, en stabiliseer telkens weer jezelf. Op die manier ben je een baken in de kolkende stroom van transformatie, en er zijn zeer vele van die bakens nodig op weg naar 2020.
Keep the Faith
Fran