Heling van de Mensheid: Ascentie Symptomen: Lichaam en Geest. / 23 april 2015 / geplaatst 6 mei 2015

Ascension Symptoms: Body and Mind  in5d in 5d in5d.com www.in5d.com http://in5d.com/Heling van de Mensheid:  Ascentie Symptomen: Lichaam en Geest.
23 april 2015
Het volgende is deel van een serie over ascentie symptomen die eruit zijn gehaald. De PDF van Heling van de Mensheid moet niet gezien worden als medisch advies.
DRINK GEWOONTEN
De hoeveelheid water die je drinkt zal ook buitengewoon belangrijk zijn voor je bij de transformatie. Het water dat we drinken laat het electrum door je lichaam vloeien, en dat is licht dat verlaagd is naar een dichtheid terwijl het de massa van het lichaam binnengaat. Hoe meer water je drinkt hoe gemakkelijker het is voor de licht energie (prana) (prana) om door het stoffelijke lichaam te gaan en om de organen van het lichaam te verjongen. Het is wijs om tijdens de cellulaire transformatie heel veel water te drinken (minstens een gallon per dag= plusm 4 tot 5 liter)
Ascension Symptoms: Mind and Body | in5d.comHet toegevoegde water laat het licht sneller door het lichaam gaan. Licht is een elektrische kracht in onze dichtheid en nog meer water helpt de beweging van het licht. Vanuit ons perspectief reinig je je lichaam met aanvullend water. Dit toegevoegde water staat het licht (de prana) toe om door je lichaam te gaan terwijl prana er nieuw leven inbrengt door het lichaam heen. Om het mutatie proces zo prettig mogelijk te laten zijn, zal je de inname van water moeten verhogen. Als je dat niet doet zal je lichaam proberen om vloeistof vast te houden om veilig te stellen dat het element stroom in je systeem gehandhaafd blijft.

Waarom is dit belangrijk? Dat is omdat je tijdens het mutatie proces constant de hele streng verwerpt van gevolgen van proteïnen. Volledige systemen worden weggeworpen en opnieuw opgebouwd met ander gestructureerde samenstellingen die je via water, lucht en voedsel krijgt, welke ook elektromagnetische hervormingen ondergaan. Met andere woorden je zult behoorlijk hoge niveaus vinden van afgescheiden proteïnen vinden in zoiets als urine. Je wast letterlijk je oude lichaam weg en formateert en herbouwt dat terwijl je leeft, ademt en ermee  beweegt.

Het is best nuttig voor mensen om op een dieet te gaan dat meer water bevat, niet alleen water in zijn zuiverste vorm, maar ook via fruit en groenten. Dit schept een grotere lichtheid in het lichaam en helpt het lichaam om zijn elektrische structuur te herorganiseren. Het is echt eenvoudig, als je erover nadenkt, het is meer een beweging weg van de dichtheid en complexheden van wat je je moderne wereld hebt genoemd en om in een grotere staat van zuiverheid te gaan via welke je de genade van deze transformatie/ transformation kunt ontvangen.
ENERGIE STROOM IN HET LICHAAM
Tijdens de cellulaire transformatie in je lichaam, zal er een toegenomen energiestroom zijn
increased energy flow die gevoeld wordt in het parasympatische stelsel van het lichaam (d.i. de lagere ledematen, benen, knooppunten langs de ruggengraat en specifiek de zenuwcentra waarin de lagere lendenen zijn gelegen) en in de schouders. Elektrische gevoelens zullen omhoog en naar beneden in de ledematen van het lichaam gaan. Sommige mensen zullen ook zweet en migraine hoofdpijnen ervaren. Jullie zullen toegenomen energieën merken als je een gedachte manifesteert. Het is goed om voorzichtig te zijn met die energieën en je gedachten, omdat ze vergroot zullen worden in de tijd van de transitie tijdens cellulaire transformatie.  cellular transformation.
EXERCISE (OEFENING) GEWOONTEN
We hebben het belang genoemd van veel water drinken tijdens de cellulaire transformatie
cellular transformation. Het is ook belangrijk om meer fysieke oefeningen te doen (d.i wandelen, joggen, rennen, wandeltochten maken, zwemmen) die buitengewoon ondersteunend zijn tijdens de veranderingen. Ook oefening door dansen is specifiek sterk omdat veel energetische paden kortgesloten kunnen worden en door het lichaam heen geïntegreerd kunnen worden in de beweging die bij dansen hoort.
OGEN
Ascension Symptoms: Mind and Body | in5d.com
Het witte gedeelte kan geleidelijk van kleur veranderen, kan met bloed doorschoten worden en kan enigszins donkerder worden. In enkele gevallen kan dit een lichte tint roze krijgen in de ogen of een lichte tint bruin of groen krijgen maar in de meeste gevallen zal het rozig zijn. Deze verandering heeft te maken met de toegenomen snelheid van het bloed bij de oppervlakte van de ogen dat gezien kan worden. Het visuele veld van de ogen zal veranderen en je zult beginnen om de dimensies anders te zien   view dimensions differently terwijl je stoffelijke zien wordt aangepast terwijl dat uitwisselt met de opening van het derde innerlijke oog, tussen je huidige buitenste oog posities.

VINGERNAGELS
Meer ribbels kunnen in de vingernagels komen bij de gladde lichte, halve-maan lijn aan de basis van de vingernagel. Dit deel van de vingernagel kan beginnen te variëren en kan geribbeld worden.
HAAR
Een verandering in het haar kan plaats vinden als het haar op het lichaam zit en in de dikte van het haar  thickness of the hair  dat geleidelijk in enkele jaren dikker wordt. Deze verandering zal voldoende zijn zodat het gemeten kan worden.
HOOFD
Terwijl je begint te hervormen, komen dingen die zijn losgebroken, stukken die uit het weefsel komen, in je lichaam. In je hoofd, in je schedel, voor degenen die aan het muteren zijn en zelfs bij degenen die erover nadenken om zich daar op voor te bereiden, zijn er veel minerale structuren die worden weggeworpen in de cerebrospinale vloeistof. Dit materiaal gaat in de ruggengraat, door de zenuwen en dan het weefsel in, zodat als je dit weggeworpen materiaal weer in omloop brengt (recyclet), je je zeer onprettig zal voelen. Er kunnen verstorende sensaties zijn in het hoofd, in de ogen, ruggengraat en zenuwen (d.i. duizeligheid, hoofdpijnen, druk in het hoofd (meestal van achter tot voren en misschien ook van de ene naar de andere zijde).

Kijk ook naar:  Metaphysical Explanations Of Specific Physical Aches, Pains And Sicknesses  De voornaamste plek waar mutatie plaats vindt is in het DNA van de hersenen. Wat dit betekent is dat bepaalde hersenfuncties een beetje moeilijk gaan worden. Je visie/gezicht zal beïnvloed worden

Ascension Symptoms: Mind and Body | in5d.com
Je zult zeker beïnvloed worden door hoofdpijnen; op enige wijze zal je gehoor gaan veranderen; en het meest zal je vermogen om te voelen dat je een scherp focus hebt, de hele tijd worden beïnvloed. Jullie hoofden beginnen materiaal te bevatten dat in staat is om elektrisch kort te sluiten. Als je het gevoel hebt dat je je mentale helderheid verliest, dat er bepaalde dingen gebeuren in je hoofd, inclusief de hoofdpijnen, laat dat je voelen dat je in je hersenen kortsluiting hebt, en dat is vanwege het wegwerpen van dit materiaal.
Stemmingswisselingen zijn ook symptomatisch door de pogingen van het lichaam om meer Licht te integreren. Er kunnen momenten zijn waarop je je prachtig voelt en heel veel energie hebt, gevolgd door plotselinge ineenstorten en depressie als je de trekkracht voelt van de oude wereld.
HOREN
Het auditorisch (gehoor) bereik van de oren zal zich uitbreiden zodat je in staat zult zijn om de heden onhoorbare geluiden van de schepping van de Bron in je te horen en wat om je heen is. Deze verandering zal je in staat stellen om geloof in de Schepper te hebben door de geluiden te horen in je oren.  hearing the sounds in your ears.
Het bellen/rinkelen van tonen in de oren kunnen ook transmissies zijn van spirituele entiteiten of uit andere dimensies. spiritual entities  other dimensions.
Informatiegevers uit die bronnen maken zichzelf bekend aan je op de juiste tijd in je specifieke spirituele gang.
HART
Hartkloppingen kunnen de hele tijd gevoeld worden terwijl je hart gesynchroniseerd wordt 
synchronization met het ritme van de hartslag van de Aarde. the Earth’s heartbeat.
Veranderingen kunnen ook beleefd worden in het weefsel van de hartspier en strepen in het hartspier weefsel zullen beginnen om meer variaties laten zien. Het weefsel zal lijken zich meer uit te spreiden terwijl de hartspier dikker wordt.
Deze verandering zal het hart langer laten duren/leven en om een normale levensduur van 150 jaren te hebben voor een mens. De normale hartenklop zal toenemen in de volgende tien tot twaalf Jaren.
Ascension Symptoms: Mind and Body | in5d.com
Je kunt een grotere samentrekking zien rond het hart omdat als veel mensen reageren op de energie van liefde en licht dit in meer vergroting komt. Meer hartaanvallen of diverse ziekten zullen er plaatsvinden waar er een grotere beperkende energiestroom rond het hart centrum is. Dit kan worden vermeden door een groter besef van die energie en een grotere openheid voor emoties, loslaten, of om niet zoveel emoties vast te houden in het lichaam en manieren te vinden om ze harmonisch te beleven. De emoties moeten gevoeld worden, niet ontkend worden en de emoties kunnen dan meer stroom creëren en minder de levenskracht afsluiten.
HETE EN KOUDE FLASHES/FLITSEN
Die zullen door meer mensen gevoeld worden terwijl er cellulaire transformatie in het lichaam gebeurt. Het is net alsof jullie machines her-bouwd worden en de temperatuur standaard wordt dan vervangen. Het is net als een machine in een auto en zijn temperatuur standaard, omdat het een machine is, is verouderd. Dus op bepaalde wijze merk je dat als je nieuwe informatie in het lichaam opbouwt, in de cellen, dan ontwerp je de verschillende aspecten van het stoffelijke lichaam door deze transformatie weer. Dus terwijl dit gebeurt, is er een groter hiaat in wat er verwacht wordt, een groter beleven omhoog en omlaag, een grotere belevenis in omwenteling. Veel wordt weggegooid, veel dat niet langer meer werkt en verouderd is. Dit wordt weggegooid omdat nieuwe gegevens en nieuw materiaal geleidelijk worden  geïntroduceerd en in het lichaam ingebouwd.
Dit gebeurt bij alle wezens, of ze zich dat nu bewust zijn of niet. Degenen die er voor kiezen om niet op de planeet te blijven, alhoewel ze zich helemaal niet bewust zijn van hun keuze, hebben besloten om dit niveau van versnelling en verandering in het lichaam niet te ondergaan. Zij die er voor kiezen om hier te zijn in deze tijd, tijdens de snelle versnelling en verschuiving   rapid acceleration  van het stoffelijke lichaam, van het stoffelijke denken en van het emotionele stelsel, zullen keuzes gaan maken, bewust voor velen en onbewust voor velen. Maar allen zullen door de energieën absoluut worden beïnvloed. Allen zullen beleven, op een bepaald niveau, een verschuiving in het lichaam te hebben terwijl het lichaam natuurlijkerwijs naar een hoger niveau gaat van ontvangst en verbinding met zijn bron.
GEHEUGEN VERANDERINGEN
Meer mensen zijn nu in staat om hun bewustzijn aan te passen om ongeziene krachten te ontvangen van golflengtes uit het universum en om dit nieuwe bewustzijn te gebruiken om zichzelf te transformeren naar een nieuwe manier van zijn. Deze nieuwe binnenkomende impulsen van energie beïnvloeden de cellen die de mentale, emotionele en spirituele lichamen samenstellen spiritual bodies.  Mensen  manifesteren, op elk niveau, dit binnenkomende licht met hun gehele wezen.  Er zullen keren zijn waarop je zult worden geïnspireerd door flitsende herinneringen, een herinnering aan voorbije situaties en levens en andere werkelijkheden. Inzichten die eeuwig zijn en kosmisch beginnen cosmic in je lichaam te infiltreren en om het menselijke denken te verlichten op een wijze waarop  innerlijke lichaamscellen zullen worden geactiveerd. Het mentale vermogen van mensen zal aanzienlijk toenemen tijdens deze cellulaire transformatie.
Ascension Symptoms: Mind and Body | in5d.comJe kunt jezelf midden in een zin merken te staan terwijl je plotseling totaal vergeet wat je vervolgens zou gaan zeggen. Je kunt denken over iets dat gebeurde terwijl je problemen hebt om aan de herinnering van dat gebeuren toegang te krijgen. Terwijl je in een staat  van genade gaat tijdens de cellulaire transformatie transformation, hoe moeilijker het wordt om te verwijzen naar je verleden via je geheugen stelsel. Alle nutteloze gegevens worden uit je herinneringsfiles gehaald. Door beperking te  leren hanteren/ bemeesteren, was de voorbije verwijzing naar gegevens nuttig vanwege je aanvaarding van de werkelijkheid dat gebaseerd was op wat je denkt en eerdere belevenissen. De referentie van gegevens vanuit het verleden is weg aan het vallen en mensen zullen de herinnering niet moeten levend houden.

MENSTRUELE KRAMPEN
Vrouwen kunnen een lichter worden bloedstroom merken bij de menstruatie met minder stroming en minder verkramping. Sommige vrouwen in verwachting zullen makkelijker en korter hun kind baren met minder pijn en labor/werk.