Eric Raines’ energie opwaardering: “De duistere krachten zitten al in de manier van overleving, ……….. / 28 September 2017

Eric Raines’ energie Opwaardering:
“De Duistere krachten zitten al in de manier van overleving, al bijna een jaar nu…”
28 September 2017
Grote bewegingen naar de totale controle van de oppervlakte bevolking door de negatieve agenda werden gestopt en omgekeerd terug naar een grote duw voorwaarts naar de positieve polariteit/tijdslijnen.
door Eric Raines, 27 September, 2017
De 23ste september werd geduwd met zoveel snel “eind van de wereld” programmering zoals mogelijk is voor een enorm nodige oplading voor de negatieve krachten, en onbekend voor velen, de Draco alliantie gebruikte ‘Loosh’ energie om een portaal te openen om meer nodige ‘backup’ (reserve) te brengen.
In samenwerking met enkele oppervlakte grond bemanning die geankerd zitten in het stoffelijke, sluiten de portalen niet af, maar her-setten de oorspronkelijke tijdslijnen, openen zich meer tot Galactisch Bewustzijn naar de geprogrammeerde oppervlakte bevolking, en vangen/houden in quarantaine, enige grote spelers in de Duistere Krachten die met een groot succes werden ondergaan.

De Duistere krachten zijn in overleving mode geweest, bijna een jaar nu en ze duwen zo hard als ze kunnen voor meer en meer brandstof. Dit is omdat we zoveel sociale onrust zien, onstabiel weer, natuurlijke rampen, oorlogen en gerumoer van oorlogen dat sneller en sneller opkomt.

De negatieve agenda heeft langs de rand van het scheermes gelopen, al lange tijd.
Haal  voldoende negatieve energie uit de mensheid om hun agenda te vullen, en houdt ons af van het exploderen in een massaal ‘Armageddon soort scenario’ door alle etherische interferentie, sociale /politieke programmering en het ‘ons tegen hen’ mentaliteit. Zonder ons hebben ze geen batterijen en dit is een andere reden waarom er nooit een grote wereld eindigende oorlog zal zijn, gewoon omdat ze grote aantallen van hun “livestock”(levende have of vee) nodig hebben.
Ze bereiken het eind van waarmee hun manipulatie kan omgaan zonder de ineenstorting van hun gehele stelsel.
Hier is dus het ding… we weten al dat de oude wereld aan het instorten is. Velen cultiveren actief de zaden van de nieuwe wereld om de instorting van het oude te vangen.
De reden waarom we hier kwamen is om de mensheid binnen te leiden via de geboorte van de Gouden Eeuw zoals die pijnloos en vol liefde als mogelijk is.
Ga naar je eigen opname. Produceer je zo veel als je opeet? Welke waarde breng je naar de mensheid?
Als deze vraag jou gebrek laat zien, en als we eerlijk met onszelf zijn, dan hebben we allemaal gebrek aan iets, laat dit je niet ontmoedigen. Begin klein. Glimlach naar een vreemde. Houd de deur voor iemand open. Maak een maaltijd voor de buren.
We zitten allemaal vast in onze ‘bobbels’ en zorgen alleen voor onze directe omgeving. IK ben het niet die ons er doorheen haalt, het is WIJ die het doen.
Begin de gevoelens te openen die je hebt naar je directe vrienden/familie en begin dit te verspreiden naar iedereen. Zelfs als je nooit stoffelijk kunt uitwisselen met miljarden van die mensen, stuur hen je liefde, je waardering, je dank.
Blijf kalm. Blijf waar. Houd je zelf op een hogere standaard. We komen in onstabiele tijden van chaos voor de grote overgang. Een klein, volgehouden groep mensen die de wereld met liefde in hun hart houden, kan deze overgang zo veel sneller en gemakkelijker maken.

Word een van hen. Word een van de VS. Erken dat alles dat we dachten Waar is, kneedbaar is en we zullen van verbazende dingen in de komende jaren getuige zijn.
We weten allemaal dat er iets massaals komt voor de mensheid. Iets schitterends. Iets puurs. Het pad is duidelijker dan het ooit is geweest en we kunnen nu zien waar dit toe leidt.
Van mijn hart naar het jouwe,
Eric
Vertaald: Winny D.