Enorme Versnelling van de Ascentie Bezig, Vanwege de Frequentie Golf / 26 mei 2017 door Diane Canfield.

Enorme Versnelling van de Ascentie Bezig, Vanwege de Frequentie Golf
26 mei 2017  door Diane Canfield.

Geliefde Licht Stam,
We hebben in de laatste 2 weken versnelde tijdslijnen gehad door de manifestatie van een ENORME energie golf die in de laatst nacht 24 mei plaats vond. We zitten nog in de Ascentie Corridor/Poort. Je kunt mijn post hier vinden.  Here
Je kunt je enige tijd in de war gebracht en weggehouden voelen van de 3D werkelijkheid. Deze sensaties kunnen alleen maar toenemen. We zien ook een toename van psychisch helder zicht. Veel meer andere dimensionale wezens en voorwerpen verschijnen er voor me en dit gaat altijd hand in hand met voortdurende frequentie opwaarderingen.
We moeten doorgaan om in het moment te blijven zodat we die opwaarderingen kunnen voelen als ze plaats vinden. Als je gericht bent op een toekomstig gebeuren bestaan we niet langer meer in het moment. Als je gefocust bent op voorspellingen van andere gebeurtenissen, neemt dat je uit het moment van het NU.

Als je meer Golven wilt VOELEN en meer ENERGIE zul je de sprong moeten maken om volledig in het NU moment te zijn. Hoe doen we dat? We zijn volledig aanwezig in alles wat we doen. Als we ons richten op een ding, zijn we ons volledig bewust van het specifieke waarop we zijn gefocust. We multitasken niet, omdat dit een 3D slaaf stelsel attribuut is dat op zijn plek is gezet om ons bewustzijn te verlagen dus zijn we niet aangepast op de werkingen en inspiratie van de Goddelijke Schepper.
Ascentie gaat ALLEMAAL over het voelen van de Golven, over de downloadingen en opwaarderingen als ze binnen komen. Hoe meer we ons bewustzijn verbreden hoe meer we voelen. Men gaat niet eens uit fase uit het gevoel dat de Golven-in feite precies het tegengestelde zijn. Hoe meer aangepast aan het Universum, hoe meer men zal VOELEN dat de ascentie plaats vindt.

Er zijn veel stappen bij dit proces en de eerste is om het moment van NU volledig in praktijk te brengen. Geef, met wie je ook praat, je volle aandacht aan en blijf gericht op je gedachten dat die in het nu zijn, niet in het verleden of in de toekomst. Aan wat voor project je ook werkt, doe dit project volledig en totaal, grond je en maak zeker dat je gedachten stabiel zijn.

We evolueren nooit uit de symptomen van ascentie. Elke golf die we voelen is gecodeerd met zijn eigen opwaarderingen voor ons DNA. Geen twee golven zijn OOIT hetzelfde. Iedereen zit op zijn eigen niveau in dit ascentie proces en de golven zullen je precies geven wat je nodig hebt. Als je dezelfde symptomen hebt als anderen laat dit je vibratie niveau zien dat die dichtbij is en van dezelfde frequentie.
Het doel is om meer te voelen, niet minder. Degenen van ons die de golven voelen als ze binnen komen hebben al veel werk gedaan om tot het punt te komen in staat te zijn om ze te voelen en dat is geen kleine taak. Dit is het Ascentie proces, VOELEN.
Ascentie is een her-geboorte proces, dus zoals in de geboorte die soms pijnlijk kan zijn. Ascentie gaat niet geleidelijk naar zuivere vreugde terwijl we in dit proces zitten. We zullen tijden hebben van zuivere gelukzaligheid en andere keren met het gevoel van symptomen van onze DNA activatie welke ‘aan boord’ komen. Hoe meer je voelt, hoe meer je geklommen bent in het proces.
De Golf van de vorige nacht was een van de meest INTENSE golven die we tegenkwamen. Er was een manisch gevoel dat er bij kwam en een gevoel van niet weten wat je met jezelf moet doen. Het duurde de nacht in en ook overdag nog. De effecten komen nog binnen.
Sommigen voelden dat ze naar bed moesten omdat er geen andere manier was om om met de golf om te gaan. Sommigen voelden als geklutste eieren voor de hersenen. Er was een gevoel om niet in staat te zijn om zijn/haar gedachten te organiseren. Lichaamstrillingen en slaap zaken. Intense lichamelijk druk. Onvrijwillige spier bewegingen. Oogtrekkingen. Hoofdpijn. Sommigen ervoeren depressie en verdriet terwijl weer anderen intense vreugde hadden en geluk. Vibrerende en voorwerpen zien vibreren. Hartkloppen dat in snelheid toenam en toegenomen bloeddruk. Intense honger. Lichaamswarmte die in vlammen stond. Hart kloppingen. Vandaag voelen we nog de effecten van de energie toename en dat zal doorgaan.
Tijdens die intense golven is het ’t best om je te ontspannen en de binnenkomende golf te accepteren. Grondwerk werkt heel goed voor de symptomen en ook extra water drinken. Weiger de versnellingen niet. Ontspan je, vind een prettige plek en rijd de golf uit als die binnenkomt. Elke golf die ik sedert 2010 heb gevoeld zijn allemaal uniek geweest. Ze moeten allemaal gewaardeerd, geëerd en gerespecteerd worden omdat dit de GOLVEN zijn die onze Ascentie brandstof geven. Wij zijn de Bewakers van het Ascentie Proces en we zijn hier om de missie te voltooien die ons is gegeven door de GODDELIJKE SCHEPPER. 
Ik houd van jullie allemaall!  In Dienst en Liefde
Diane Canfield

Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Energy & Wave Expert
Copyright © 2017 by Diane Canfield. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article and all links are included
Website and sign up for my newsletter : http://www.dianecanfield.com
Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl