Energienieuws: Je evolutie van 1 januari tot nu bekijken / 23 oktober 2019 / Door Fran Tielemans

Energienieuws: 
Je evolutie van 1 januari tot nu bekijken
23 oktober 2019 / Door Fran Tielemans
Dit is een goed moment om even balans op te maken van 2019 voor jou, tot nu toe. Je evolutie van 1 januari tot nu te bekijken, de grote en kleine drempels die je bent overgegaan, of de drempels te zien die nog voor je liggen.

Ben je tevreden met je jaar tot nu toe? Vind je dat je er alles hebt uitgehaald wat je kon, of heb je het gevoel dat je kansen niet hebt genomen?

Het mooie is dat alles is zoals het is, en dat je op elk moment van je leven tevreden kan zijn met je koers, of je koers kan veranderen. Jij bent aan zet, jij zit aan het stuur van jouw (levens-)wagen, en jij bepaalt welke richting het uitgaat, welke hindernissen je kan of wil nemen, en welke hindernissen je met een grote bocht wil vermijden.

En ook al word je soms getriggerd om jouw weg te verantwoorden naar anderen toe (omdat je je schuldig voelt omdat je niet hun weg kiest, of omdat je hoopt dat anderen jou zullen begrijpen) – jij bent zélf de enige die verantwoordelijkheid draagt over je eigen leven.

Het is goed om de komende week heel eerlijk met jezelf te zijn, en de moed te verzamelen om jouw koers te verstevigen, of te veranderen, wanneer je diep in je hart weet dat dit nodig is voor je.

Om heel goed te centeren, want je koers kan je pas écht goed voelen en kennen wanneer je heel stil kan zijn, helemaal tot rust komt en dan je eigen hart leest. En om nadien doorheen je angsten en onwil en weerstand naar verandering te gaan, wanneer je diep in jou wéét dat dat nodig is nu. En voel je dat het je al aardig lukt om op jouw koers te blijven, geniet dan de komende week van dit besef, koester je Zelf, en deel jouw harmonie volop met anderen. De wereld heeft het nodig.

Fran Tielemans
www.maitreya.be