Energie Update: Enorme Golf van Energie Komt Nu Binnen! Tijdlijn Shift Vordert! / Gepubliceerd op 13 June, 2017 door contramimi

Energie Update: Enorme Golf van Energie Komt Nu Binnen! Tijdlijn Shift Vordert!
Gepubliceerd op 13 June, 2017 / door contramimi
Energie Update:
Enorme Golf van Energie Komt Nu Binnen! Opening van Alle Rasters voor Versnelling van de Tijdslijnen
Door Diane Canfield:
Geliefden,
We worden NU overspoeld met Enorme Energie Golven. Jullie zullen ze in je bewustzijn voelen. Je zult voelen alsof je wordt weggetrokken uit deze Werkelijkheid.
Vandaag was een dag van vermoeidheid en lage energie die binnenkwam. Je kunt je wiebelig voelen en alsof je niet rechtuit kunt lopen.
Je kunt je mistig voelen als de Golf je bewustzijn raakt. Je kunt Super vage Ogen hebben. Je kunt een sterk gevoel hebben dat je niet meer in deze werkelijkheid hoort. Je kunt het moeilijk vinden om iets te doen, inclusief de rest. Je kunt de NIEUWE symptomen voelen waarover ik vertelde in mijn laatste interview – niet wetend wat je met jezelf moet.

Deze energie maakt de banden losser met deze werkelijkheid omdat die samensmelt met de hogere rijken. Dit opent alle rasters en baadt ze in het LICHT om onze ontwaking en evolutie te versnellen. Dit laat de blokkades en oude energie niet meer plakken welke niet langer meer nodig zijn. Nieuwe tijdslijnen zullen nu beginnen op te duiken en in staat zijn om door te gaan.
Het beste om in deze situaties te doen is om naar buiten te gaan en je op blote voeten te gronden. Dit helpt om de symptomen te verminderen. Ontspan je en stroom met de energie mee als die binnenkomt. Weiger dat niet of ga niet in de angst. Accepteer de energie en laat die blijven zo lang als dat moet.
Ik zal later meer updaten als dat nodig is. Ik wordt met energieën geslagen op het moment en ik doe mijn best om dit rapport voor iedereen naar buiten te krijgen!
Ik houd van jullie allen!    
In Dienst en Liefde      
Diane Canfield

Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Energy & Wave Expert  Copyright © 2017 by Diane Canfield. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article and all links are included

Website and sign up for my newsletter: http://www.dianecanfield.com
Vertaling: Winny