Energie Update 20 Juli / 21 juli 2015 / Door Fran Tielemans

Energie Update 20 Juli
21 juli 2015 / Door Fran Tielemans
De energie in juli is tot nu toe heel krachtig geweest. Er is een bijna onophoudelijke energie-instroom, waardoor allerlei symptomen opnieuw de kop kunnen opsteken, zoals moeite om te focussen, vermoeidheid, pulserende kruin of verhemelte, pieptoon in oren, draaierigheid enzovoort. Heel markant is dat velen pijn rapporteren in de spieren en gewrichten van de onderste ledematen, wat erop wijst dat er een intens aardingsproces aan de gang is. Wat deze fysieke symptomen betreft: wees daarin best heel nuchter en geaard. Zijn er dingen waar je je zorgen om maakt, laat die dan checken bij een gecertificeerd gezondheidswerker/arts. Fysieke gezondheid is een kostbaar goed.
Ook de Aarde is opnieuw woelig: aardbevingen in China, Japan, vulkaanuitbarstingen op Bali en in Mexico, een tyfoon in China, overstromingen in Arizona enzovoort. Op de Zon is het vrij rustig, al heeft een zonnevlam gisteren toch weer een CME veroorzaakt, wat duidelijk te voelen was in ons fysieke/subtiele lichaam.

Markant ook hoe ‘New Horizons’ vanaf nu foto’s doorstuurt over Pluto: voor het eerst kunnen we zien hoe Pluto eruit ziet! Tijdens deze Pluto retrograde wordt Pluto voor het eerst ‘belicht’: een kanjer van een metafoor voor de grote verschuiving in het collectief transformatie-bewustzijn hier op Aarde!

Volgende week krijgen we de tweede Volle Maan van deze powermaand, waardoor beweging, verandering, herziening en loslaten nogmaals getriggerd wordt, zowel individueel als in het maatschappelijk bewustzijn.
Maar het is ook zomer, en overal zien we mensen genieten van hun tuin, van het mooie weer, van de zwoele kruidige avondlucht, van leuk gezelschap, muziek, lekker eten, en van al wat het de moeite waard maakt om hier en nu mens te zijn op deze Aarde, in dit lichaam, met deze zintuigen. En jij, denk jij eraan om voldoende te genieten hiervan?
Keep the Faith
Fran