Energie Opwaardering, adem hogere frequenties in / 4 oktober 2017 / Door Terence McKenna

Energie Opwaardering, adem hogere frequenties in.
4 oktober 2017

Door Terence McKenna
Het ontwaken van 5D Healing
De energieën zijn echt op het moment klop gegeven. De Grote Verandering die we net voorbij zijn gegaan, heeft alles een beetje op zijn kop gezet. Het is allemaal hobbelig mensen, echt haperend. Er is veel statisch in de atmosfeer, omrasterende energieën die mensen laten voelen dat ze elastisch zijn waar je die dichter en dichter naar toe getrokken wordt. Voor anderen is deze energetische statistiek duizeligheid veroorzakend, wazige katoenen wollen kop waar je blijvend op de top van de dagelijkse routines uitdagend kunt zijn. Denk aan kwik retrogade,  dan tienvoudig. Verwacht vertragingen, obstakels, schrappingen, vermengingen, en algemene gekte met afspraken, regelingen en plannen. Zaken met technologie kunnen een probleem worden, blijf kalm en ga door de hobbels heen met geduld, als je je boos te voelt en verdrietig bent dat zal de uitwisseling voeden. Blijf geduldig met liefde om je af te schermen.

Om je bewustzijn uit te breiden laten we voorgenomen of randvoorwaarden ideeën over God los, sterfelijkheid, de kosmos en ons innerlijke zielen wezen. Dit is een diepe uitdagende transformatie en een die echt zijn tol op ons kan hebben. De wereld waar we in leven is aan het buigen/krommen, hij is aan het fluctueren, rimpelt voor onze ogen. Dimensionaal slippen, je bewust zijn van andere tijdlijnen, of visueel, telepathisch of in lucide dromen, ze nemen toe als we onze inter cellulaire vibratie laten toenemen. Tijd  anomalieën kunnen gebeuren. We worden toenemend hyper bewust van de energie in elke dag situaties en uitwisselingen. We kunnen ons overweldigd voelen op een dag en zelden naar de volgende willen gaan. Veel mensen rapporteren dat ze flippen tussen te moeten slapen de hele tijd en tussen het nauwelijks te slapen. Anderen ervaren levende dromen, astraal reizen, openbaringen en intens karmisch loslaten. We gaan opwaarderen op onze eigen snelheid. We gaan alleen krijgen waar we mee om kunnen gaan. We kunnen altijd stoppen om onze adem terug te halen en te her-groeperen.
Het inspecteren van ons denken, lichaam, spirit drie eenheid gebeurt op het DNA niveau.  Slapende strengen die voor toekomstige evolutie zijn ingesloten worden geactiveerd door kosmische golven die poorten triggeren en die laten hogere frequenties los in onze atmosfeer. Het komt allemaal door onze adem. We ademen op een zeer lichte wijze in de matrix. Dit laat ons vibreren aan de onderkant van het universele frequentie spectrum. Door onze adem te verlengen en te verdiepen verheffen we onze cellulaire frequentie. We verhogen onze vibratie.
Dit heeft een kalmerend effect op ons driedelige stelsel. Ons hart snelheid gaat naar beneden, ons denken ruimt op, onze spirit ontwaakt. Alles door de ademhaling. Door in onze keel te ademen, onze borst en buik trekken we Gaia’s energie in onze kern, we laten de matrix statisch, en stress en ongerustheid los als we uitademen. Na het oefenen en belichamen van diepe adem in ons dagelijkse leven, in ons sacrale en wortel chakra’s, worden we in staat om deze chi, deze hogere frequentie energie, door de adem, in onze heilige en wortel chakra’s te trekken. Dit op zijn beurt laat dichter karma los en verbetert ons vermogen om uit de matrix te ont-pluggen.
Ademen is leven. Om in de matrix te ademen is ons energie stelsel afgesloten te houden. Om onze adem te verdiepen en te verlengen is om naar de 5de dimensie te gaan en verder. Zoals domino stenen die leren om kwantum te ademen, is deel van een ketting reactie van verbrede verenigd bewustzijn. Zoek geluid heling op, meditatie groepen, en langzamer yoga oefeningen zoals het kundalini en assana oefeningen om dat proces te helpen.
Blijf wakker mooie mensen, de energieën zijn in de war en rotsig, dit kan leiden tot verwarring en een ondersteboven gooien specifiek voor degenen die nog slapen. Het besef dat iets bezig is maar niet in staat om te identificeren wat het is of om te resoneren ermee kan heel desoriënterend zijn. Dit kan leiden naar agressie, verbijstering en onvoorspelbaarheid in mensen. Wees behoedzaam als je buiten bent. Wees je bewust van je omgeving en blijf gegrond. Matrix deprogrammering, DNA opwaarderingen en energetisch herschrijven… Het is echt een beetje “woo” soms.
Denk er aan om te ademen mensen, en we zullen in orde zijn! Ga veilig in het surfen, in licht en liefde.
Mantra:
Ik ben veilig, ik ben veilig, ik ben veilig.
Ik ben kalm, ik adem ongerustheid uit, en stress en vrees. Ik haal vrede in, ik haal
vreugde in, ik inhaleer liefde.
Ik ben een met de universele liefde licht energie, Namasté 
Gepost op 12 oktober ‘17