Druk op de ketel: de hoge 22/4-trilling van 2020 / 18 Januari 2020 / Door Fran Tielemans

Druk op de ketel: de hoge 22/4-trilling van 2020
18 Januari 2020 / Door Fran Tielemans
Je merkt overal rondom en misschien ook in jou dat de hoge 22/4-trilling van 2020 druk op de ketel zet.

Dit is goed nieuws wanneer je steeds opnieuw goed afgelijnd bent en probeert te leven vanuit je Hoogste Zelf.

Dan surf je hoog, zal je dit jaar meer dan ooit het gevoel hebben dat alles beweegt, dat je vooruit gaat, dat je rondom jou steun en kameraadschap ontdekt, dat je steeds meer verbondenheid voelt.

Wanneer je nog worstelt met je lagere aflijning (wensen en verlangens die niet je hoogste weg zijn, tegen je eigen stroom in gaan, jezelf te comfortabel voelen op een lager level van zijn en functioneren daar waar je Hoger Zelf je veel verder stuwt,…), dan kan je je behoorlijk ongemakkelijk voelen, kan je voelen dat je afgeremd en tegengewerkt voelt.

Veel stilte, auraschoonmaak, luisteren naar de stille stem van je Hoogste Zelf, de moed verzamelen om nieuwe stappen te zetten en vooral heel eerlijk durven zijn met jezelf, dat helpt.

Het kan ook zijn dat je nog je weg aan het zoeken bent om al dat Licht dat afgelopen jaar is binnengekomen vorm te geven.

Je leven herorganiseren, nieuwe dingen aanpakken, dingen veranderen, het vraagt veel tijd, aandacht en drive om dit te doen, maar het loont.

Door hier en daar je prioriteiten te herschikken, door het juiste midden te vinden tussen de lat hoog te leggen voor je Zelf én tegelijk ook zacht te zijn voor je lichaam en fysieke grenzen, vind je uiteindelijk wel je weg, en zal je doorheen het jaar jezelf een heel stuk meer kunnen ontplooien en een nieuwe harmonie bereiken.

In elk geval is aarden de hoofdboodschap dit jaar: het hoge (22) concreet maken. Telkens weer die vraag: ‘En wat ga je eraan: ermee doén?’

Goed centeren helpt nu, omdat dit een tijd is van snelle verandering, onvoorspelbare wendingen en verrassingen alom.

Fran Tielemans
www.maitreya.be