De trein van 2020 dendert met grote snelheid verder / 11 Maart 2020 / Door Fran Tielemans

De trein van 2020 dendert met grote snelheid verder
11 Maart 2020 / Door Fran Tielemans

De lente nadert, en waarschijnlijk ben je net als iedereen toe aan meer zon, warmte en meer buiten bewegen.

De afgelopen maanden hebben veel van je gevraagd, en de trein van 2020 dendert met grote snelheid verder.

Eigen aan dit jaar zijn plotse veranderingen, onverwachte wendingen, doorbraken met nadien dan (voor even) ontspanning en herademing. Om dan weer aan grote snelheid verder te gaan.

Dit speelt zich zowel binnen in jezelf af, maar ook in jouw buitenwereld. En even eigen aan deze tijd is het voortdurend geconfronteerd worden met weerstanden, in jezelf, maar ook rondom jou. Je kan daar heel moe van worden, van dat innerlijk verzet naar bijvoorbeeld nieuwe visies en overtuigingen – waarvan je wel weet dat je’lichter’ en hoger trillend zijn dan je oude lang gekoesterde overtuigingen – maar waar je je nog een beetje aan vastklampt.

Je kan je ook heel moe voelen door lagen emoties die opdwarrelen, door de grote lichtinstroom die regelmatig binnenstroomt nu, of die je bewust naar binnen neemt. Je vermoeidheid heeft zeker ook een fysieke component. Door voeding die niet echt afgestemd is op je lichtere staat van zijn die zich stilaan neerzet, door te weinig beweging of teveel drukte, of te weinig contact met de natuur (dus ook met je eigen lichaam).


De sleutel is zoals altijd Liefde voor je Zelf. Wanneer je stopt met jezelf onder druk te zetten door te denken aan al wat je ‘moet’ doen, en in plaats daarvan te denken aan hoe goed je voor jezelf zorgt door lichter te denken, door toch wat moeite te doen om dingen te doen die goed zijn voor je emoties, voor je lichaam, voor je energieveld en je functioneren, dan maak je het zoveel lichter en makkelijker voor jezelf, en lost zoveel weerstand zich vanzelf op. En dan kan je weer vooruit. In herademing.

Fran Tielemans
www.maitreya.be
https://www.lichtwerkersnederland.nl/