De Aarde herschikt haar energieën / 6 juli 2019 / Fran Tielemans

De Aarde herschikt haar energieën
6 juli 2019 / Fran Tielemans
Je voelt aan alles dat de ‘atmosfeer’ geladen is in deze tijd tussen twee eclipsen in. Twee zware aardbevingen in Californië, een vulkaanuitbarsting in Italië, – de Aarde herschikt haar energieën. Net zoals jij dat waarschijnlijk aan het doen bent.

Veel kans dat je afgelopen tijd tegen je eigen muren aan bent gelopen, je gefrustreerd hebt gevoeld omdat je je nog in situatie X bevindt en je eigenlijk al in situatie Z wou zijn (wat eigen is aan een week met een 12-trilling in een jaar met een 12-trilling).

Je kan je afvragen of je vroegere dromen of doelen nog wel actueel zijn, of er zich geen wijzigingen aandienen, of misschien zie je nu in dat je wijzigingen aan te brengen hebt in de weg naar je doelen. Energetisch kan je je in deze periode vaak voelen als een uitgewrongen dweil, moe, emotioneel en dooreengeschud. Veel aandacht besteden aan je lichaam is nodig nu. Ook helpt het om telkens weer terug te komen naar het moment, en van dat moment je hemel op aarde proberen te maken. En vooral goed te kijken, te luisteren en te voelen, want als er zich in jouw leven veranderingen gaan aandienen, zal je er vast nu een glimp van opvangen.

Fran Tielemans
www.maitreya.be