Ascentie poort: De evolutionaire nieuwe cyclus 13 / June 9, 2017 / Shekina Rose

Ascentie poort: De evolutionaire nieuwe cyclus 13
June 9, 2017 / Shekina Rose
Velen van de ultra-gevoelige blauwe stralen, sterrenzaden, voorlopers en oude zielen die al lange tijd op het pad zijn geweest kunnen zich vermoeid en afgebrand voelen. Kijk opnieuw naar de manier waarop je de huidige energieën ontmoet, inclusief je meditaties en spirituele oefeningen. Het kan uitdagend zijn om je normale werk te doen en om dingen af te krijgen. Er is een oproep voor je om innerlijke rust te hebben en vreugde als resultaat van jaren en decades van evoluerende en transformerende energieën.
Er is een 11 11 en een 10 10 evolutionaire poort voor de sterrenzaden die klaar zijn om in dit nieuwe multidimensionale Universum van besef te gaan.
Poort Getal Vervolg Betekenissen
De 11:11 portaal poort is een vervolg voor gecodeerde triggering om een hogere missie te bewerkstelligen in jullie verbinding samen.

De 10:10 Ascentie poort, z’n einden, her-geboorte, nieuw leven in een hogere frequentie, een volle cyclus is compleet en heel. Als je eenmaal dit niveau bereikt kun je een hogere frequentie en een volgende koers van activatie kiezen.
Door deze poort in je nieuwe leven, kun je de grootste aspecten brengen – bekrachtiging van zielen wijsheid, liefde en wat je verkregen hebt. Je kunt niet door de poort brengen wat je nieuwe leven en bedoeling, je relaties en banden aan het verleden niet dient.

13 is “De Terugkeer van de Godin in Alle Dingen.” De Heilige Kracht van 13 brengt en draagt de frequentie resonantie van transcendentie van de stof en de belichaming van ascentie , de Nieuwe Aarde frequentie code, Eenheid en Eenzijn Maria Magdalena, Moeder Maria, Shekinah en Sophia; natuurlijke ritmes die in evenwicht komen en in heilige orde; je kracht terugnemend door het heilige goddelijke vrouwelijke.
Jullie zijn de nieuwe voorlopers/code dragers en stuur/richt ambassadeurs die aan de front linies zijn geweest en door de multidimensionale rijken de download brengen naar dit plan. Jullie hebben geboorte gegeven aan de goddelijke vibratie frequentie om het rooster en nieuwe templates te verankeren.
Anderen begrijpen misschien niet wat je missie en je pad is geweest of erkennen hoe je zo vermoeid bent geworden en dat je een her-zicht en her-stel nodig hebt. Zij hebben hier geen begrip van en van deze rijken van dienst. Ze kunnen rondom je een wegwijzer zijn en zeggen: “Laten we naar het volgende project gaan,” zonder bekommering voor de nodige toestemming voor jullie en de integratie. Terwijl deze tijd in je stabiliseert kunnen de energievelden van genade en harmonie en de juiste verbinding van de poort gebeuren.
De gecombineerde poort van de 11 11 en de 10 10 stellen terzelfdertijd voor dat je tijd opnieuw bekijkt en de nieuwe signalen die aan je worden voorgesteld her-behandelt. Wees stil en kijk in de nieuwe richting van spirit. Als je doorgaat te duwen in de richting zoals je deed, zul je deze gelegenheid missen door dezelfde rituelen en routines te doen. Neem deze tijd van vernieuwing rustig en duw de energieën niet. Je staat de hoge-frequentie energieën toe om door de sluier te prikken en je te verbinden in nieuwe wijzen van zijn.
Vreugde, liefde en gelach roept je op als je innerlijke kind wil spelen. En er zijn dingen waar je van hield te doen en bent vergeten en kun je ze opnieuw in je leven toelaten op nieuwe manieren?
Als je opnieuw herhalingen hebt van gezondheidszaken, energie wegtrekken en/of vermoeidheid en nieuwe gevoeligheden die naar je toe kruipen, dan wordt je gevraagd om je aan te passen en niet noodzakelijkerwijs te doen wat je deed in het verleden en/ of wat standaard is. De natuur en andere niveaus van zelf-liefde voor je verbinding naar het leven en anderen spelen hierin een sleutelrol. Wat er nodig is voor je vernieuwing en transcendentie is heel specifiek voor je lichaam’s gevoelige template en gepast voor jou maar niet noodzakelijk goed voor een ander.
De ultra gevoelige empath, sterrenzaad en blauwe straal moeten zijn of eren haar unieke pad, ritmes en cycli ook omdat ze prachtige geschenken aan je geven. Een opwaardering van een grotere stabiliteit en fundering wordt voor jullie geschapen. Je aanwezigheid van je zijn is een groot frequent geschenk aan de Aarde en de mensheid. Jullie her vestigen de empathische heilige resonantie velden voor de Aarde, de Natuur, de Universa en de Kosmos.
De Blauwe Straal Wezens zijn ultra-gevoelige, empathische zielengroep zoals de Indigo’s die uit veel verschillende opgestegen planeten kwamen en uit lichtrijken om de genetische code van de mensheid te verlichten en het Gods Bewustzijn op Gaia te verhogen. Zij zijn de verloren straal van de Licht-Werker . “Shekinah”, een Hebreeuws voord in de “Taal van Licht” is een mentor van de Blauwe Straal. Shekinah is het verloren aspect van de het heilige Goddelijke Vrouwelijke van de Schepping die de belichaming is van God, het ascentie proces.
Blauwe Straal is het ziel groep bewustzijn van het hoogste aspect van alle Blauwe Stralen. Samen geven we jullie deze transmissies:
Copyright © Language of Light vocal sound transmissions by Shekina Rose of 
www.shekinaspeaks.com – Toestemming is toegestaan om te kopiëren en dit artikel en video’s te her distribueren op de conditie dat de URL www.shekinahspeaks.com is ingesloten als de bron en de is gratis gedistribueerd en op niet-commerciële basis.  E-mail: shekina444@yahoo.com
 http://www.shekinaspeaks.com/