Ascensie Opwaardering: de Implosie van de gebrekkige stelsels, versnelling / 23 september 2017 / Rick Jewers

Ascensie Opwaardering: de Implosie van de gebrekkige stelsels, versnelling
23 september 2017 / Rick Jewers

Heden zijn vele belangrijke gebeurtenissen bezig, die verbonden zijn aan de komende betekenisvolle Verandering. Alhoewel Jullie midden in een constante Verschuiving zitten, zullen er te identificeren punten zijn waarbij betekenisvolle naar boven gaande beweging getuigd zal worden, door Jullie. Jullie hebben nog de feitelijke bevestigingen nodig om te zien, om volledig te geloven in deze Ascentie en te waarderen, ze zullen overeenkomstig worden uitgevoerd. We wensen voor Jullie om door te gaan met observeren en getuige te zijn van de implosie van de huidige stelsels van maatschappelijke controle en, wat meer belangrijk is, Jullie energie, de gedachte vast te houden en je voldoende te focussen op het rectificeren van de huidige stelsels, om over te gaan gedeeltelijk EN TIJDELIJK naar 5D.

Als meer en meer “geChristenden” op de plaat stappen en hun Goddelijkheid promoten met een soort van “show en vertellen”, dan versnelt de verandering. Als meer en meer van Jullie toestemming trekken uit het oude, versnelt dat de verslechtering. De geld controle op Gaia zal snel terug komen in het Licht, om gereinigd en opgetrokken te worden, iets meer om meer volledig samen te gaan met de Ascentie Tijdslijn. Omdat er zoveel van Jullie heden in Jullie Licht staan en in je Goddelijke rol, verzekerend dat de matrix ineenstort, is de chaos aan het beginnen op hogere niveaus met betrekking tot de dynamieken die het “oude” stelsel samen hielden. Het “oude” stelsel KAN NIET de druk van Licht weerstaan, en daarom zal al zijn kwade bedoelingen daarin terug geduwd worden, in een enorme betekenisvolle karmische actie. Als meer en meer elke dag uit de beperkingen stappen van de werkelijkheid die gecreëerd worden door de huidige stelsels, zal de implosie van de stelsels versnellen. Jullie voornaamste instrument om je terug te trekken van Alle huidige Matrix stelsels heeft Jullie toestemming.

Houd Je beperkte inkomsten uit het stelsel, om een hogere vibratie te bevredigen totdat Jullie voldoende naar voren Verschuiven omdat het niet langer nodig zal zijn. Degenen van Jullie die op hogere posities van rijkdom staan, delen dit met de laagste zuiveren in deze tijd, om de over alles heen opheffing van Gaia en het Collectief als geheel te helpen. Dit delen van rijkdom zal brandstof geven en verder gaan naar de voorwaartse Verschuivingen. Dus NU zullen de rijke Goddelijken worden opgeroepen voor Ascentie Ondersteuning, maar ook als een richting geven van een veilige draad naar voren die anderen kracht geeft. Denk eraan, regeringen druk geld uit door je wil, en in en oogwenk, ze konden geld drukken om aan ieder individu te geven op de planeet, en ALLE rijke personen financiële statussen devalueren, als ze dat wilden…

Related: Returning to Divine Wholeness!

Wat er getoond wordt en gepresenteerd in Jullie voornaamste media is een onjuistheid door de veiligheid van de “oude” stelsels. De nieuws media’s zijn in botsing om de 4D/3D stelsels in tact te houden, maar in werkelijkheid, achter de schermen van hun voorkant, is die eigenlijk aan het ineen storten. Weet en deel de Waarheid van wat er eigenlijk aan het gebeuren is, verspreid het besef.

Jullie zon zal weer buitengewoon actief worden, binnenkort. Velen van Jullie zullen weer bekrachtigd worden bij het energetische Licht niveau door deze zonne gebeurtenissen om Jullie op te ‘stoken’ voor dichtbije bedoelingen. Let op de geschreven informatie die voor Jullie wordt neergezet door Goddelijke middelen en die Jullie onderwijzen hoe je Jullie energetische velden bekrachtigt door adem methodes te gebruiken, maar er niet toe beperkt zijn. Jullie beoefenen ook Jullie Goddelijke gaven om ze verder te versterken terwijl je in de volgende ronde/Verschuiving gaat. Twijfel en ongeloof hebben hier geen plaats meer, dit is echt, zoek Je eigen bevestigingen, als Je dat moet, zoals in het begin.

Er zijn belangrijke aanwijzingen die opduiken voor Jullie zodat je meer vlot de punten verbindt terwijl Je nieuwe punten krijgt. Blijf Jezelf opbouwen voor wat er gaat komen. Zoals altijd, alleen goede bedoelingen worden ondersteund sedert 2012 en blijven doorgaan. Integreer alle deugden, her-plaats alle niet-deugden met vertrouwen en geloof, zoals Jij dat ziet. Begrijp dat geen-deugd Je ontkracht. Blijf hardnekkig volhouden om Jullie Licht niet een andere Ziel op te leggen, wat betekent als Jij daar bent om te helpen, zal er een deur opengaan voor Je om dat te doen. Geef je toestemming niet weg, dat zal Je ontkrachten.

Veroordeel een ander niet om hun eet gewoontes of enige gewoonte die niet goed voelt voor Jou, denk eraan dat ook zij op een reis zijn, maar er is een duidelijke individualisatie betrokken bij elke reis, en iemand met een gewoonte, kan Je verrassen in een oogwenk. Alle dingen gebeuren in Goddelijke Timing en als ze moeten, op een individuele basis maar ook op een collectieve basis. Dit is een Ascentie proces met velen op veel verschillende niveaus, oordeel niet, help alleen als een deur zich opent voor Jou om dat te doen, dat zal Jouw sleutel zijn om te Weten dat zij klaar zijn om door te gaan in een specifiek gebied.

Related: The Arcturians : Your Intimate Relationship with Gaia’s Ascension

Liefde en Licht
Rick


Vertaald: Winny D