Ascentie Berichten Meer als Liefde Uitbreiden / 19 Augustus 2015 / Kara Schallock

Ascentie Berichten
Meer als Liefde Uitbreiden

19 Augustus 2015 / Kara Schallock 

Een vrouw die ik ken werd eerder dit jaar een visioen gegeven. Zij werd gegidst om een genezingscentrum te beginnen gebaseerd op “Paying it Forward” (iemand doet iets voor jou zonder daar iets voor te vragen, en jij op jouw beurt doet iets goeds voor een ander zonder daar iets voor te vragen, enzovoorts…), waar er geen geld uitgewisseld wordt; slechts een belofte de genezing op de één of andere manier voorwaarts te “betalen”. Zij vertrouwde erop dat haar de weg voorwaarts getoond zou worden. Haar Ziel vertelde haar dat een nieuwe kans zichzelf zeer goed mag presenteren, hetgeen eerst voorbij haar financiële middelen of kundigheid mag schijnen te zijn. Zij had er geen idee van hoe haar visioen zich zou manifesteren, doch zij vertrouwde. Ze vroeg waar dit centrum zou zijn en zij werd naar een stuk land gegidst. Haar werd ook door sommigen verteld dat het een dwaas idee was, per slot van rekening, was er geen huis op het stuk land en zij moest een plaats om te wonen hebben. Maanden later stuurde een vriend haar een overzicht voor een 7-hectare stuk land … hetzelfde land waar zij naartoe gegidst was! Ze kocht het. Zij weet momenteel niet hoe het zich zal ontvouwen, doch ze vertrouwt op haar begeleiding, aangezien zij stap na stap begeleid wordt. Zij heeft de details van het visioen niet en zij heeft er geen idee van hoe dit alles zich zal ontvouwen. Zij weet slechts dat zij bedoeld is om dit te doen, hoewel zij perioden van angst en twijfel heeft.

In de 9de Eeuw V.C. was er een krachtige profeet genaamd Elijah. Hij ging door vele beproevingen en lijden heen, doch volgde altijd zijn begeleiding, ongeacht van het niet weten waar het naartoe zou leiden. Hij had ook veel twijfel en geloofde van zichzelf niet een profeet te zijn; zo onwaardig voelde hij zich. Hij werd vaak door een Engel bezocht. De Engel vertelde hem, dat als een persoon twijfelt en zich vragen stelt, die persoon inderdaad gezegend is, want diegenen die nooit twijfelen of iets in vraag stellen worden naar de valse trots van het gescheiden ego geleid. Toen Elijah in grote twijfel was over wat hem gegidst/verteld werd om te doen, zei de Engel, “Gebruik je Kracht/Macht!” Elijah vertelde de Engel dat hij een dergelijke kracht/macht niet had; Alleen God heeft dat. De Engel antwoordde dat allen de Kracht/Macht van de Bron hebben en het niet gebruiken.
Ik vertel deze verhalen omdat wij door de Magdalen toegangspoort en de Leeuwen Poort gewandeld zijn, hetgeen onze Kracht/Macht verder ontwaakte om tot een veel hogere graad te creëren en te manifesteren dan voorheen. Echter, de meesten vertrouwen dit niet en handelen alsof zij nog steeds in de oude, beperkte manier van leven zijn. Trek je oude kleren uit en kleed je in je Nieuwe kleding van Licht en neem slechts één stap richting je visioen; richting het Nieuwe Leven. Laat het eindresultaat los, want het is misschien niet wat je visualiseert. Alles is in Goddelijke Orde en alles dat aan jullie gevraagd wordt om te doen is om een stap te nemen. Jullie kunnen deze oefening gebruiken, als je ermee resoneert:
De Gouden Roos

Visualiseer een Gouden Roos recht voor je, met de stengel die de Aarde ingaat. De bloem is van goud en volledig ontloken. Plaats je visioen vanaf het begin tot het einde in detail in de bloem. Kijk naar de bloem terwijl je visioen transformeert in/naar Wit Licht. Laat dan de Roos los in/naar het universum, ernaar kijkend terwijl het uit het zicht vandaan zweeft. 
Wanneer je de Roos loslaat in/naar het Universum, helpt de Bron jou je visioen te manifesteren in overeenstemming met de Goddelijke Orde. De Goddelijke Orde hoeft niet te zijn wat je visualiseert, doch het zal volmaakt uitgelijnd zijn met de Liefde van je Ziel. Als je struikelt en twijfels hebt, weet dat dat er allemaal deel van uitmaakt en dat je bescheiden en trouw aan je Pad blijft. Vergeet je visioen niet. Je kunt het terzijde zetten gedurende een poosje, echter je zult er altijd naar terugkeren, hernieuwd.
Ik heb definitief intervallen in Vertrouwen. Gedurende deze tijden twijfelde ik aan alle spiritualiteit en liet het los. Het was tijdens deze tijden waarin ik in feite sterker en ook meer toegewijd raakte. Het visioen en mijn Pad keerden altijd sterker dan voorheen terug. Eén krachtige tijd was vele jaren geleden. Ik had net mijn baan verloren en aangezien ik de moeder van twee tienermeisjes was, kwam ik in een diepe depressie terecht als tot hoe ik hen zou kunnen onderhouden. Ik ging dag na dag van het bed naar de bank, spiraalsgewijs in wanhoop omlaag gaand. Ik was me er opzettelijk bewust van mezelf toe te staan los te laten en niet te proberen om mezelf bijeen te pakken. Op een dag dacht ik zelfs dat ik mezelf zou doden en ging de badkamer binnen en probeerde een wegwerp scheerapparaat uit elkaar te halen. Ik kon het niet doen en keerde terug naar de bank. Een vriend vertelde mij, “zo diep als jouw wanhoop nu is, is net zo groot als jouw Vreugde aan de andere zijde zal zijn.” Ik geloofde hem niet en gooide alles weg dat ik spiritueel geloofde. Er was geen uitweg. Toen kwam er een stem bij me en zei, “Sta op en wend je naar rechts; daar zal een deur zijn.” Ik stond op en maakte fysiek een draai naar rechts en zag de deur. Ik opende het en liep erdoorheen. Ik zag dat ik op het punt stond om een spiritueel centrum te openen. Mijn volledige lichaam werd vanuit de dieptes opgetild, net op het moment dat de telefoon overging. Ik moest iemand over het visioen vertellen of het zou vervliegen. De persoon die mij opbelde was een grafisch ontwerper. Met het vertellen van mij aan haar over mijn intentie, vertelde zij me over een kantoorruimte met goedkope huur en dat zij gratis een visitekaartje zou maken. Ze zei, “Hoe zal je het gaan noemen?” Zonder na te denken antwoordde ik, “Hart Centrum”. En alle details manifesteerden zich stap voor stap. Het was niet zonder uitdaging en werk, ik was echter in een compleet nieuwe ruimte. Dit was geen geïsoleerde gebeurtenis; ik heb gelijkaardige situaties gehad en ben altijd hoger gestegen. Wanneer we geen Ja zeggen!, om in onze comfortzone te blijven, is dat de grotere zonde. Zoals de Engel tegen Elijah zei, “Jij hebt de Kracht/Macht” en het is voor jou waar. Wij zijn net zo krachtig/machtig als Elijah de Profeet was en meer.    
Wij vibreren hoger en ons bewustzijn heeft zich uitgebreid. Als je vibraties doorheen je gehele lichaam ervaart en je oorgeluid is toegenomen samen met andere fysieke sensaties, weet dat je meer Licht en meer Liefde en meer krachtig bent dan dat je ooit eerder geweest bent. Zelfs als je doorgaat met door veranderingen heen te gaan, doe je het nu meer moeiteloos. De Toegangspoorten brachten ons enorme grote golven van Licht die ons overspoelden en doorgaan ieder gebied van ons leven te beïnvloeden met krachtige Transformaties. Onze oude funderingen verbrokkelen zodat nieuwe gebouwd kunnen worden en als wij onze nieuwe funderingen bouwen, die gebaseerd zijn op het visioen van onze Nieuwe Levens, creëren en manifesteren wij in overeenstemming met het bewustzijn dat wij nu zijn. Als een ieder diens Begeleiding 100% volgt, zoals Elijah deed, worden wij geleid naar en creëren de Hemel op Aarde. Onze multidimensionale zelven zijn bekrachtigd. Ieder aspect van het leven wordt in het Licht en de Goddelijke Liefde gebaad. Het hogere doel is om niet alleen onszelf te ontwaken en te ontwikkelen, maar ook de gehele Aarde en haar levensvormen, hetgeen automatisch gebeurt als wij oprijzen naar alles dat wij zijn en door ons Besef en onze keuzes.
Onze Intuïtie en verbondenheid is verbetert. Wij zien door de illusie heen en in/naar de Waarheid. Er is een dieper Besef en begrip van de Goddelijke Wijsheid en een grotere opening van onze Hogere harten, ons hart en onze Geest als Eén vermengend, zodat wat wij denken, voelen en doen overeenkomend is met onze Zielen/Hogere Zelven. Dit zal met de verduistering over een paar weken verbeterd worden. Je mag je doel in vraag stellen en hoe jij je leven leeft en wie er in je leven is en waar je naartoe gaat. Je wilt Duidelijkheid/Overzichtelijkheid en begeleiding over je volgende stappen. Dit is waar voor niet alleen diegenen van jullie die nog maar net begonnen zijn met jullie Ascentie, maar ook voor diegenen die voor vele jaren op hun pad geweest zijn. Iedereen is hoger verschoven.  
Blijf in het Moment, mediteer in je Hogere Hart en volg je Begeleiding, zelfs als het je zo ver weg brengt van wat je weet dat je het of jezelf niet herkent. Ga uit je hoofd vandaan, te kijken voor resultaten en bewijs. Vertrouw het Weten van je Hart terwijl jij je Intuïtie toestaat je te gidsen. Sta Goddelijke Wijsheid toe om jouw verhaal te schrijven.
Ja, deze Toegangspoorten zijn buitengewoon krachtig geweest! Het Licht van hen heeft dingen permanent verschoven en zal doorgaan opwaarts te verschuiven. Jullie fysieke lichaam mag zeer goed aanvoelen alsof iedere kwaal of pijn aanwezig is, hen aan jou bekend makend. Het is zich aan het aanpassen aan deze Uitbreiding en laat oude vergiften los terwijl het meer Licht integreert. Houd van hen allemaal, zodat het zich volledig aan kan passen en los kan laten wat jou niet langer meer dient. Ga door je Integriteit in ere te houden, ongeacht van wat anderen zeggen of doen. We kunnen onze Begeleiding niet langer meer negeren. Ben in ieder moment bewust van wat je aan het creëren bent; is het van Liefde of ga je door met oude patronen te creëren? We kunnen kiezen hoe we willen zijn en op het één of andere punt, zal je beseffen dat jij niet langer meer kiest, want je bent jouw Authentieke Zelf in ieder moment zonder er bewust over na te denken.
Wij leren hoe te werken met het binnenkomende Licht op een gemakkelijker en meer vreugdevolle manier. Wij leren dat we anders naar onze uitdagingen kunnen kijken, zodat we hen waarnemen als kansen voor evolutie. Intenties worden acties als we onze gehechtheid loslaten van “hoe is het verondersteld eruit te zien”. Ben uitgelijnd met Goddelijke Orde en Goddelijke Tijd; niet slechts in gedachte, maar als een manier om te Zijn. Zie zo-genoemde wonderen als de manier dat het Nieuwe leven is, dus wonderen worden gewoontjes. Natuurlijk, gaat het erkentelijk/dankbaar zijn door je uit te breiden in/naar dit Weten. Als je iets wilt manifesteren, geef je aan je Ziel over. Sta de details toe zich te ontwikkelen vanuit je Stilheid/Rustigheid. Denk eraan, er is geen controleren meer, wensen of besturen van wat dan ook; net zoals er geen besparen of redden/behouden meer is. Je kunt het proberen en je zult eenvoudig ontdekken dat het niet meer werkt. In je Stilheid/Rustigheid, breidt je bewustzijn uit; de Waarheid van wie je weet jezelf te zijn. Je hoeft niet wat dan ook na te streven of uit te vogelen. Focus op je hart en volg je Begeleiding.  
De energieën die nu stromen vereisen van jou dat je gefocust blijft zonder afgeleid te zijn door wereldse verhalen. De energieën zijn vele gebieden van je leven aan het verschuiven. Sta de veranderingen toe, zelfs wanneer het dus vreemd aanvoelt om het aldus te doen. Weerstand veroorzaakt pijn. Alles dat zich niet uitlijnt met je hogere doel zal verschuiven. Laat het zijn. Ben de waarnemer, want op deze manier kan je duidelijk zien wat en wie er in je leven hoort en wat en wie niet.
Als jij je op de Liefde binnenin je Hart focust, lijnt alles zich uit en breidt je bewustzijn zich uit. Je uitgebreide bewustzijn is wat je Nieuwe Leven creëert. Zelfs als jij je niet geliefd en ondersteund voelt door diegenen die momenteel in je leven zijn, ben je geliefd en wordt je ondersteund door zo vele anderen. Laat los. Als dit angst en verontrusting naar boven brengt, laat deze los in de heilige Roos en ken de Waarheid … jij bent meer geliefd en wordt meer ondersteund dan dat jij beseft. Vraag hoe jij je wilt voelen. Als jij ervan houdt om je klein en ellendig te voelen, kan je dat. Als jij ervan houdt je geliefd en in Vreugde te voelen, zie wat jou in de weg staat en laat het los. De Waarheid is … Jij Bent Liefde.
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2009-2015, Soulstice Rising. All Rights Rreserved! – http://www.soulsticerising.com/index.asp