Ascensiesymptomen na de zonsverduistering / Door: Shekina Rose

Ascensiesymptomen na de zonsverduistering

Door: Shekina Rose – 19 April 2024

Ik verbind mij met jou aan de andere kant van de nieuwe energieën van deze eclips. Dit was een van de krachtigste energie-eclipsen die ik ooit heb meegemaakt en ik voel nog steeds de effecten in mijn leven.

We ervaren momenteel de krachtigste en krachtigste energieverschuivingen van de laatste zonsverduistering. Velen van jullie ervaren nu de plasma-energie die uit deze kosmische poort komt, waar jullie een proces van transformatie en herschikking ondergaan.

Deze krachtige uitstralingen zullen deze week en de volgende week voortduren, terwijl jullie je aanpassen aan de nieuwe energieën en frequentieresonanties.

De kracht van het stromende licht dat voortkomt uit deze zonsverduistering na de inwijding zorgt ervoor dat deze energie krachtig door je heen dringt, waardoor je kernwonden, je heilige doel, veranderingen in relaties en een nieuwe expressie van je wezen weer naar boven komen.

Zelfs dagen en weken na de zonsverduistering kun je een zoemende energie voelen terwijl de frequentietrilling van de planeet is verschoven. De Blue Ray’s, Ultragevoeligen, Sterrenzaden, Lichtwerkers en Empaten voelen de effecten en veranderingen in jullie fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen, waardoor jullie je soms gevoeliger voelen.

(Uw empathie en gevoeligheid zijn een heilige kracht en een goddelijke missie van de Heilige Vrouwelijke Geest, het herstellen van de goddelijke vibratie op deze planeet die de menselijke soort verandert).

Symptomen van fysieke ascensie: het hemelse proces ~De zintuiglijk bewuste nieuwe goddelijke engelachtige mensen

Er wordt voorgesteld om voor symptomen een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen, aangezien niet elk symptoom voortkomt uit ascensie. En hoewel het misschien een ascensiesymptoom is, heb je misschien nog steeds hulp nodig bij het proces.

 • Op momenten waarop je de energieën door je lichaam voelt stromen, is er bijna een zoemend geluid.
 • Een uitbarsting van inspirerende energie, welzijn en vreugde voelen.
 • De ontlading, bevrijding en vrijheid na de langzame slibenergie.

Sommigen kunnen een periode van langzame energie ervaren, waarin het voelt alsof de energie dik is en het een grotere uitdaging is om je werk, dagelijkse activiteiten en projecten te volbrengen. En waar je niet zo productief bent als je zou willen, komen bepaalde projecten, mensen en vergaderingen gewoon door.

Weet dat er een reden en oorzaak is voor wat voelt als de vertraging van de energie; je hebt de tijd nodig voor je lichaam, geest en ziel om zich aan te passen en opnieuw af te stemmen op een nieuwe hogere stroom, goddelijke timing en frequentieverschuiving.

 • Sommigen kunnen last krijgen van statisch haar als er meer elektriciteit en plasma in de lucht zit, evenals spierkrampen.
 • Slaapstoornissen zijn onder meer vroeg of laat wakker worden, maar ook midden in de nacht.
 • Geruststelling van de rijken waarmee je verbonden bent en een deel van de Engelen, Fee, Moeder Aarde, Shambhala en Kosmische. Dit is niet alleen voor jou; het is aan de wereld om dit via jou te ontvangen.
 • Levendige en krachtige dromen en boodschappen uit je droomstaat.
 • Spijsvertering: Sommigen zullen meer honger hebben dan normaal, en anderen kunnen het moeilijk vinden om voedsel te eten, met af en toe een misselijkmakende maag. Ook gaan sommige voedingsmiddelen die je op bepaalde tijden eet, dwars door je heen.
 • Buitenlichamelijke ervaringen, het gevoel alsof je energie je lichaam in en uit golft.
 • Hoge beltonen in het oor die komen en dan weer verdwijnen.
 • Vermoeidheid, loomheid of een trance-achtige toestand: dit kan een dag, dagen of weken aan en uit zijn.
 • Sommigen kunnen de energieën zo dik ervaren dat ze over je heen komen als een trance waarbij je moet gaan liggen. Dit zijn de momenten waarop je lichaam stil en in rust moet zijn, voor heraanpassingen en het in evenwicht brengen van het nieuwe energiecircuit.
 • Emotionele genezing en bevrijding terwijl oude wonden uit het verleden weer naar boven komen.
 • Verhoogde intuïtie.
 • Uitdagingen met de tijd, verschuiven in en uit de tijd.
 • Relatieveranderingen, verschuivingen, eindes en een nieuw begin.
 • Iedereen verschuift op de een of andere manier in frequentie, sommige significanter dan andere. Niet iedereen zal ervoor kunnen kiezen om je op een coherente frequentie te ontmoeten. Dit zal een transformatie in relaties veroorzaken, inclusief je persoonlijke relatie met jezelf. Relaties zullen óf samen opschuiven, óf niet in resonantie.
 • De Godervaring: de Heilige Geest, de Shekinah Sophia. Deze ervaring begon na de eerste zonsverduistering van het jaar en is de hele tijd doorgegaan, vooral via het Cosmic Gateway-portaal. Het zal een ervaring zijn waarbij je een krachtig begrip van de Schepper krijgt, dat verbonden zal zijn met wie je bent, je missie en de geschiedenis van je ziel. Sommigen zullen beelden hebben van de God-ervaringen, waarbij ze in hun omgeving andere wereldse wezens, verschijnselen en creaties zien die verschillende vormen aannemen om met je te communiceren en je te laten zien.

Shekina Rose

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org