Ascensie Vindt Nu Plaats. Door: Steve Ahnael Nobel

Ascensie Vindt Nu Plaats.

Door: Steve Ahnael Nobel – 19 Februari 2021

Ascensie gebeurt nu op dit moment.  Dit is de tijd waar alle profetieën over spreken. Van de Maya Kalender tot de Hopi Profetie tot het Boek der Openbaringen. Ze zeggen allemaal hetzelfde. Wij zullen door een tijd van overgang gaan die uitdagend zal zijn. Aan de andere kant is er een nieuw tijdperk van licht op de Aarde. Jullie zijn bij deze overgang betrokken terwijl jullie dit lezen. Hoge frequentie golven van licht beïnvloeden de planeet. Deze golven zullen in de komende jaren steeds intenser worden. De tijd van overgang zal waarschijnlijk duren tot 2032 wanneer er iets anders zal gebeuren. Jullie zijn hier om deel uit te maken van de verandering. Ga deze taak niet uit de weg!

Ascensie is een persoonlijk en collectief proces. Maak je geen zorgen over de planeet. Alles gaat door zoals het moet. Concentreer je eerst op jouw eigen ontwaken. Wanneer je er klaar voor bent dan kun je jouw pad van dienstbaarheid betreden. Dat pad kan klein of groot zijn, maar wat het ook is, het zal essentieel zijn.

Dit proces kan uitdagend aanvoelen. Je kunt beoordeeld worden, door jezelf of door anderen, als zijnde egoïstisch. Wanneer je je begint te richten op jouw groei en ontwaken, kan dit gebeuren, vooral als je iemand bent die altijd achter andere mensen aan heeft gelopen. Je negeert de behoeften van de wereld niet door je open te stellen voor het ascensieproces. Het is eerder zoals de instructie bij het vliegen om eerst zelf het zuurstofmasker op te doen voordat je anderen probeert te helpen. Dit is slechts één uitdaging. Er zijn vele anderen.

Ascensie komt met bepaalde neveneffecten. Wanneer het proces begint kun je je op verschillende manieren vreemd voelen. Er vinden veranderingen plaats op alle niveaus van jouw wezen. Deze kunnen ervaren worden op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Je gaat door een energetische reboot. Er kunnen spijsverteringsproblemen optreden, je dieet kan natuurlijk veranderen. Je wilt misschien op een nieuwe manier eten. Dit is niet iets bewusts, meer je lichaam dat gewoon verschuift. Er kunnen vreemde gewaarwordingen in je hoofd zijn. Veranderingen in het gehoor of een verhoogde gevoeligheid voor geluid. Hetzelfde kan gelden voor fel licht.

Veranderingen in het slaappatroon met golven van extreme vermoeidheid die onverwacht kunnen komen en gaan. Algemene pijnen en pijn in het lichaam, inclusief spanning en pijn. Sporadische uitbarstingen van verhoogde energie. Je soms hyperactief voelen. Plotselinge angst, paniekaanvallen zonder duidelijke reden, versnelde mentale energie, racende of verstrooide gedachten. Intense of ongewone trillingen voelen. Ook intense emoties die komen en gaan. Behoefte aan meer persoonlijke ruimte. Zich meer aangetrokken voelen om in de natuur te zijn en in meer serene omgevingen. Een gebrek aan mentale focus, een verstrooid gevoel, hersenmist en ongewoon vergeetachtig zijn. De lijst gaat maar door. Ik raad je aan om op het internet te zoeken naar Ascensie Symptomen. Er is een overvloed aan informatie daar.

Jullie zijn niet alleen, jullie worden geleid. Je kunt wel of niet luisteren, wat natuurlijk de kern van de zaak is. Stem je af op wat er om je heen gebeurt. Jouw Hoger Zelf en gidsen kunnen even gemakkelijk communiceren via jouw meditatie als via synchroniciteiten in de wereld. De wereld kan worden als een groot tarot kaartspel dat tot je spreekt in metaforische/symbolische taal. Dit is een taal die je zult moeten leren. Maar maak je geen zorgen, als je ervoor openstaat zal je de weg gewezen worden.

Ascensie is een toename van licht in jullie energievelden. Alles wat niet licht is zal naar de oppervlakte gebracht worden voor heling en transformatie. Een ander woord voor licht zou liefde kunnen zijn. Zuiver jezelf van alles wat geen liefde is. Houd angst tegen het licht. Het ego, dat een beschermingspakket van programma’s is, zal proberen je te beschermen tegen licht, tegen liefde. Uiteindelijk zal het ego zelf getransformeerd worden in dit vurige proces.

Ascensie zal je terugbrengen naar jouw hart, dat de poort van de ziel is. Dit beëindigt de dominantie van het verstand en brengt het terug in balans met het hart. Wanneer hart en geest in balans zijn en in harmonie werken dan zullen vele deuren in jouw leven die gesloten of zelfs niet zichtbaar waren plotseling meer open voor je lijken. Naarmate het proces zich verdiept zul je merken dat je een meer compassievolle en liefdevolle kijk op jezelf ontwikkelt en anderen zullen zich hierdoor tot je aangetrokken worden.

Ascensie kan voor een tijd een zekere emotionele turbulentie teweegbrengen. Alles wat oud is of vastzit wordt losgeschud. Alle energieën die niet bij jou horen worden ook losgeschud. Lichtwerkers zijn gevoelige mensen en dit betekent vaak dat zij energieën kunnen absorberen die aan anderen toebehoren. Woede, verdriet, pijn, angst enzovoort van anderen. Dit alles is op geen enkele manier nuttig. Je kunt deze energie niet gebruiken en eigenlijk zal het voelen als een gewicht in jouw energievelden. Dit is het moment om zulke energieën te laten vallen en terug te keren naar jouw eigen ongerepte licht.

Er zijn velen die jullie de weg wijzen, maar jullie zijn hier niet om een spirituele goeroe te vinden. Er zijn geen leiders in dit proces. Dat behoort tot het uitgaande tijdperk van Vissen. Je moet de innerlijke leraar vinden. Je moet je eigen kanaal van wijsheid worden. Je hebt een intuïtie, ontwikkel die. Alle antwoorden zitten in je.  Veel leraren en kanalen wijzen de weg, maar vertrouw altijd wat met je resoneert als waar. Er is veel desinformatie. Volg niet blindelings een leraar of een pad. Er zijn vele spirituele paden en technieken en sommige zullen voor jou werken en sommige niet. Dit gaat niet over de geldigheid van het pad of de techniek, het gaat over wat op dat moment goed is voor jou.

Het is tijd om de omvang van jouw licht te beseffen. Eigenlijk heeft jullie licht geen grens, omdat het deel uitmaakt van de Ene Bron. Jullie maken deel uit van een steeds helderder golf van licht op de planeet. Jullie zijn hier om je licht te laten schijnen en je niet onder een struik te verstoppen. Het duister heeft geen macht over jullie. Dit was niet het geval in andere tijden in deze dimensie en in andere. Maar de duisternis is aan het verdwijnen. Nu is het tijd om je te verbinden met je authentieke zelf, jouw essentiële licht, jouw IK BEN Aanwezigheid!  Dit is een uitdagend proces, maar een dat geleidelijk aan gemakkelijker wordt. Je loopt niet alleen. Er zijn vele engelen en gidsen die met je meelopen. Jouw Hoger Zelf is de brug tussen jou in dit lagere dichte rijk en de hogere rijken van licht.

Duisternis heeft een rol, ook al kan het een zeer uitdagende rol lijken. In deze 3D wereld stimuleert duisternis groei en evolutie. Dit is het oude spel van licht en duisternis. Dat spel eindigt nu in deze ascenderende dimensie van de Aarde. Dat spel zal elders worden voortgezet en veel zielen op de planeet zullen hier niet meer terugkomen om hun groei voort te zetten. Maak je hier geen zorgen over. Alle zielen moeten hun pad van groei eren, waar dat ook heen leidt. Er wordt nu veel duisternis naar de oppervlakte gebracht in het collectief. Sommige zeer duistere dingen zijn al onthuld en er zal nog meer komen. Dit is hoe het duister al duizenden jaren over deze planeet regeert. Het duister weet alles van energiemanipulatie. Dit werkt niet zo goed in deze tijd. Maar nogmaals, je hoeft je daar niet al te veel zorgen over te maken. Bevrijd jezelf van alle verstrengelingen met het duister. Die zullen je niet dienen.

Verwijder alle energiekoorden die je vasthouden aan ‘negatieve’ mensen of situaties. Jullie zijn hier niet om te lijden onder lagere frequenties die worden opgewekt door anderen die niet echt weten wat ze doen. Lage frequentie energiekoorden zijn heel gewoon, zelfs onder lichtwerkers. Houd je energievelden helder, beoefen elke dag energiehygiëne. Stel je gouden douches van licht voor die alle lagere astrale smurrie uit je wegspoelen.

Dit is niet jullie laatste leven hier op aarde. Dit is niet iets om teleurgesteld over te zijn. Dit is jullie laatste leven in deze 3D dimensie van de Aarde. Maar waar deze tijdlijn naar toe gaat is ergens waar jullie zeker naar terug zullen willen keren om de vruchten van dit leven te plukken. Jullie zijn hier omdat jullie deze plek willen veranderen in een 5D hemel. Jullie komen vrijwel zeker terug om op Aarde te dansen!

Zegeningen, Steve Ahnael Nobel

**Gedeeld op verzoek

Bron

Vertaling: Martien