Ascensie en Licht Instroom Symptomen / Door Shekinah Rose

Ascensie en Licht Instroom Symptomen

Door: Shekinah Rose – 11 september 2023

 

Er is zoveel gaande op de planeet op zoveel verschillende niveaus en rijken, waaronder het collectieve bewustzijn, Moeder Aarde, Gaia en je eigen innerlijke wereld.

Daarom willen we jullie eraan herinneren dat je gefocust moet blijven op wat van jou is, wat niet van jou is en wie je bent. Wat jullie gaven, diensten, zegeningen en missie zijn. Dat jullie ervoor gekozen hebben om hier nu op Aarde te zijn om een verschil te maken met jullie frequentie en bewustzijn.

Erkennen dat dit is hoe je dient en wat goed voor je is, zal je helpen om terug te keren naar je centrum, je gaven en je dienstbaarheid, want dit is cruciaal. Als een gevoelig empathisch Sterrenzaad, Lichtwerker, Engelen of Blauwe Straal kun je voelen, intuïtief waarnemen en intuïtief aanvoelen wat er in anderen, de wereld en het collectieve bewustzijn gebeurt.

Dit is hoe de frequentiebalans behouden blijft en hoe we vooruitgang boeken in de ascensie, waarbij jij de goddelijke frequentie bent. Door de binnenkomende upgrades, influxen van licht en afstemmingen van de Hemel te ontvangen, de pijnen van het verleden los te laten en onze gewonde natuur te helen. Het hart van het Christusbewustzijn toe te laten.

En soms wordt er een beroep op jullie gedaan om rasterwerkers te zijn, om de energieën te transformeren, om te bidden voor de wereld, om te bidden voor anderen. Schijn met je uitstraling het licht, want sommigen van jullie zijn Lichtstralen en houden de frequentie vast: “Je centrum is de liefde die jou geschapen heeft, die echt en waar is en altijd de overhand heeft.”

Er heeft zojuist een frequentieverschuiving plaatsgevonden en sommigen van jullie ervaren ultragevoeligheid, toegang tot de hogere rijken van licht en de aanwezigheid van engelen. Het ontwaken en herinneren van jullie sluimerende goddelijke vermogens, evenals een nieuw zelfgevoel en helderheid.

Weet dat wanneer er een grote frequentieverschuiving plaatsvindt, er een weerklank of terugslag kan zijn in mensen, relaties en op de planeet. En omdat jullie misschien een hoger licht en hartuitbreiding ervaren, kunnen zij in de wereld zich bedreigd voelen, en het kan hun inspanningen vergroten om te proberen het licht en het ascensieproces te verbergen, aan te vallen en te dwarsbomen.

Er zullen deze maand en dit jaar nog meer frequentieverschuivingen komen. Stem je af op wanneer dit gebeurt als je lichttrilling van licht toeneemt en waar je super empathische gevoeligheid kunt voelen. Kijk dan wat er gebeurt en ontstaat in de wereld als er een tegengebeurtenis of scenario is voor de op licht en/of angst gebaseerde gebeurtenis of omstandigheid die gecreëerd wordt.

Als de instroom van licht naar boven komt, heeft dat de potentie om oude wonden opnieuw naar de oppervlakte te laten komen voor transformatie, loslaten en heling. Hoe intenser de op angst gebaseerde gebeurtenis, situatie vaak is de hogere frequentie van licht dat net op de planeet kwam.

Ascensie symptomen & laatste Frequentie Verschuiving

  • Periode van verschuiven in en uit tijd en ruimte en op een nieuwe manier werken met tijd.
  • Rust en stilte nodig hebben om te voelen en te integreren.
  • Je hongeriger voelen, meer water nodig hebben en je eetpatroon aanpassen.
  • Rust en behoefte aan slaap.
  • Toegenomen synchroniciteit, het zien van getallenreeksen en engelengetallen.
  • De ultragevoeligen kunnen golven van energie en licht door zich heen voelen gaan.
  • Tijden van het voelen trillen en bijna schudden van het lichaam door de energieën.
  • Een verschuiving in relaties en verbindingen zullen vernieuwd en opgewaardeerd worden of ze zullen niet langer compatibel zijn, een vibrationele match en zullen eindigen.

Verbinding maken met nieuwe gidsen, Engelen en de Natuur, herinneren en ontwaken wie je bent als wezen van de Engelen-, Licht- en Galactische rijken, je oorsprong en je Schepping.

Shekinah Rose

Vertaling: wakkeremensen.org