20 Signalen dat je je hogere zelf wordt. / Edward Morgan

20 SIGNALEN DAT JE JE HOGERE ZELF WORDT
8 april 2018 / door Edward Morgan
Nu je wakker bent geworden van het feit dat je hier op een missie bent, dat wat je gaat worden groter is dan alles wat je je ooit hebt voorgesteld in de tijd dat je opgroeide, of het nou een andere persoon of gebeurtenis was die je uit je slaap wakker maakte, je weet dat je de wereld door een reeks gloednieuwe ogen ziet. Als je echter nog steeds enige duidelijkheid nodig hebt over of je bent begonnen met het belichamen van je Hogere Zelf (Christusenergie), volg dan gewoon deze richtlijnen.
1. Je weet wat je doel hier op aarde is.
Je weet wat je hier kwam doen. Er is geen twijfel. Misschien heb je je baan opgezegd, bent je een nieuwe carrière begonnen, ben je teruggegaan naar school of ben je zelfs verhuisd naar de andere kant van de wereld om je roeping te beantwoorden. Je past niet langer in het oude paradigma en hebt oude denkwijzen losgelaten.
2. Je bent mentaal en fysiek lichter.
Voor het eerst sinds lange tijd voel je je levendiger dan ooit. Je voelt je gemotiveerd, geïnspireerd en versterkt. Dit komt omdat je eindelijk je echte hogere zelf accepteert met dankbaarheid en geluk. Het is mogelijk dat je onlangs en op wonderbaarlijke wijze bent hersteld van een ziekte of chronische aandoening. Bovendien merk je dat je gezond, voedzaam voedsel eet en naar positieve vibraties en mensen trekt.
3. Dingen gaan veel, veel sneller
Als je iets wilt of iets wilt bereiken, gebeurt het veel sneller. Om je heen is onbezorgdheid/rust – de manier waarop het universum je berichten stuurt. Dit kan komen in de vorm van een film, boek, relatie of een droom.
4. Je trekt aan wie je nodig hebt
Je hebt de mensen gevonden die gevonden moesten worden – je “Ziel Familie”. Zelfs als je deze mensen nog maar net hebt ontmoet, heb je het gevoel dat je ze al heel lang kent. Ze verschijnen vaak wanneer je ze het meest nodig hebt en bieden precies wat u nodig hebt.
5. Je bent vertrouwd met jezelf
Je hebt er vertrouwen in dat je Jezelf bent. Alles wat je zegt, doet en denkt, werkt in harmonie met je innerlijke zelf. Je bent een echt dankbaar persoon en dat blijkt.
6. Je kunt omgaan en je emoties waarderen
Je voelt je zoals je je voelt en stopt met het plakken van labels op emoties. In plaats daarvan voed je de emoties van jezelf en anderen.
7. Je zoekt niet langer de aandacht op destructieve manieren
Je houdt van jezelf en beseft dat om te zorgen dat anderen van je houden jezelf liefhebben en zorgen voor jezelf een must is.
8. Je bent niet langer het slachtoffer
Je hebt de slachtoffermentaliteit terzijde geschoven om je te concentreren op de wetten van karma. Je geeft anderen niet langer de schuld van je fouten of levenssituatie en neemt in plaats daarvan de verantwoordelijkheid op je. Ook weet je hoe je dankbaar moet zijn voor wat je al hebt.
9. Je voelt je verbonden met al het leven
Je begrijpt dat alle levende wezens met elkaar verbonden zijn. Je begrijpt dat jij, een boom en een dier allemaal dezelfde vorm van energie hebben.
10. Je gebruikt energie om jezelf te helen
Je gebruikt continu energie om alles wat je lichaam en geest blokkeert te verwijderen en van jou optimale gezondheid te houden en je doel hier op Aarde te bereiken.
11. Je hebt je ego in je achterzak gestopt
Je hebt de ratrace achter je gelaten om aan je roeping te werken.
12. Het maakt je niet langer uit wat anderen van je denken
Je bent zo zelfverzekerd dat de gedachten van mensen over jou niet langer van invloed zijn op wie je bent of hoe je je gedraagt.
13. Je laat je hart je leiden
Terwijl je de ideeën en meningen van anderen waardeert en tolereert, laat je je hart jouw leiden bij het nemen van de juiste beslissingen.
14. Je bent niet langer bang
Je laat angst je er niet van weerhouden om je doelen te bereiken.
15. Je verafgoden spirituele leiders niet langer
je leidt je eigen pad. Je hebt geen goeroe nodig.
16. Je vertelt de waarheid
Je staat stevig in je overtuigingen en liegt niet om de vrede te bewaren.
17. Je relaties zijn gezond en diep
Omdat je een gezonde relatie met jezelf hebt, manifesteert dit zich in al je relaties.
18. Je leven is gepassioneerd
Waar je leven misschien saai leek, is het nu vol passie. Je voelt je levendig, gezond en bent niet te stoppen.
19. Je verspreidt vriendelijkheid en liefde
Je zet geen mensen te kijk. In plaats daarvan voed je anderen met vriendelijkheid en liefde, net zoals jij dat jezelf doet.
20. Elk gebied van je leven ervaart overvloed
Je verdient geld op manieren waarvan je nooit had gedroomd. Je leeft een gezond leven. En je vindt Het Universum dat je rond elke hoek beloont.
vertaling: Martien – voor wakkeremensen.org
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien