Voor Dick Cheney, alias, “De Zwarte Draak” / Woensdag 28 februari, 2018 / Anna Von Reitz

Voor Dick Cheney, alias, “De Zwarte Draak”
Woensdag, 28 februari, 2018
Ongetwijfeld, meneer Cheney, heeft u gemerkt dat dingen aan het veranderen zijn, of u de veranderingen nu leuk vindt of niet. Mensen die u al jaren gekend hebt zijn aan het veranderen. Of ze verdwijnen. U kunt niet meer op hun steun rekenen. Intimideren zal een heel nieuwe dimensie moeten aannemen om te functioneren. Het lijkt alsof hun ware harten veranderd zijn, ofwel zacht of bang geworden, zodat ze zijn ineengekrompen tot gebroken, dwaze mensen. Zelfs de beproefde en ware methodes van omkoperij en van verboden seksuele geneugten raken in verval. Er is iets aan het gebeuren. U weet dat, maar wat is het?

Het is het Koninkrijk van de Hemel, meneer Cheney.

U kunt het niet tegenhouden. U kunt het niet veranderen. U kunt het niet opblazen. U kunt het niet bedreigen. Het beste wat u kunt doen is de feiten onder ogen zien.
De dagen van de draken zijn voorbij. Hun heerschappij is tot een einde gekomen.
Ongetwijfeld hebt u Satan geketend van het podium afgevoerd zien worden. Ongetwijfeld hebt u gezien dat uw “macht” overal is uitgehold en teruggebracht tot niet meer dan een kracht om tegen te werken. Zelfs daarin kunt u de opbouwende druk voelen, zoals van water dat stijgt achter een dam.
Water is stil en opgebouwd uit kleine onbeduidende druppeltjes. En toch, op een of andere manier komt het bij elkaar en verenigt zich en ontwikkelt en drukt meedogenloos. U kunt deze meedogenloze druk nu voelen, zich langzaam en onverbiddelijk naar binnen richtend op uw ondernemingen — “Homeland Security” en de “United States Government”.

Het is slechts een kwestie van tijd. Vast en zeker weet u dat? Het uiteenspatten van reputaties? De ontdekking van uw vervalsingen? Denkt u dat dit allemaal toeval is?
Ik lach op de manier zoals een kind lacht.
Het monster is van papier gemaakt en het enige wat slechter is om op te bouwen dan zand, is bedrog.
Vaarwel aan de Drievoudige Kroon van eerloosheid. Evenzo vaarwel aan de laatste 800 jaren van slavernij door de Britse Kroon. Vaarwel aan commercieel feodalisme.
Indien u dit in verlegenheid brengt spijt mij dat zeer, maar alles heeft zijn geschikte tijd en de geschikte tijd voor deze kwaadaardigheden kwamen en gingen. U zou net zo goed kunnen proberen een winter in een zomer te veranderen of te wedijveren met de maan en de sterren.
De technologie waar u nu mee te maken heeft is miljoenen jaren ouder dan de uwe en miljoenen jaren meer geavanceerd. Diegenen die u probeert te overwinnen zijn geen vijanden, van wie dan ook, maar ze zijn zeer begaafd om iedere leugen die uw personeel vertelt te onderscheiden. Welk nut heeft het om te liegen?
Ik zeg u heel openlijk dat er geen hoop zit in geheimen en verdorvenheid. Net zo gemakkelijk als het is een andere kamer binnen te gaan, wordt alles wat u vindt en alles wat u van plan bent onthuld aan hen die bereid zijn om te kijken.
Welnu, denk er over na hoe erbarmelijk het is dat u doorgaat te hinderen en tegen de prikkels te trappen (uitdrukking voor: “kick against the goads”)  en te weigeren om de voortgaande beweging van het Universum te omarmen. Vraag uzelf af wat u hiermee hoopt te winnen. Meer schuldgevoel? Meer geld, hetgeen betekent, meer waardeloze schulden?
Het kan voor veel mensen Groot Nieuws zijn dat de hele nucleaire arsenalen waardeloos zijn en al vele jaren waardeloos zijn geweest, maar u weet dat. U weet dat de dreigementen met “totale thermonucleaire oorlog” op deze planeet nietszeggender zijn dan het gevaar van regen in de centrale Sahara.
Zelfs de “bezorgdheid” over de verspreiding van kernwapens, die wordt gebruikt om opzettelijk een gevecht te beginnen met Iran en Noord Korea, is puur bedrog, een misbruik van de onwetenden die niet weten dat het hele onderwerp al twijfelachtig is.
Dus u en Harry Reid en de rest van de Slechteriken hebben het ogenschijnlijk uitgewerkte nucleaire afval uit de zoutmijnen opgegraven, het in artillerie granaten verpakt en over het hele Midden Oosten laten exploderen, met de bedoeling om mensen voor de komende 65.000 jaren uit de weg te ruimen en te verminken en om eveneens een paar honderdduizend onschuldige soldaten van de V.S. om te brengen — maar ziet u, dat wordt niet toegestaan.
Al die schade, al die verontreiniging is reeds hersteld, de mensen die jullie aan al die schadelijke straling hebben blootgesteld worden opgespoord en genezen. Het MKUltra programma wordt bij iedere blootstelling er aan opgemerkt en in de kiem gesmoord. Alle vampieren zijn wanhopig, verslagen, kunnen alleen nog maar huilen en snotteren. Ze kunnen zelfs geen hardloopwedstrijd meer winnen.
Het Koninkrijk van de Hemel rolt door.
Meneer Cheney, ga aan de zeekant staan en beveel de golven dat ze moeten stoppen. Misschien dat u dan onmiddellijk de waarheid gewaarwordt en stopt proberen te verhinderen wat bedoeld is om te zijn — een nieuw tijdperk van overvloed en vrede en gezondheid en geluk voor de hele Mensheid.
 —————————-
Posted by Paul Stramer at 5:26 AM https://resources.blogblog.com/img/icon18_email.gifhttps://resources.blogblog.com/img/icon18_edit_allbkg.gif
 —————————-
Bekijk dit artikel en meer dan 800 andere op Anna’s website hier: www.annavonreitz.com
Het origineel is te lezen onder artikel 881 – For Dick Cheney, aka, “The Black Dragon”
Om dit werk te ondersteunen zoek de PayPal op deze website.
Toelichting:
Anna von Reitz is een rechter in Alaska. Geen federale rechter maar een rechter die de grondwettelijke wetgeving van het Land volgt. Dat is een groot verschil waarvan de meeste Amerikanen niet op de hoogte zijn, laat staan de rest van de wereld en waaraan Anna tot nu toe bijna 800 artikelen heeft gewijd.
U kunt zich afvragen: “Wat hebben wij als Europeanen daar mee te maken? Dat is Amerika en wij wonen in Nederland/Europa!” Bestaan er wel zulke grote verschillen in de wereld als het gaat over eerlijkheid en betrouwbaarheid en rechtvaardigheid? En kwesties als vrede en vrijheid? Is het dan niet nuttig en behulpzaam om over de grenzen heen te kijken, ook over persoonlijke grenzen?
Voor wie hem niet kent en toch wil weten wie de heer Cheney is: op internet is alles te vinden, wie hij is en wat hij voor de wereld betekend heeft.
Het statement van Anna, met betrekking tot de waardeloosheid van het hele kernwapenarsenaal in de wereld, is waar. Na de recente toespraak van de heer Poetin weer eens actueel.
Anna heeft gelijk. Er is in de hele wereld geen enkel kernwapen dat nog functioneel en inzetbaar is. Omdat ze niet deugen? Neen, omdat God Zelf dat zo beslist heeft. De wereld heeft een paar maal gerommeld met zo’n wapens en dat is uitgelopen op een ramp. God heeft beslist dat dit nooit meer mag gebeuren. Wij, mensen op deze planeet Aarde mogen onszelf vernietigen als we daar voor kiezen — hetgeen we al een paar keer gedaan hebben — maar we zijn niet alleen in dit universum. Wat God niet toestaat is dat de aardebevolking schade toebrengt aan de andere zonnestelsels en bewoners in dit universum en verder. Punt.
Ik groet u met de meest vriendelijke hartelijkheid.
Sjra