SHOES DROPPING

SHOES DROPPING

Door: Anna Von Reitz – Vrijdag, 7 Oktober  2022

Politieke trawanten van Biden bij zowel de luchtmacht als de marine zijn betrapt op het toebrengen van meerdere opzettelijke schade aan de manschappen onder hun bevel en zijn betrokken bij een waarschijnlijk plan om torpedo’s in de lucht tot ontploffing te brengen om de Nordstream-pijpleidingen te vernietigen.

De marine en de luchtmacht hebben samengewerkt aan de ontwikkeling van in de lucht opgestelde torpedo’s om dieptebommen en andere nuttige ladingen naar onderwaterdoelen te brengen.

Het was blijkbaar deze technologie die werd gebruikt om gaten te blazen in de Sovjet-gaspijpleidingen die West-Europa van betaalbare energie voorzagen.

Een afvallige officier zit in hechtenis en er wordt gezocht naar anderen die klaarblijkelijk toestemming hebben gegeven voor het clandestiene misbruik van deze technologie.

Het lijdt weinig twijfel dat dit een opzettelijke aanval was door officieren van de USAF en de Amerikaanse marine die handelden in opdracht van Joe Biden om een illegale False Flag-aanval uit te voeren op de Russische en Duitse infrastructuur, precies zoals Biden voorafgaand aan de aanval dreigde.

Daaropvolgende ingewikkelde pogingen van de reguliere media om een samenzweringstheorie “Rusland viel zijn eigen pijpleiding aan” te lanceren, zijn aan dovemansoren gericht terwijl de wereld de punten met elkaar verbindt.

Onderaan de stapel schuilt de NAVO-‘bezorgdheid’ over het feit dat West-Europa afhankelijk wordt van goedkoop Russisch gas en de Amerikaanse CORP wil Europa, dat sinds de Tweede Wereldoorlog al illegaal door de Amerikaanse strijdkrachten wordt bezet, dwingen om veel duurdere Noord-Amerikaanse LNG, kolen en olieproducten te kopen die over de Atlantische Oceaan zouden moeten worden verscheept.

Deze Noord-Amerikaanse energiebronnen zouden veel duurder zijn vanwege de verzendkosten en zouden ook onderworpen zijn aan strenge klimaatveranderingsbelastingen van de Europese Unie op koolstofemissies in vergelijking met het Russische gas – daarom zijn er in de eerste plaats twee Nordstream-gaspijpleidingen .

Helaas voor Amerikanen bevestigt dit alleen maar dat wat functioneert als onze “regering” slechts een eigenbelang en steeds meer criminele buitenlandse commerciële onderneming is die onder de controle staat van een zelfverklaarde crimineel en misdadiger.

Terwijl hij het kantoor van de Amerikaanse vicepresident bekleedde, gebruikte Joe Biden zijn positie om het ontslag van een Oekraïense aanklager veilig te stellen die onderzoek deed naar de mogelijke criminele activiteiten van Hunter Biden, zijn eigen zoon.

Joe Biden schepte op over dit machtsmisbruik en vond het prima om zijn positie als vicepresident te gebruiken om een ander land economisch te chanteren en gerechtigheid te ondermijnen voor persoonlijk gewin en bescherming.

Het is duidelijk dat zo’n man niet het morele kompas heeft dat we nodig hebben in een openbaar ambt, en ja, het is volkomen geloofwaardig dat hij illegaal zou handelen om een geheime aanval op de Nordstream-pijpleidingen te promoten – zowel uit persoonlijke prikkels als uit commerciële hebzucht.

Deze misdadige minachting voor de wet is een essentieel onderdeel van Joe Biden en de politieke partij die hem steunt. Het was de Soupe du Jour tijdens de acht jaar durende misdaadgolf die bekend staat als de regering-Obama en het is nu hetzelfde.

Onder Obama zagen we hoe ons leger werd ontmanteld en gedenigreerd, onze vijanden werden bewapend, terwijl onze vrienden werden gedood door ‘friendly fire’ en ons geld elders werd vervalst met de persoonlijke goedkeuring van de president. Illegale wapenverkoop aan vijandelijke troepen door het Obama State Department vormde de kern van het bloedbad in Benghazi.

En we hebben onze lessen nog steeds niet geleerd?

We zijn zojuist getuige geweest van de verbrokkeling van Oekraïne. Waarom? Omdat het werd gebruikt als basis voor criminele activiteiten – de verzamelplaats voor illegale NAVO-faciliteiten voor biologische oorlogsvoering, mensenhandel, drugshandel en wapenhandel.

Ons eigen land wordt op vrijwel dezelfde manier gebruikt om de witteboordensteun te bieden voor deze overduidelijk kwaadaardige en illegale activiteiten.

Op dit moment dweilt Rusland de situatie in Oekraïne op en vergroot het zijn inzet.

Kun je er enige twijfel over hebben dat ons wordt “gevraagd” om onze eigen rotzooi op te ruimen voordat de rest van de wereld het voor ons moet opruimen?

Vladimir Poetin verdient geen geld of wint niet aan populariteit door oorlog te voeren, maar we mogen er niet aan twijfelen dat hij en de hele rest van de wereld de criminaliteit en hypocrisie van de “Amerikaanse” regering beu zijn.

Als de waarheid wordt verteld, zijn we het zelf zat, en daarom hebben we actie ondernomen om onze huidige Amerikaanse regering op te roepen, zodat de rest van de wereld weet dat we er nog steeds zijn en zelf actie ondernemen.

Laten we hopen en bidden dat er genoeg loyale leden in de Amerikaanse strijdkrachten zijn om de criminele elementen in de Amerikaanse strijdkrachten in toom te houden. En laten we hopen dat de waarheid over wat er met de Nordstream-pijpleidingen is gebeurd naar voren wordt gebracht en dat de criminelen worden gestraft voor wat ze hebben gedaan – de schade die ze miljoenen onschuldige mensen hebben aangericht.

Anna von Reitz

Bron

Vertaling: Agnes