RFK, Jr. —- Won / Zaterdag 18 april, 2020 / Door Anna Von Reitz

RFK, Jr. —- Won
Zaterdag 18 april, 2020 / Door Anna Von Reitz
Als jurist en als Amerikaanse heb ik vaak reden gehad om het werk van Robert F. Kennedy, voor en tijdens en na zijn ambtstermijn als Procureur-Generaal, ten zeerste te waarderen.  RFK viel in zijn eentje de ongebreidelde en geheime criminaliteit van de Orde van Advocaten en hun lidmaatschap van het “Amerikaanse Recht Systeem” aan. 
RFK torpedeerde de Corporatisten en verdedigde de rechten van de levende mensen steeds opnieuw en opnieuw en opnieuw en ….  Als je het geluk hebt om een geannoteerde kopie van zijn rechtszaken en dossiers te hebben, zie je hoe één man in de deuropening stond en dit hele land verdedigde.  Het was vaak eenzaam werk.
Hij is er door gestorven. 
RFK, jr

Zijn zoon pakte zijn werk op. 

Het zal door corrupte bedrijfsmedia niet worden gemeld, maar RFK Junior won zijn zaak bij het Amerikaanse Hooggerechtshof tegen Big Pharma. Hij won ondanks alle ontzagwekkende vuurkracht en financiering en “juridische expertise” die al die bedrijven en vaccinfabrikanten hem konden toewerpen. 
Hij won omdat hij met verdubbelde inzet werkte en zich in dat punt vastbeet en dat punt was dat vaccins nooit op veiligheid zijn getest. De hele kwestie van de veiligheid van vaccins is nooit aan de orde geweest. Punt uit. Helemaal niet.
En het is gewoon niet gebeurd.

 

Geld verdienen, niet de Volksgezondheid, is sinds Jonas Salk de enige zorg van de vaccinfabrikanten geweest.
Weet u dat elk jaar 7.300 baby’s sterven als gevolg van vaccins? 

Weet u dat onze individuele biologie uniek is en dat wat voor de een veilig is, voor iemand ander dodelijk is?  

Weet u dat u het eigendom van uw eigen DNA moet claimen en dat belang in uw eigen biologie moet vastleggen, of dat het anders als openbaar bezit wordt beschouwd?  Eerlijk spel voor experimenten?  Inclusief gedwongen vaccinaties?

Net als zijn vermaarde vader heeft RFK Jr. in de deuropening gestaan en de weerlozen, de onwetenden, de slachtoffers van de Corporatistische Nazi’s verdedigd. Het is eenzaam werk geweest, behalve de families van de slachtoffers. Die juichten hem toe. 
Nou, laten we allemaal even gaan staan, waar we ook zijn, en ons hoofd buigen. Laten we deze man ons respect tonen. Laten we hem en iedereen zoals hij, die de moeilijke maar noodzakelijke taak op zich nemen om levende mensen te verdedigen tegen de roekeloze en gezichtsloze hebzucht van de Corporatistische Nazi’s, bedanken.
Als u nu wakker bent en zich realiseert dat u uw biologische bezit, met inbegrip van uw DNA, niet hebt opgeëist, wordt dat gedekt door de ene pagina 1779 Verklaring die alle Amerikanen moeten opnemen met hun Staatsassemblee.  Ga naar: www.TheAmericanStatesAssembly.net en ga vandaag nog aan de slag.
—————————-
Bekijk dit artikel en meer dan 2.400 andere op Anna’s website hier: www.annavonreitz.com
Het origineel is te lezen onder artikel 2441 – RFK, Jr. —- Won
Om dit werk te ondersteunen zoek de PayPal op deze website.
Toelichting:
Anna von Reitz is een rechter in Alaska. Geen federale rechter maar een rechter die de grondwettelijke wetgeving van het Land volgt. Dat is een groot verschil waarvan de meeste Amerikanen niet op de hoogte zijn, laat staan de rest van de wereld en waaraan Anna tot nu toe meer dan 2.200 artikelen heeft gewijd.
U kunt zich afvragen: “Wat hebben wij als Europeanen daar mee te maken? Dat is Amerika en wij wonen in Nederland/Europa!” Bestaan er wel zulke grote verschillen in de wereld als het gaat over eerlijkheid en betrouwbaarheid en rechtvaardigheid? En kwesties als vrede en vrijheid? Is het dan niet nuttig en behulpzaam om over de grenzen heen te kijken, ook over persoonlijke grenzen?
Velen zullen zich Robert Kennedy nog herinneren. Hij was de broer van de in 1963 vermoorde Amerikaanse President JF Kennedy. Robert had zich kandidaat gesteld voor het presidentschap, maar werd in 1968 tijdens een campagnebijeenkomst voor de voorverkiezingen vermoord. De broers Kennedy werden net als Martin Luther King en John Lennon en mogelijk ook onze eigen Pim Fortuin – en met hen vele, vele anderen – vermoord omdat ze voor een rechtvaardige en eerlijke wereld stonden en daaraan openlijk werkten. Dat werd door machthebbers niet getolereerd. Nog steeds niet.
Waar RFK Jr. zich zo voor heeft ingezet is zeer actueel. Waar Big Pharma zich nu inzet om een vaccin te ontwikkelen tegen het momentele Corona virus, zullen anderen zich inzetten om de vaccinatie hiermee wettelijk verplicht te stellen, bij voorkeur overal ter wereld. Handlangers genoeg.
Het is ons aller taak om waakzaam te zijn voor wat er gebeurt. Het gaat om de toekomst en de gezondheid van ons allemaal en die van onze kinderen en kleinkinderen.
Ik hoop van ganser harte dat dit artikel van Anna u van dienst is en groet u met de meest vriendelijke hartelijkheid.
Sjra Knippenberg
Posted by Paul Stramer at 11,27 PM https://resources.blogblog.com/img/icon18_email.gifhttps://resources.blogblog.com/img/icon18_edit_allbkg.gif
Labels: 2020, Anna von Reitz, RFK. Jr. —- Won