Professionele Leugenaars en Toneelspelers / Woensdag 26 juni, 2019 / Door Anna Von Reitz

Professionele Leugenaars en Toneelspelers
Woensdag 26 juni, 2019 / Door Anna Von Reitz
Op een dag in mijn kindertijd besefte ik dat volwassenen liegen.
Op vijfjarige leeftijd was dit voor mij een onthutsende onthulling. 
Mijn eigen moeder had me belogen over de Kerstman. 
Welnu, voor de duidelijkheid, ze maakte er geen gewoonte van om tegen mij of wie dan ook te liegen, maar voor de Kerstman maakte ze een uitzondering — een kleine vergissing die ik haar nooit helemaal vergeven heb. 
Het is niet zo dat ik veel op heb met dikke rode elfen in belachelijke kostuums die door schoorstenen passen en cadeaus achterlaten onder dode bomen. Dat leek me toen bizar en dat doet het nu nog steeds. Nee, het feit was dat mijn moeder, een volwassene, tegen me loog. Ze verraadde mijn vertrouwen in haar woord.   
Ik denk dat het helemaal haar verlies was en mijn winst, want ik nam nooit meer iets of van iemand klakkeloos over. Wanneer mijn moeder kon liegen, dan kan de president dat ook.
Dus, toen ik hoorde dat de politieacademie in Sitka in de Staat Alaska, politieagenten van de Staat Alaska opleidde hoe te liegen — wat letterlijk enig cursuswerk over dit onderwerp vereiste — vertrok ik geen spier. 
In de plaats daarvan noteerde ik de namen en gezichten van de verantwoordelijken voor het onderwijsplan tot criminelen.  

Alleen criminelen zijn afhankelijk van leugens en bedrog. 
Eerlijke mensen, inclusief eerlijke politiemensen, vertellen de waarheid en zoeken de waarheid hoe dan ook, maar criminelen, leugenaars en misdadigers — nou, dat is andere koek.
Wanneer politieagenten er op worden getraind om te liegen, zouden we allemaal moeten weten wat te denken en wat van hen te verwachten. 
Hen wordt door hun meerderen “verteld” dat dit in orde is, dat dit zelfs van hen verwacht wordt en ze mogen zelfs het trieste oude excuus geloven dat het een “kwestie van nationale veiligheid” is — hoewel iemand die dom genoeg is om op de eerste plaats een oneerlijke politieagent te zijn, waarschijnlijk niet het verstand heeft om te vragen — welke natie? Welk soort veiligheid?
En dan is nog iets anders wat ik op hetzelfde moment ontdekte. Mensen werden van de politieacademie verwijderd wanneer hun IQ te hoog was. Iedereen boven de 110 kon worden afgewezen.  
We hebben dus politiemensen op straat met geladen geweren die snelle beslissingen nemen over wet en gevaar en levens en openbaar domein, die nauwelijks kunnen lezen, die geleerd is om te liegen, die misleid zijn — en bang.
Als volgend onderdeel van hun nieuwe onderwijsplan wordt hen geleerd dat er allerlei soorten gevaarlijke georganiseerde “politieke extremisten” zijn, inclusief (per definitie) niet bestaande “soevereine burgers” die er op uit zijn om hen te pakken te nemen, bovenop bendes, bankrovers, drugsverslaafden en ronduit oude dronkenlappen en moordenaars.
Klinkt dit niet als een Perfecte Storm? Oneerlijke politie met een beperkte intelligentie, tot de tanden gewapend en doodsbenauwd. 
De gemeenschap wordt schade berokkend door in gevaar gebracht te worden in plaats van beschermd en de politie, die men laat hangen, verkeert niet in een betere situatie.  
Al deze rottigheid komt van de CIA en NSA en DHS en FBI en BATF en DARPA en DIA en al die andere quasi overheids- “Veiligheidsdiensten” die geacht worden ons veilig te houden. 
Ze worden allemaal op dezelfde manier getraind en worden gevoerd met dezelfde gladde praatjes en de leiders, nu en in het verleden, van deze organisaties daarginds geven dit ook heel trots toe. Ex CIA/NSA Hoofd Michael Hayden had een hele PBS Special lezing over “Amerika voorbij de Waarheid”.   
Hij zat daar dik en rond, als een pukkel op de nationale televisie, gelukkig als een Varken in zijn eigen voer en omschreef hoe Leugens de Nieuwe Werkelijkheid zijn.
Michael, nee, dat zijn ze in feite niet. Leugens zijn niet nieuw. En ze zijn zeker geen werkelijkheid. Het zijn gewoon dezelfde soort oude leugens van dezelfde oude plaats. De Vader van Alle Leugens. 
Het enige moeilijke deel is dat jullie en je bende op de publieke loonlijst staan en deze rommel verspreiden en sommige mensen leerden nooit de waarheid over de Kerstman.  
Ze volgen werkelijk jullie bevelen op. Ze kijken echt tegen jullie op en vertrouwen en geloven jullie — en jullie, nou ja, jullie zijn niets anders dan een liegende immorele zak gebruikte kwark.
Dat is de waarheid over Michael Hayden en jammer genoeg ook over John Bolton en Mike Pompeo. 
Ze zijn allemaal op de hoogte en zeggen dat het slim en goed is om te liegen en vergeven het publiekelijk en ze zijn allemaal dom genoeg om te denken dat het netjes en modern is, want ze zijn getraind door andere leugenaars die hen voorgingen — FDR (Franklin Delano Rooselvelt), Winston Churchill, en anderen. 
Dat is hoe ze blijven leven. Dat is hoe ze vooruit komen. Ze liegen dat het gedrukt staat en ze vinden dat slim — en daarom is het omgaan met hen als het omgaan met Kwaadaardige Kinderen die betrokken zijn bij een of ander bizar spel.
Hun ouders gaven hen nooit een beter moreel kompas, hun leraren en helden moedigden hen aan in dit Slechte Gedrag en uiteindelijk heb je deze rotte appels die ieder niveau van elke soort politie en leger verzieken en misleiden en hoge machtsposities innemen bij de overheid en het leger.
Wanneer dit jullie je bloed niet doet koken en tegelijkertijd koude rillingen bezorgt; dat zou wel moeten.
Deze mensen zijn zelf verklaarde leugenaars. We hebben geen enkele reden om ook maar iets van hen te geloven, egaal wat ze zeggen. We hebben geen enkele reden om hen te vertrouwen en geen enkele reden om wie dan ook te vertrouwen die zij hebben opgeleid, omdat iedereen die waardig is om deze publieke vertrouwensposities te bekleden, onmiddellijk zou vertrekken.
Net als David Hackworth — een geschikte en eerlijke man die met zo’n “leiderschap” geconfronteerd werd, zou zijn biezen pakken en een konijnenfarm in Australië beginnen.
Dus ook hier worden we weer ‘niet gediend’. We zitten niet alleen opgescheept met een stelletje pathetische oneerlijke leugenaars die de leiding hebben, maar vanwege hen kan er uit die gelederen geen fatsoenlijk mens of beter leiderschap ontstaan en hen en hun kankerachtige versie van werkelijkheid vervangen. 
Wanneer jullie praten over het opschonen van Washington DC, denk dan aan de dweil en de emmer. Denk aan zeep en water.
Denk aan al die kinderen die jullie op school verafschuwden — de smerige kleine leugenaars en roddelpraatjes, de handige lege glimlachen die achter je rug over je kletsten, de lafaards die andere mensen opjutten terwijl zij, de daders, op de achtergrond rondslopen, de intriganten die doorlopend onrust veroorzaakten en ruzie probeerden te maken om zelf voordeel te halen ten koste van anderen — dat is wat er in dit land aan de hand is.  
Het gaat niet veranderen totdat deze leugenaars worden ontslagen en niet in aanmerking komen om opnieuw in dienst genomen te worden, evenals al hun beschermelingen en zelfgekozen pluimstrijkers. Dweil en emmer. Wortel, stengel en blad.  
En voor het idee dat we leugenaars en bedriegers en criminelen die de leiding hebben over onze politie en ons leger, omdat dat is wat in andere landen ook speelt — nee, dat is geen excuus en ook geen voorrecht. 
Hier in Alaska hebben we een welbekende bar en boven de bar hang teen bord: “Welkom bij Chilkoot Charlie’s! Wij zetten de andere klant af en geven de besparing door aan jou!” 
Jep. Uh-huh. Ja, prima, ongetwijfeld.
Op dat soort hulp vertrouwt Meneer Trump om hem te helpen het moeras droog te leggen.
En wanneer jullie dit niet geloven, luister dan naar deze mannen in hun eigen woorden en lees zelf wat ze gezegd hebben. Deze is van G. Edward Griffin:  
—————————-
Bekijk dit artikel en meer dan 1.800 andere op Anna’s website hier: www.annavonreitz.com
Het origineel is te lezen onder artikel 1897 – Professional Liars and Actors
Om dit werk te ondersteunen zoek de PayPal op deze website.
Toelichting:
Anna von Reitz is een rechter in Alaska. Geen federale rechter maar een rechter die de grondwettelijke wetgeving van het Land volgt. Dat is een groot verschil waarvan de meeste Amerikanen niet op de hoogte zijn, laat staan de rest van de wereld en waaraan Anna tot nu toe meer dan 1800 artikelen heeft gewijd.
U kunt zich afvragen: “Wat hebben wij als Europeanen daar mee te maken? Dat is Amerika en wij wonen in Nederland/Europa!” Bestaan er wel zulke grote verschillen in de wereld als het gaat over eerlijkheid en betrouwbaarheid en rechtvaardigheid? En kwesties als vrede en vrijheid? Is het dan niet nuttig en behulpzaam om over de grenzen heen te kijken, ook over persoonlijke grenzen?
Ook dit artikel van Anna hoeft geen verdere toelichting. We zien en horen ze en we kennen ze allemaal. Ook aan deze kant van de oceaan. Zelfs in ons eigen kleine landje.
Ik hoop van ganser harte dat dit artikel van Anna u van dienst is en groet u met de meest vriendelijke hartelijkheid.
Sjra Knippenberg
Posted by Paul Stramer at 11.02 PM https://resources.blogblog.com/img/icon18_email.gifhttps://resources.blogblog.com/img/icon18_edit_allbkg.gif
Labels: 2019, Anna von Reitz, Professional Liars and Actors