Indien ik President Trump was …… / Zondag 24 mei, 2020 / Door Anna Von Reitz

Indien ik President Trump was ……
Zondag 24 mei, 2020 / Door Anna Von Reitz
Ik zou bezig zijn de daders van de misleid-demie op te pakken, hen als bedrijfsfunctionarissen te berechten volgens het militaire wetboek van justitie, en hen te straffen, met volledige publieke kennis van de oorzaken en de resultaten. 
De hedendaagse bureaucratie onderschat de strafkracht voor misdaden grondig en de impact die de bestraffing van zelfs een beroemd monster als Bill Gates zal hebben op de rest van de daders. 
Ze hebben “het Schaap” uitgelachen en gedood, dat de president verantwoordelijk is voor het beschermen, het liegen tegen zijn regering en het naar voren schuiven van een vorm van chantage dat het Amerikaanse leger de technologie heeft ontwikkeld die verantwoordelijk is voor de infectie en mogelijk verantwoordelijk kan worden gehouden voor de schade die wordt veroorzaakt door de verkeerde toepassing ervan en het “ontsnappen” aan het grote publiek. 
  
Godzijdank dat de Italianen minder goedgelovig en meegaand zijn. Ze hebben de verantwoordelijke bacterie geïsoleerd — helemaal geen virus — en ontwikkelden een eenvoudig verantwoord behandelingsprotocol dat werkt: aspirine en antibacteriële medicijnen.
Op die manier heeft China zich na de eerste ramp in Wuhan zo snel kunnen herstellen en ook de Italianen reorganiseren zich zeer snel. 

En nu komen we bij de harde feiten van degenen die beraamd hebben om dit hele nepverhaal te “ontketenen” en er zelf van profiteren. 
En wat moet er met hen gedaan worden? 
Het is zonneklaar dat Fauci, Gates en Birx medeplichtig zijn, evenals senior leden van de Wereldgezondheidsorganisatie. Dankzij hun bekentenissen geplaatst op het nieuwe Twintig Pond Biljet, uitgegeven door Westminster, kunnen we er ook zeker van zijn dat het Pirbright Instituut en Wellcome Trust en tal van dochterondernemingen die door deze monsters worden gefinancierd en geïnformeerd, waaronder de Gilead-onderzoekers in Israël, er ook bij betrokken zijn. 
De CCP heeft de lichamen in China snel gecremeerd en zou in het grootste deel van de wereld geen onderzoek naar de dode lichamen toestaan.
Toen artsen de Wereldgezondheidsorganisatie niet gehoorzaamden en onderzoek deden, vonden ze dit.
ITALIË: HET GENEESMIDDEL VOOR HET CORONAVIRUS IS UITEINDELIJK GEVONDEN.
De Italiaanse artsen hebben de wereldgezondheidswet van de WHO niet nageleefd om geen autopsie op de doden, die verdacht waren van het coronavirus, uit te voeren. Ze ontdekten dat het geen VIRUS is maar een BACTERIE die de dood veroorzaakt. Deze bacterie veroorzaakt bloedstolsels en de patiënt sterft. Italië verslaat de zogenaamde Covid-19, die niets anders is dan “uitgezaaide intravasculaire stolling” (Trombose).
De manier om het coronavirus te bestrijden, dat wil zeggen, te genezen, is met “antibiotica, ontstekingsremmers en anti stollingsmiddelen”. ASPIRINE, wat aangeeft dat deze ziekte slecht behandeld is.
Dit sensationele nieuws aan de wereld werd geproduceerd door Italiaanse artsen door het uitvoeren van autopsies op lijken, voortgebracht door Covid-19.
“Nog iets, volgens Italiaanse pathologen. “De ventilatoren en de intensive care units waren nooit nodig.”
Dus, in Italië begon de verandering van de protocollen
Bron: Het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid.
DEEL DIT, ZODAT DE HELE WERELD WEET DAT WE BEDROGEN ZIJN EN DAT WE ONZE OUDEREN HEBBEN GEDOOD!! @ italiarevelacurardelcovid19.
—————————-
Bekijk dit artikel en meer dan 2.500 andere op Anna’s website hier: www.annavonreitz.com
Het origineel is te lezen onder artikel 2505 – If I Were President Trump …..
Om dit werk te ondersteunen zoek de PayPal op deze website.
Toelichting:
Anna von Reitz is een rechter in Alaska. Geen federale rechter maar een rechter die de grondwettelijke wetgeving van het Land volgt. Dat is een groot verschil waarvan de meeste Amerikanen niet op de hoogte zijn, laat staan de rest van de wereld en waaraan Anna tot nu toe meer dan 2.200 artikelen heeft gewijd.
U kunt zich afvragen: “Wat hebben wij als Europeanen daar mee te maken? Dat is Amerika en wij wonen in Nederland/Europa!” Bestaan er wel zulke grote verschillen in de wereld als het gaat over eerlijkheid en betrouwbaarheid en rechtvaardigheid? En kwesties als vrede en vrijheid? Is het dan niet nuttig en behulpzaam om over de grenzen heen te kijken, ook over persoonlijke grenzen?
Ik hoop van ganser harte dat dit artikel van Anna u van dienst is en groet u met de meest vriendelijke hartelijkheid.
Sjra Knippenberg
Posted by Paul Stramer at 6.47 PM https://resources.blogblog.com/img/icon18_email.gifhttps://resources.blogblog.com/img/icon18_edit_allbkg.gif
Labels: 2020, Anna von Reitz, If I Were President Trump …..