Het Element Hart

Het Element Hart

Door: Anna Von Reitz – zaterdag 15 juli 2023

Heb je je ooit afgevraagd waar je “Onbewuste Geest” zich bevond? Lichamelijk?

Het zal ongetwijfeld velen verbazen om te leren dat jullie cellen een enorm geheugenvermogen hebben en dat ze samen het Onderbewustzijn vormen.

Het zal velen ook verbazen om te weten dat celgeheugen kan worden herschreven, zoals een computerschijf.

Deze nieuwe kennis en inzicht is de basis van de nieuwe geneeskunde, evenals vele andere verbazingwekkende ontdekkingen en nieuwe technologieën.

Helaas is het ook de basis geweest van nieuwe controlesystemen en bewakingstechnologieën en -technologieën die kunnen worden gebruikt om politieke vijanden aan te vallen. Het kan worden gebruikt voor mind control. Het kan worden gebruikt om grondstoffenmarkten verder te controleren en op te tuigen, en het biedt de middelen voor meer van de “bonenteller” -mentaliteit van de micromanagers en controlefreaks om onze wereld te betreden.

Dit is waar alle modewoorden “kwantum, kwantum, kwantum” over gaan, kwantum dit en kwantum dat allemaal gebaseerd is op de ontsluiting van dit prachtige, of verschrikkelijke, nieuwe domein van technologie.

Dit is geen evolutionaire stap die we als soort bereid zijn te maken, maar hier is hij dan.

Wij, als soort, staan er niet om bekend de eerste keer goede keuzes te maken.

Zoals Churchill zei: ‘de Amerikanen doen altijd het juiste, nadat ze alle andere opties hebben geprobeerd’ — en hetzelfde geldt voor alle anderen.

De houding van de rest van het Universum is: “Nou, je bent nu in het diepe van de vijver, vriend. Zinken of zwemmen. Doe ermee wat je wilt.”

Maak goede keuzes en uw planeet zal bloeien als nooit tevoren en uw leven zal exponentieel beter zijn. Er is echt geen reden waarom je niet duizend jaar of langer kunt leven.

Maar merk op dat elke roos zijn doornen heeft.

Als iedereen duizend jaar of langer zou leven, zou onze planeet heel snel overbelast raken door onze eigen vruchtbaarheid, en de enige opties om de bevolking onder controle te houden zouden inderdaad erg akelig zijn.

Tenzij we natuurlijk de Stargate-technologie ontketenen en grote aantallen aardbewoners toestaan om andere werelden te bevolken. Zelfs dat is niet universeel goedgekeurd of gewenst.

Ook daar zijn we nog niet klaar voor. De meeste van onze slechte ideeën over oorlog en winst, goed en kwaad, en nog veel meer, zullen de komende twee- of driehonderd jaar bij ons blijven, biologisch aan ons gebonden.

De zonden van de vaderen, tot de derde en vierde generatie.

Het is de bedoeling dat de evolutie langzaam en gracieus verloopt, met minstens 80 tot 100 jaar voordat elke stapsgewijze verandering plaatsvindt. Dankzij ons altijd bezorgde en bemoeizuchtige leger kan deze generatie met 100 km/u tegen de muur knallen en zelfs de remmen niet gebruiken.

In deze enorme gapende muil van verandering en kansen hebben we criminelen zoals Bill Gates, die zwoegen voor zichzelf, zichzelf, zichzelf, om het te beheersen en er zelf van te profiteren.

En pal naast de mannen van zijn soort staan gekke wetenschappers, mannen als Anthony Fauci, onze versie van Dr. Mengele.

En vlak naast deze beide categorieën gekken staan ook de generaals en admiraals van de strijdkrachten van de hele planeet.

Wat kan er fout gaan?

Uit mijn ervaring met het onderzoeken van criminele patenten die al zijn uitgegeven voor volledig illegale en gruwelijke doeleinden — wat is er al misgegaan?

In hun Control Freak-modus hebben het leger en de industriëlen hun territorium al op het spel gezet en zijn ze bereid ons te doden en te verminken in naam van ons te redden, en ze zijn evenzeer bereid om ons van de wieg tot het graf te ‘managen’, in hun eigen versie van Soylent Green.

Tegen deze duizelingwekkende achteruitgang en uitdaging hebben we maar één (1) zekere verdediging, en het is iets dat niemand van ons is geleerd serieus te nemen: liefde.

Het blijkt dat liefde echt het antwoord is, het enige antwoord dat we hebben dat ons in staat zal stellen door te gaan en te leven en te zijn, als individu en als soort.

Liefde is absoluut

Ja. Dat is de reikwijdte ervan. Precies daar, notendopversie.

God weet dat de gekken, de eikels van de industrie, de Dr. Frankensteins en militaire Moghuls een voorsprong hebben.

Er is maar één ding in ons voordeel, genaamd het Element Hart.

Het blijkt dat het Element Hart het machtigste en meest krachtige wapen van allemaal is, en ieder van ons is volledig bewapend en in staat om het te gebruiken.

Dus begin mij en Hunter en de rest van ons serieus te nemen als we het hebben over 528 Hz als de “frequentie van liefde” en begin je huiswerk te maken, zelfs als je de Cliff Notes-versie moet lezen.

Begin je een gelukkige wereld voor te stellen, een waarin vrijheid werkelijk overvloedig kan zijn en naast zelfdiscipline kan bestaan, een plaats waar de broederschap van de mens vanzelfsprekend is en we niet langer bang zijn voor onze verschillen, een rijke wereld vol overvloed, een schone, dynamische planeet vol leven en vol liefde.

En als je je dat eenmaal goed hebt voorgesteld, laat dat dan zijn waar je geest en hart elke dag een minuut of twee verblijven, en gedurende de dag, wanneer je maar een moment hebt om te dagdromen, vestig je je hart op de schoonheid, de liefde en de overvloed die je hebt. zie in je geestesoog. Geniet ervan.

Geniet ervan alsof het al bestaat en hier en nu is.

Anna von Reitz


Zie dit artikel en meer dan 4200 andere op Anna’s website hier: www.annavonreitz.com


Vertaling: wakkeremensen.org