Dringende Open Boodschap aan President Trump van Rechter Anna. / Woensdag, 24 januari, 2018

Dringende Open Boodschap aan President Trump van Rechter Anna.
Woensdag, 24 januari, 2018
Iedereen — opgelet.

Vorig jaar, op 20 januari 2017, heeft President Trump zijn ambtseed afgelegd.

Een Ambt bij de territoriale regering is een Openbare Rechtsvorm.

Rechtsvormen worden pas wettig na een jaar en een dag.

Zijn ambt, zijn rechtsvorm, zou op 21 januari van dit jaar wettig zijn geworden — maar dat gebeurde niet, want Chuck Schummer zag kans om de regering drie dagen lang, precies in die kritieke periode, stil te leggen.

Dit wordt: “Het doorbreken van de continuïteit van het bewijsstuk” genoemd.

Met als resultaat dat niets wat President Trump in zijn eerste volle jaar in functie heeft gedaan, alle wetten en de bevelen van uitvoering en instructies die hij ondertekend heeft — technisch niet zijn bestendigd.

Welnu, of hij deed dit zelf omdat hij fouten, die hij in het eerste jaar van zijn Presidentschap maakte teniet wilde doen, of, meer waarschijnlijk, hebben de Democraten hun kans gezien om door middel van een formeel punt te zegevieren en sluw alles wat hij heeft gedaan en alles wat hij in het volgende jaar en daarna zal doen, ongeldig te maken — door gewoon achterover te leunen en hem niet te zeggen dat zijn Ambt nooit is bestendigd. 


Waar hij mee te maken heeft zijn zeer onbetrouwbare, zeer kundige, zeer kwaadaardige mensen, die zijn getraind in de zwarte magie en in de kerkelijke wet. Hij is werkelijk in een strijd verwikkeld met Kwaad in Hoge Posities. Het is dus belangrijk dat de “Goede Heksen” en de “Witte Hoeden” hem omringen en hem opleiden en waarschuwen en beschermen, net zoals ik doe door hem vandaag deze memo te schrijven.

Om dit teniet te doen moet hij opnieuw zijn ambtseed afleggen en alles overdoen waaraan hij wil blijven vasthouden — wetgeving opnieuw ondertekenen, uitvoeringsbevelen opnieuw uitgeven enz. — en de hele tijdslijn opnieuw afleggen en er zich er van verzekeren dat zijn Ambt wordt bestendigd en niet nog een keer door trucages voor een jaar en een dag onderbroken wordt.

Daarna zal zijn werk geldig zijn en zijn termijn zal doorgaan en er zal niets en niemand meer zijn die hier iets tegen kan inbrengen of doen.

En nu weten jullie allemaal waarom Democraat Chuck Schummer op het toneel verscheen om de regering “zonder enige reden” drie dagen lang stil te leggen.

—————————-

Bekijk dit artikel en meer dan 800 andere op Anna’s website hier: www.annavonreitz.com

Het origineel is te lezen onder artikel 831 – Urgent Public Message for President Trump from Judge Anna

Om dit werk te ondersteunen zoek de PayPal op deze website.

Toelichting:

Anna von Reitz is een rechter in Alaska. Geen federale rechter maar een rechter die de grondwettelijke wetgeving van het Land volgt. Dat is een groot verschil waarvan de meeste Amerikanen niet op de hoogte zijn, laat staan de rest van de wereld en waaraan Anna tot nu toe bijna 800 artikelen heeft gewijd.

U kunt zich afvragen: “Wat hebben wij als Europeanen daar mee te maken? Dat is Amerika en wij wonen in Nederland/Europa!” Bestaan er wel zulke grote verschillen in de wereld als het gaat over eerlijkheid en betrouwbaarheid en rechtvaardigheid? En kwesties als vrede en vrijheid? Is het dan niet nuttig en behulpzaam om over de grenzen heen te kijken, ook over persoonlijke grenzen?

Rechter Anna legt ons weer eens uit hoe ingewikkeld regels en wetgeving in elkaar zitten en hoe gemakkelijk het is om daarmee trucs uit te halen. Wanneer zelfs overheidsdienaren dit niet weten en doorzien en hiermee misleid worden, hoe zit het dan met ons, gewone mensen? Zou het verstandig kunnen zijn om niet meer zo snel mee te gaan in de meningen over met name de presidenten Trump en Poetin, die dagelijks door NOS en ander media over ons worden uitgestrooid als waren zij gevaarlijke gekken en duivels? Wie zijn hier eigenlijk gevaarlijk en gek?

PS. Mocht u argwanend staan tegenover de bovenstaande argumenten van rechter Anna, kijkt u dan nog eens even terug naar het belachelijke argument van de Democraten om de regering na drie dagen toch maar weer te openen.

In die zin groet ik u met de meest vriendelijke hartelijkheid.

Sjra
Posted by Paul Stramer at 1.18 PM
Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to FacebookShare to Pinterest