De Insurrection Wet is in Werking

Anna Von Reitz:
De Insurrection Wet is in Werking

Paul Stramer, 11 januari 2021

Verantwoording

Anna verwijst niet naar haar bronnen; in veel gevallen is dat niet mogelijk. Ik heb persoonlijk geen idee hoeveel van wat ze zegt waar is, maar het sluit aan bij wat anderen zeggen. Lees toch met onderscheidingsvermogen, zoals altijd.

Dank aan Karen.

Simon Parkes heeft helemaal gelijk – tijd om te stoppen met ronddansen – en blijkbaar zijn ze allemaal tot die conclusie gekomen. De Insurrection Act is gisteravond ondertekend. Duizenden troepen zijn in Washington, DC, en ze zijn er niet voor de lol.

Andere verstandige maatregelen die je kunt verwachten – nationalisatie van alle zes grote buitenlandse mediaconglomeraten die zozeer deel uitmaken van het desinformatie- en propagandaprobleem, en die misbruik maken van hun bevoorrechte gebruik van onze radiogolven.

De uitgifte van nieuwe valuta is onvermijdelijk vanwege de “gelegaliseerde” valsemunterij, zoals het “gelegaliseerde” liegen, toegestaan door de [O]bama administratie.

Helaas is er geen verschil te zien tussen een honderd dollar biljet dat in China wordt gedrukt en een honderd dollar biljet dat door de Amerikaanse Munt wordt gedrukt, omdat Obummer de eigenlijke graveerplaten en papier en inkten en drukpersen naar verschillende locaties over de hele wereld heeft geëxporteerd.

De daders kijken naar de noodzaak om de bezoedelde munt om te wisselen met een Amerikaanse munt en er de volle waarde voor te betalen.

De grote Europese en oosterse banken die de afgelopen 150 jaar hebben samengespannen en geprofiteerd van het in de val lokken van de Amerikanen, worden plotseling geconfronteerd met het feit dat elk van onze zilveren dollars is gekoppeld aan honderdduizenden dollars van hun schuld.

Als de boekhouding op de juiste manier wordt gevoerd, heeft iedereen op aarde schulden aan de Amerikanen, en daarom hebben zoveel schuldigen samengezworen om hun schuldeisers te vermoorden – op papier, en feitelijk.

De CIA kijkt naar een volledige en permanente liquidatie van haar kantoren en activa, met inbegrip van de inbeslagname van haar externe buitenlandse “pensioenfonds”.

HSBC, Bank of England en Bank of Scotland staren allemaal in de neus van een papieren geweer en worden waarschijnlijk geliquideerd voor hun misdaden en genationaliseerd door een nieuwe regering voor Groot-Brittannië. Het had al lang moeten gebeuren. Medeplichtige parlementsleden staan onder arrest of zitten in hechtenis voor verhoor – niet zeker welke, maar het zal wel duidelijk worden.

De Bank of France is niet in een betere conditie, alleen maar betrokken bij soortgelijke regelingen en schendingen van het vertrouwen in verschillende delen van de wereld.

Bank of America en Deutsche Bank houden respectievelijk de effecten en derivaten van de Grote Hypotheekfraude vast, met de niet-bestaande MERS corporatie ertussenin, zodat er geen geldige titelketen is voor wat dan ook. Elke titelketen die door MERS wordt aangeraakt is gebroken, dus het gaat allemaal terug naar de onderliggende patenten – die wij, de Verenigde Staten van Amerika, in bezit hebben.

We zijn hier om de zogenaamde “kleine mensen” van de wereld te beschermen, niet de bedrijfsbelangen, dus u kunt verwachten dat de zelfinvestering die de opgetuigde beurzen in leven heeft gehouden, op een bepaald punt abrupt zullen stoppen.

Als je de Theeblaadjes (Tea Leaves) niet kunt lezen, betekent dat dat je je spaargeld uit de aandelenmarkten en uit de banken moet halen. Neem geen risico’s die je je niet kunt veroorloven om te verliezen.

Ondertussen, in Italië, is het nieuws dat een van hun verdedigingscontractanten frauduleus is geworden en heeft samengespannen met Vaticaanse agenten om de Amerikaanse verkiezingen te manipuleren, voorpaginanieuws. Er zijn arrestatiebevelen uitgevaardigd voor de Italiaanse president en de direct verantwoordelijke generaal.

Gisteravond stond Vaticaanstad in het donker en leek verlaten, net als Buckingham Palace.

President Trump heeft zich verplaatst naar een operatiebasis in het Amerikaanse Westen.

En miljoenen Amerikanen kijken naar voetbalwedstrijden, compleet met brullende fans die nu slechts geluidseffecten zijn, en andere miljoenen kijken naar oude films met acteurs die al lang dood zijn.

Neem vandaag nog even de tijd om te ontspannen en ga naar buiten om wat frisse lucht in te ademen en denk wat frisse gedachten.

Als je het huis gaat schoonmaken, wordt alles chaotischer. Dat is gewoon de aard van de dingen. En dan, na een tijdje, nadat het afval en de tuin uitverkoop artikelen zijn uitgepakt, nadat je je beslissingen hebt genomen, begint het leven zich weer te settelen.

We zitten nu in de Lelijke Fase. Er zijn veel trieste en veel lastige en veel boosaardige feiten onder ogen te zien. Veel stress. Veel verwarring. Probeer er voorbij te kijken.

Soms is het beste wat je kunt doen, gewoon naar je Gelukkige Plek gaan en de rest te laten rollen.

Bron

Vertaling: Martien